MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Selam canımmm. Yumurtluyo musunn yoksaaa adetin mi yaklaştıı bebiş mi dürtüyorrr

canım benim bat 22 mart... sanırım yumurtluyorum... dün sağ kasığım ağrıyordu bugün sol kasığım... inşALLAH yımırlatalarımız çatır çatır çatlarlar.....

canım benim bat 22 mart... sanırım yumurtluyorum... dün sağ kasığım ağrıyordu bugün sol kasığım... inşALLAH yımırlatalarımız çatır çatır çatlarlar.....

ayy çifter çifter yumurtluyo yaa belki ikiz olur

kızlar karnım öyle bir ağrımaya başladı ki sonuç gelmeden kırmızı kartı görücem sanki yaaaa
Dur canım yaaa rahat olll bebiş dürtüyordur inşallahhhh
[B .!.:
[/B]suvesabun;23433407]canım benim bat 22 mart... sanırım yumurtluyorum... dün sağ kasığım ağrıyordu bugün sol kasığım... inşALLAH yımırlatalarımız çatır çatır çatlarlar.....

Evet muhtemelen seninde yumurtan sıcak canımmm bugün sol kasığın üstüne yat ilişkiden sonra. Çatıııırrrr çatır çatlasınnnda gelsin bebişlerrrrrr ooohhhhh

ayy canım içime su serptin vallahi. inşallah benimki de senin gibi olur. faks bekliyorduk tokikçe şimdi mail bekliyoruz :13::13:

hahaha süpersin ya ben de seni götürcem doktora yarın

ben testi alıp .işyerinde yapıcam testi... dk dk burdan yazıcam.

08.30 :çişim çok geldiiiii
08.31 :merdivenlerdeyim
08:31. wc nin kapısını açtım ( ışıkları 5 sn önce yaktıydım)....vvsss

Evet muhtemelen seninde yumurtan sıcak canımmm bugün sol kasığın üstüne yat ilişkiden sonra. Çatıııırrrr çatır çatlasınnnda gelsin bebişlerrrrrr ooohhhhh

inşALLAH canım yaa mart ayında bi biz bi de kediler nüfus patlaması yaşatıcaz ALLAHIN izniyle... mırr mırrr mıırrrr...

inşALLAH canım yaa mart ayında bi biz bi de kediler nüfus patlaması yaşatıcaz ALLAHIN izniyle... mırr mırrr mıırrrr...
Ay dimii yaa Mart ayındayız biz bideeee meowww meowwww, bu ayın uğuruna daha çok inanıyorum şimdiii. Çiftleşme ayı resmen bacılaaar

hahahhaha evet evettt böyle çok heyecanlı bak saniye saniye gebelik testiii

nası yani?? bi tane yımırtlayabileydik ikincisi kusur kalsın canım

senin geçti mi canım ovulasyon günün?

valla bilemiyorum ki geçti mi geçmedi mi düzenim bozuk şu sıra takvime göre geçti ama ben pek belirti hissetmedim bakcaz artık duruma göre

puhahahaa süper olur

12 üye/2 ziyaretçi...

evet ben de gördüm resmen topiğimiz tavan yaptı

yaz yazzz kocamdan önce siz haberdan olcaksınız son durumdan vallahi

oooooooooo topic yıkılıyoooooooooo
gelsin bebişleeeeer

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Haydii esraa haydiiiii tam zamanıı tam zamanıııı şimdiiiiiiii

gülüm gelmedi mail vaalahi hastaneyi başına geçiricem bu hemşirelerinnn

yaz yazzz kocamdan önce siz haberdan olcaksınız son durumdan vallahi

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gülüm gelmedi mail vaalahi hastaneyi başına geçiricem bu hemşirelerinnn

mahkemeye verelim 15 kişinin heyecandan bayılmasına sebep oldu diye

Sıcacık sıcacık yumurtalarr,
Kocişlerin gelmesini beklerlerrrr
Haydi gelin kocişlerrrrr
Dolsun göbüşlere meleklerrr

Şimdi yazdım içimden geldiiiiii

Ay çok heyecanlı Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…