MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar bu ovulasyon testinin içinde 5 adet oluyormuş.
adet biter bitmez mi bu testi yapmamız gerekiyor benim adetim 4 gün önce bitti.
bana yardımcı olursanız hemen çıkıp eczaneden ovulasyon testi alacağım

evet canım al şu sıralar yumurtluyor olabilirsin

tamam canım ekledim seni de o rengarenk listeye kusura bakma görmemişim inşalla uğur getirir her gün biri için dua etsek baya hamiş çıkar bu topicten bugün dualar esraya yarın da polypoly'ye

SÜPERSİN TEŞEKKÜRLER NERDEYSE ÜMİDİMİ YİTİRMİŞTİM BU KADAR KAFAYI YEME MODUNDAYIM :) YANİ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ,güzel olacak herşey inanıyorum

Ay kopuyorum Bu önemli bi belirtiii.
peki bu ovulasyon kullanımı nasıl uygulanıyor kızlarrr

Aynı gebelik testi gibi canım. Ama sabah idrarınla yapman gerekmiyor. Sadece hergün aynı saatte yapman ve yapmadan 4 saat öncesine kadar bişey içmemen gerek. Adet bitiminden itibaren hergün çizgiyi yakalayana dek yapın deniyor ama ben ilk kez bu ay kullandım. 5li predictor almıştım adetimin 9 günü baktım şeffaf akıntım ve sancım var yapiyim dedim kopkoyu ikinci çizgi çıktı yumurtladığımdan emin oldum ve bir daha yapmadım

Peri ve asis ovulasyon testini tavsiye ediyorum arkadaşlar.

ESRA niçin açmıyorlar, açtılar mıı açsınlarrr, 2 dakika kaldııııı :18:

ay bi hız geldiiiii bu bölüme. bi heyecannn

esraaa86 hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Faydalı bir bilgi

Sperm hücreleri genital kanalda 5 güne kadar canlı kalabilir; yumurta hücresi ise yumurtlamadan sonra yalnızca 12-24 saat yasayabilir. Bu nedenle yumurtlama olduğu anda spermlerin yumurta hücresini, fal-lop tüpü içinde (kanalda) bekliyor olmaları veya kısa zamanda oraya ulaşmaları gerekir. Erkekteki sperm sayısı her boşalmayla birlikte azalır. Erkeğin spermlerinin dölleme yeteneğinin özellikle sabahları daha yüksek olduğuna dair görüşler vardır ve bu nedenle sabah ilişkide bulunmak uygun olabilir. Ancak elbette bu, tüm çiftler için rahat olmayabilir.
Dolayısıyla, bu öneri uyulması zor bir öneridir. Bazı calısmalarsa düzenli olarak haftada iki kez düzenli olarak ilişkide bulunulmasının kolay hamile kalmada etkili olacağını gösteriyor. Ancak önerilen bir şekil de, verimli günlerden birkaç gün öncesinde sperm sayısının azalmaması için cinsel perhizde bulunulması ve verimli günlerde gün asın beraber olunmasıdır. Yani, günün ve saatinin önemi o kadar da fazla değildir.

Alıntıdır.

canım cinsel perhiz en fazla 3-4 gün olmalıymış çünkü sonra kalitesizleşiyormuş spermler, boşaltılıp yenisi üretilmediği için

cnm bu arada haberini sabırsızlıkla bekliyoruz ama çizgi beyazla uçuk pembe arasıydı bazen testte çizginin yeri oluyomuş ona kafam takıldı o yer kendini o kadar belli edermi diye

bence kesinlikle kan tahlili yaptırmalısın.çok silik bile olsa hamilelik olasılığın çok yüksek.

ayyy sorma.sigara kokusundan nefret ediyordum şimdi tiksiniyorummm

canım cinsel perhiz en fazla 3-4 gün olmalıymış çünkü sonra kalitesizleşiyormuş spermler, boşaltılıp yenisi üretilmediği için

Dolayısıyla, bu öneri uyulması zor bir öneridir. Bazı calısmalarsa düzenli olarak haftada iki kez düzenli olarak ilişkide bulunulmasının kolay hamile kalmada etkili olacağını gösteriyor

Evet canım bu kısmın yanlış olduğunu düşünüyorum

kızlar merhaba... ölüyorum kasıklarımın sancısından... ESRAA okudum bütün sayfaları hadi seni bekliyoruz... inşALLAH hayırlı bir haberle bize dönersin... açılışı yap peşinden geliyoruz

ay bi hız geldiiiii bu bölüme. bi heyecannn

esraaa86 hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Peri ve asis ovulasyon testini tavsiye ediyorum arkadaşlar.

ESRA niçin açmıyorlar, açtılar mıı açsınlarrr, 2 dakika kaldııııı :18:

esraaaaa :18: :18: :18:

uff açtılar ama yarım saat sonra mail atçaklarmış. ufff puffff. teztsiniz çıktı ama sayısal olarak değerlendirildikten sonra göndericez dediler.
olumlu olumsuz bişi deyin bari dedim demedi hiçbişey gıcık kadın.

Ayyy ne çok seviyorlar gerilim vermeyiii Yarım saatçik kaldı valla benimde midem bulanıyor heyecandan şimdiii

Selam canımmm. Yumurtluyo musunn yoksaaa adetin mi yaklaştıı bebiş mi dürtüyorrr

esracım mutlu haberleri bekliyoruz cnm sevindir bizi hadii

kızlar karnım öyle bir ağrımaya başladı ki sonuç gelmeden kırmızı kartı görücem sanki yaaaa

ben de kasım topiğinde kan testi vermeye gittiğimde bütün arkadaşlar heyecandan ölecek gibiydi ben gayet rahattım nasılsa ilk denemem ve sadece 1 kere çalışma oldu diye ama bi baktım beta hcg 120 çıktı hala bir şey hissetmiyordum şimdi de esra için heyecanlanıyorum insan başkası için daha bi heyecan duyuyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…