- 23 Haziran 2009
- 490
- 175
- 103
Canım çizgi hemen çıktıysa ve net belliyse yanılma olmaz, gitgide koyulaşmışda. Hamilesin canım bariz. Daha fazla beklemeee :)
[sıze=3]kızlar olmadı adet oldum dün akşam[/sıze]
OOOOOOOOOFFF BİDE KIZLAR ELTİME söylemiştim bekliyoruz die mide bulantılarım vardedim lavaboya gittim yok birşey olmadı sonra bi baktım aa oda ne adet olmuşum öyle kendimi kaptırmıştım ki 2 aydır birşey olmadı bu ay kesin diyorduum söyllenenleri okuyup yapmıştım bu sitedekileri tamam kesin diyordum ama moralim bozuldu eltim sordu neyin var dedim adet olmuşum oda üzüldü ped bile almamıştım hamileyim diye kızdan aldım artık off off kızlar offf doktora gitmeye karar verdim gerçi doktorum ölü doğumdan sonra sende birşey yok dedi 40 ın çıksın istiyorsan hamile kal dedi bana bende psikolojim bozuk diye 3 ay hiç düşünmedim bbile son şu 2 aydır da çalışmadaydk oda bu seferde olmadı kızlar yaaa
cnm benim ne bileyim formlarda yanlış çıkıyor idrar testi felan diyen var birde ben şu gg den laboquick marka test bunun için yanlış çıkan yazıyorlar gerçi geçen ayda yaptım hiç bişey çıkmamıştı ama ne bileyim genede korkuyom pazartesiyi bekliyom...
hayırlısı olsun canım sıkma canını bir hayır vardır...
ADET OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT'LARINI YAZARLARSA LİSTEYİ GÜNCELLİCEM..
Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 25 Mart 2012 - 04 Nisan 2012 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 30 Mart 2012, Cuma
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 21 Aralık 2012
Ya canim benim,
cogukadinda hic olmuyo belirtiler!!!
bende gögüslerin degismesi kismina cok takiyom kafayi,ama o da cok sacma,her insan ayni mi ki???
düsün senin Parmagin kesilir pek acimaz,
aynen benim parmagim kesilir,ben acidan kiyameti koparirim....
gercekten cok farkli..
annemde diyor cok farkli olabiliyor herkeste,
annem mesela onca cocuk dogurmus,
diyo yoktu öyle belirti falan
haklısın canm bende takılmak ıstemıyorum cok fazla belırtılere ama elde degıl benım annemede kalsa bız dıyo bebek dusunuyoruz dıye bıle soyleyemezdık dıyo ben 3 ay adet oldum hamıelymısım bılmıyordum ne belırtısı dıyo :))) ee eskıler bı afrklıymıs bız sımdı herseyı bebege yoruyorz valla aslında bırakabılsek kendı halıne ne guzel olur
Evet canim elde degil
af edersin osursak diyoruz belirtimidir
hahahahah aynen canımmm ya sen benı gorsen bıde kasııgm agrıyo acaba oldumu karnım agrıyo ayy oldumu belım agrıyo ayy oldumu :))))) kafayı yıcez yakındaaa
Bilmem ki canim,
progestan ne icin canim?
ama canim cogularindada adet sancilari gibide olabiliyor belirtiler
umutlu olalim tatlimmm
Canim sen kacinci gününde ovu teste baslamistin???
ve bugün kacinci gün tekrar yazarmisin lütfen....kafa allak bullakbende
Kizlarrr
ben var ya ben ögrenirsem ki hamileyim var yaaa
tirlatirimmmmm
progestanı doktorum olası bi gebelikte düşük olmasın diye verdi. yanidüşüğü önlüyor.. aman ne bileyim umutlanmak istemiyorum 8 aydır hep hüzün hüsran... bir de geçen gn koltuk altından ateş ölçtüm 35.7 çıkmıştı bugün baktım 36.1 çıktı. kasık ağrılarım hiç geçmeyecek gibi ağrıyor... dayanamayıp salı günü kan testi vermek istiyorum bat 23 mart olsa çıkar mıı?
Canim bilmem ki
ben hic kan testi yapmadim hamilelik icin
ama Alpellada gecen erken yapti ya ,cikti
cnm 10.gunden berı yapıyorum bugun 20.gun 27 subat son adet tarıhım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?