MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

vaaaay süper olmuş

valla bu topic te iş var.... sanatçı ruhlu annelerim benimmmmmm ....

ah esra vah esraaa...
yokmu haber halaaa
tansiyon çıktı yukarlaraaaa...
ay yine bi koku geldi burnumaaaaa... ( çaycı çayın içine tomurcuk çay atmış galibaaaa)

ay ölüyorum yetişin süpeeeeerrrrr

kızlar pozitifffffffffffffffffffff. acil çıkmam lazım şuan
uçak bileti alıp kocama haber vermeye gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

uçak bileti alıp kocama haber vermeye gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yupppiiiiii hadi hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

ilk bebeğimiz geldi arkadaşlar siftahı esradan bereketi Allahtan hadi bakalım polypoly sıra sende

hadi gözün aydınnnnnnnnnnnn....... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşş...,

darısı bekleyen herkesin başına

alpellacım listeye bi çentik at canım ilk hamişimiz belliiiii

Hayırlı uğurlu olsun canım.Kaç kişi PC başında heyecanla bekledik ve deydi beklediğimize hayırlı uğurlu olsun.Rabbim bizlere de nasip etsin.

süper yaaa çok sevindim hadi hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Topicin ilk bebişi hayırlı uğurlu olsun. Darısı hepimizin başına

selam kızlar bende katıldım aranıza kasım ayından bu yana bebiş için çalışmalara başladık listeye benide eklerseniz sevinirim sat 24 şubat bat 21 mart inşallah mart ayı hepimize uğurlu gelir :26:

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmmmmm süperrr bi haber buuuuuuu yaşasıııııınnnnnnnnn yaşasıııııınnnnnnnnnnnnnnnn Çok çok mutlu oldum şuannnn. Koş kocişe canımmmmmmmm, ayyy süper Allah tamamına erdirsiinnnnnn, ne diceğimi şaşırdımmmmmmmmmmmmmmm. Bizimde umudumuz oldunnnn oley yaaa

esraa86 Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar bende katıldım aranıza kasım ayından bu yana bebiş için çalışmalara başladık listeye benide eklerseniz sevinirim sat 24 şubat bat 21 mart inşallah mart ayı hepimize uğurlu gelir :26:

hoş geldin canım ekliyorum:

Lettuce35: Sat 30 Ocak Bat 1 Mart
İdilga : Sat 6 subat BAT 4 mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Aycaece: Sat 18 şubat
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose:Sat 22 Şubat , bat 24 Mart :emir bebek:
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart

ESRAA86 HAMİLEEEEEEEE

ayy gaza geldim bi dörtlük daha patlatıcammmm...

ilk bebiş esradan...
uçuyor mutluluktan...
darısı herkesin başına...
ay bu müdüründe
ağzı kokuyor açlıktan (çürükte olab,ilir)

ay kızlar bana bi haller oldu.. resmen şair oldum.
TEK RAKİBİM SEZEN ...

kızlar bi şey sorabilir miyim? :26:

benim bat 22 mart. fakat ben sanki adet olcakmışım gibi kasıklarım ve biraz daha altı ağrıyor.. rahatsızlık hissi var... ovulasyon zamanında bu tip ağrılar olur mu? :44:

evet bu da süper olmuş minik serçe poly ama böyle mide bulandırıcı şeyler yazma herkes psikolojik hamilelik belirtileri yaşıyor zaten kusuveririz vallaha

Allahım nolur bana da nasip et. Duy sesimi rabbim noluuuuuuuuuuuuuuuuuur

bende de var aynısı ama ovulasyon belirtisi yok akıntı fln.. olabiliyormuş ama böyle şeyler yumurtlama günleri.. senin yumurtlama günlerin daha gelmedi heralde dimi çalışma fln oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…