:119:
Aminn canım, o aolmadıktan sonra ne bu konuştuklarımızın ne bu topiğin anlamı var zatennn. Bide insan hamile olma olasılığını bile düşününce eşine daha çok bağlanıyorr.
Evet canım kesinlikle her bayanda değişiyor. Ben takvim hesabına göre hareket etsem hamile kalmam zor olurdu. Çünkü o hesaptan 5 gün önce yumurtluyorum. Boşa giderdi yaniOvulasyon testleri faydalı bu yüzden. Biçok bayanda tam yumurtlamaya denk getiremediklerinden gebe kalmakta zorlanıyormuş zatenn.
Ay sen yımırtayı felan bıraktaaa fakstan haber etttt noluyoooooyarım saat kaldıı :118:
yumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz kızlarrrrr
anladım canım peki bu ovulasyon aleti ne herkes onu kullanıyor % 50
Ayy tahmin edebiliyorum canıımmmBiz bu kadar heyecanlıysak seni düşünemiyorummm Korkma sakın her ay yeni bi umut unutmaa, adetin gecikmiş en büyük belirti budur işte inşallah güzel haberler alıcazz ben inanıyorum. Senin kaçıncı denemen canım bu?
Canım genelde anşaılıyor yumurtlama günleri ama bazen belirti vermeyebiliyor. Bahsettiğimiz akıntı aynı yumurtanın beyazı gibi şeffaf uzayan şekilde. Ama daha garanti öğreniyim günlerimi tespit ediyim dersen eczeneden ovulasyon testi almanda fayda var .
ovulasyonla ilk defa denedik. ama bir yıllık evliyim. şimdiye kadar hiç korunmadık. ama eşimle ayrı şehirlerdeyiz. gün hesabı yapıyordum ama ovulasyon çok daha tatmin edici.
polypoly yarın da senin haberleri bekliyoruz sakın kaçıyım deme hee
anladım canım peki bu ovulasyon aleti ne herkes onu kullanıyor % 50
Alpellamm gıtgıt gıdaaaakkk yımırtam sıcakkkkk deseneee
Bazen kendimi ciddi anlamda tavuk gibi hissediyorum :125:
Ovulasyon takibi yapıp günlerini değerlendiriğin için şuan daha ümitliyim sendenn...
Ayyy amaannn son 15 dakikaaaaaaaaaaaaaa
cnm bişi sorcam sizlere ben şubat ayında test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra başka marka test aldım ondada bi çizgi belirdi ama çok çok açık renk uçuk pembe beyaz arası bişi o testteolan bi çizgidir diye düşündüm ama ilk baktığımda yoktu testte olan çizgi o kadar belli ediyormu kendini aklıma takıldı canlar yardımcı olun:)
anladım canım teşekkür ederim. ama gün aşırı ilişki olsa o daha ii değil mi
Ovulasyon takibi yapıp günlerini değerlendiriğin için şuan daha ümitliyim sendenn...
Ayyy amaannn son 15 dakikaaaaaaaaaaaaaa
allah seniiiiii. hastaneyi arıyorum cevap vermiyolar yaaaaa sinir oldummm
bide
silik bile olsa hamilesin tatlım
Ellerine sağlık kuzummm bayıldım içim açıldı çok güzel olmuuuşşşş, inşallah bu ayımız ve sonraki her ayımız böyle rengarenk geçerrrrrrrridrar testi gibi test canım yumurtlayıp yumurtlamadığını gösteriyor
evet aynen yaaa
KIZLAAAR RENGARENK YAPTIM BİZİ NASIL OLMUŞ UĞRAŞTIM VALLA EE BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR KONUMUZU GÜZELLEŞTİRMEK ADINA HER TÜRLÜ HİZMET VERİLİR
Adet oldun mu peki sonra? Çizgi 10 dakikadan sonra çıktıysa dikkate alma. Bendede çıkıyor hep saatler sonra. Emin olmak için kan testi yaptır bence canımcnm bişi sorcam sizlere ben şubat ayında test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra başka marka test aldım ondada bi çizgi belirdi ama çok çok açık renk uçuk pembe beyaz arası bişi o testteolan bi çizgidir diye düşündüm ama ilk baktığımda yoktu testte olan çizgi o kadar belli ediyormu kendini aklıma takıldı canlar yardımcı olun:)
canım bende ablama söyledim test al geçerken senden alıcam dedim.ben işten çıkana kadar eczaneler kapanabilir diye. tamam dedi .akşam ablamdan alıp sabah yapıcam kızlar.burdan yazarım.
ALPELLAA bu dördüncü yazışım beni de listeye ekler misin?
Selam 1 yıllık evliyim 3 aydır doktora gidiyorum fakat hamilelikle ilgili bir sonuç alamadım.Çatlamam olmuyormuş,klomen,ovitrelle bir kez denedim olmadı.Şuan soğan suyu yapıyorum,perşembe günü bitecek,15 gün sürüyor ya,sonra incir kürüne başlayacağım,o da tam yumurtlama dönemine denk geliyor.zamanlama iyi oldu gibi umarım sonuç alırım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Kafandan at diyorlarda bu sabahın köründe kalkıp soğan suyu hazırlarken(çalışıyorum mecburen taze içemiyorum) ya da bir sürü şeye dikkat ederken nasıl kafadan atarsın anlamadım yani,hayatımız buna göre şekilleniyor,umarım bu ay hepimiz iyi sonuçlar alırız.Birbirimize dua edelim.Alpella beni de listeye ekler misin,Şans getireceğini düşünüyorum.Totemlerimden gına geldi vallahi :)
hazelrose:Sat 22 Şubat , bat 24 Mart
hayatımda hiç bu kadar derin koku almamıştım kızlar. inanın şimdiye dek demekki hiçç koku almıyormuşum. bu nasıl bişeydir yaaaa...
abartısız 2 kalt altta dıarda sigara için kişinin dumanını hissediyorum, arkadaşım omamatik kokuyor , çaycı ariel . bu kadar yaniiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?