MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

sorma yaaa. yüzüm kıpkırmızı görsen. işyerindekiler noldu sana diyor.

yumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz kızlarrrrr

canım ben bu ay ovulasyonu denedim ilk defa. sana da tavsiye ederim. gg de satılıyor çok uygun fiyata.

anladım canım peki bu ovulasyon aleti ne herkes onu kullanıyor % 50

Canım genelde anşaılıyor yumurtlama günleri ama bazen belirti vermeyebiliyor. Bahsettiğimiz akıntı aynı yumurtanın beyazı gibi şeffaf uzayan şekilde. Ama daha garanti öğreniyim günlerimi tespit ediyim dersen eczeneden ovulasyon testi almanda fayda var .

ovulasyonla ilk defa denedik. ama bir yıllık evliyim. şimdiye kadar hiç korunmadık. ama eşimle ayrı şehirlerdeyiz. gün hesabı yapıyordum ama ovulasyon çok daha tatmin edici.

Alpellamm gıtgıt gıdaaaakkk yımırtam sıcakkkkk deseneee
Bazen kendimi ciddi anlamda tavuk gibi hissediyorum :125:

anladım canım teşekkür ederim. ama gün aşırı ilişki olsa o daha ii değil mi

Lettuce35: Sat 30 Ocak Bat 1 Mart
İdilga : Sat 6 subat BAT 4 mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Aycaece: Sat 18 şubat
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose:Sat 22 Şubat , bat 24 Mart :emir bebek:
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart

Son düzenleme:
ovulasyonla ilk defa denedik. ama bir yıllık evliyim. şimdiye kadar hiç korunmadık. ama eşimle ayrı şehirlerdeyiz. gün hesabı yapıyordum ama ovulasyon çok daha tatmin edici.

Ovulasyon takibi yapıp günlerini değerlendiriğin için şuan daha ümitliyim sendenn...
Ayyy amaannn son 15 dakikaaaaaaaaaaaaaa

cnm bişi sorcam sizlere ben şubat ayında test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra başka marka test aldım ondada bi çizgi belirdi ama çok çok açık renk uçuk pembe beyaz arası bişi o testteolan bi çizgidir diye düşündüm ama ilk baktığımda yoktu testte olan çizgi o kadar belli ediyormu kendini aklıma takıldı canlar yardımcı olun:)

ALPELLAA bu dördüncü yazışım beni de listeye ekler misin?

Selam 1 yıllık evliyim 3 aydır doktora gidiyorum fakat hamilelikle ilgili bir sonuç alamadım.Çatlamam olmuyormuş,klomen,ovitrelle bir kez denedim olmadı.Şuan soğan suyu yapıyorum,perşembe günü bitecek,15 gün sürüyor ya,sonra incir kürüne başlayacağım,o da tam yumurtlama dönemine denk geliyor.zamanlama iyi oldu gibi umarım sonuç alırım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Kafandan at diyorlarda bu sabahın köründe kalkıp soğan suyu hazırlarken(çalışıyorum mecburen taze içemiyorum) ya da bir sürü şeye dikkat ederken nasıl kafadan atarsın anlamadım yani,hayatımız buna göre şekilleniyor,umarım bu ay hepimiz iyi sonuçlar alırız.Birbirimize dua edelim.Alpella beni de listeye ekler misin,Şans getireceğini düşünüyorum.Totemlerimden gına geldi vallahi :)

hazelrose:Sat 22 Şubat , bat 24 Mart

polypoly yarın da senin haberleri bekliyoruz sakın kaçıyım deme hee

canım bende ablama söyledim test al geçerken senden alıcam dedim.ben işten çıkana kadar eczaneler kapanabilir diye. tamam dedi .akşam ablamdan alıp sabah yapıcam kızlar.burdan yazarım.

anladım canım peki bu ovulasyon aleti ne herkes onu kullanıyor % 50

idrar testi gibi test canım yumurtlayıp yumurtlamadığını gösteriyor

Alpellamm gıtgıt gıdaaaakkk yımırtam sıcakkkkk deseneee
Bazen kendimi ciddi anlamda tavuk gibi hissediyorum :125:

evet aynen yaaa

KIZLAAAR RENGARENK YAPTIM BİZİ NASIL OLMUŞ UĞRAŞTIM VALLA EE BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR KONUMUZU GÜZELLEŞTİRMEK ADINA HER TÜRLÜ HİZMET VERİLİR

Ovulasyon takibi yapıp günlerini değerlendiriğin için şuan daha ümitliyim sendenn...
Ayyy amaannn son 15 dakikaaaaaaaaaaaaaa

allah seniiiiii. hastaneyi arıyorum cevap vermiyolar yaaaaa sinir oldummm

silik bile olsa hamilesin tatlım

anladım canım teşekkür ederim. ama gün aşırı ilişki olsa o daha ii değil mi

Canım zaten istisnai durumlar dışında her kadın ayda 1 kez yumurtluyor. Bu yumurtada 24 saat canlı kalıyor. Tam yumurtama gününü tespit eden bayanlar için hergün ilişki öneriliyor 4-5 gün boyunca. Böyle bi alternatifte var. Ama yok ben günümü bilemem bilsemde sağlama alır gün aşırı ilişki yaşarım diyorsan bu daha genel ve bilindik bi yöntem zaten. Yalnız önemli olan bebiş için değilde gerçekten eşini arzu ettiğin için düşünmeden ilişkide bulunmak

allah seniiiiii. hastaneyi arıyorum cevap vermiyolar yaaaaa sinir oldummm

bide

silik bile olsa hamilesin tatlım

cnm bu arada haberini sabırsızlıkla bekliyoruz ama çizgi beyazla uçuk pembe arasıydı bazen testte çizginin yeri oluyomuş ona kafam takıldı o yer kendini o kadar belli edermi diye

hayatımda hiç bu kadar derin koku almamıştım kızlar. inanın şimdiye dek demekki hiçç koku almıyormuşum. bu nasıl bişeydir yaaaa...
abartısız 2 kalt altta dıarda sigara için kişinin dumanını hissediyorum, arkadaşım omamatik kokuyor , çaycı ariel . bu kadar yaniiii...

Ellerine sağlık kuzummm bayıldım içim açıldı çok güzel olmuuuşşşş, inşallah bu ayımız ve sonraki her ayımız böyle rengarenk geçerrrrrrrr
Adet oldun mu peki sonra? Çizgi 10 dakikadan sonra çıktıysa dikkate alma. Bendede çıkıyor hep saatler sonra. Emin olmak için kan testi yaptır bence canım
canım bende ablama söyledim test al geçerken senden alıcam dedim.ben işten çıkana kadar eczaneler kapanabilir diye. tamam dedi .akşam ablamdan alıp sabah yapıcam kızlar.burdan yazarım.

Ay hadi bakalımmmm gelsin gebe haberleri inşallahhhh

tamam canım ekledim seni de o rengarenk listeye kusura bakma görmemişim inşalla uğur getirir her gün biri için dua etsek baya hamiş çıkar bu topicten bugün dualar esraya yarın da polypoly'ye

kızlar bu ovulasyon testinin içinde 5 adet oluyormuş.
adet biter bitmez mi bu testi yapmamız gerekiyor benim adetim 4 gün önce bitti.
bana yardımcı olursanız hemen çıkıp eczaneden ovulasyon testi alacağım

hamilesin hamilesin Allaaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…