MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canım çizgi hemen çıktıysa ve net belliyse yanılma olmaz, gitgide koyulaşmışda. Hamilesin canım bariz. Daha fazla beklemeee :)

cnm benim ne bileyim formlarda yanlış çıkıyor idrar testi felan diyen var birde ben şu gg den laboquick marka test bunun için yanlış çıkan yazıyorlar gerçi geçen ayda yaptım hiç bişey çıkmamıştı ama ne bileyim genede korkuyom pazartesiyi bekliyom...

Canim üzmemeye calis kendin yaaa

olacak olacakkkk

cnm laboquick neg. iken poz. gösterebiliyormuş tabi ki sende öyle olacak diye bir şey yok ama arkadaşlara bilgi olsun diye söylüyorum kullananlar çift çizgi görmüş sevinmişler sonra adet olmuşlar ya da kanda 0 çıkmış fln... sen pzt mi kan vereceksin tatlım?? ben seni diye yazdım zaten listeye

hayırlısı olsun canım sıkma canını bir hayır vardır...

ADET OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT'LARINI YAZARLARSA LİSTEYİ GÜNCELLİCEM..

Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 25 Mart 2012 - 04 Nisan 2012 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 30 Mart 2012, Cuma
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 21 Aralık 2012

haklısın canm bende takılmak ıstemıyorum cok fazla belırtılere ama elde degıl benım annemede kalsa bız dıyo bebek dusunuyoruz dıye bıle soyleyemezdık dıyo ben 3 ay adet oldum hamıelymısım bılmıyordum ne belırtısı dıyo :))) ee eskıler bı afrklıymıs bız sımdı herseyı bebege yoruyorz valla aslında bırakabılsek kendı halıne ne guzel olur

Evet canim elde degil

af edersin osursak diyoruz belirtimidir

12nisan 2012bir sonraki adet tarihimin ilk günü oluyormuş canım
24 - 30 mart çalışma aralığı demi canım doğru oldu şimdi

Bilmem ki canim,

progestan ne icin canim?

ama canim cogularindada adet sancilari gibide olabiliyor belirtiler

umutlu olalim tatlimmm

progestanı doktorum olası bi gebelikte düşük olmasın diye verdi. yanidüşüğü önlüyor.. aman ne bileyim umutlanmak istemiyorum 8 aydır hep hüzün hüsran... bir de geçen gn koltuk altından ateş ölçtüm 35.7 çıkmıştı bugün baktım 36.1 çıktı. kasık ağrılarım hiç geçmeyecek gibi ağrıyor... dayanamayıp salı günü kan testi vermek istiyorum bat 23 mart olsa çıkar mıı?

Canim bilmem ki

ben hic kan testi yapmadim hamilelik icin

ama Alpellada gecen erken yapti ya ,cikti

cnm 10.gunden berı yapıyorum bugun 20.gun 27 subat son adet tarıhım

Gelir canim simdi yarin öbür gün.

dedim ya ben umudu kesmistim

cünkü dedim amaaaaan
kacirdin gitti iste ovulasyonunu, 16. gününde demek ki gec basladin,

arkadasdlarda burada cünkü dedi gec baslamissin.

ama iste o gün dedim yahu yap iste o son testide gelecek aya yeni paket alirsin..

kiz düsün o umudum yok ken sirf öylesine yapayim derken aksam saat 9 da gülen yüzü gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…