MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

arkadaşım ben yeniyim meryem suresi hakkında banada bilgi veririmsn ben bilmiyorum secde ayet felanda demşsin bilgi veririsen çok sevnrm

canım 41 gün boyunca günde 1 kez Meryem suresi okunuyor evlat sahibi olmak için adet olursan o sürede başkasına okutuyorsun sonra yine kendin devam ediyorsun tam 41 gün. 58. ayet secde ayeti, sureyi okumayı bitirince tilavet secdesi yapıyorsun onda da kıbleye karşı ayakta duruyorsun ellerini kaldırmadan Allahu ekber diyip secdeye varıyorsun 3 kere Subhane Rabbiyel Ala diyosun ve kalkıyosun bu kadar tek bir secde. her gün yapıyosun bunu.. Allah kabul etsin canım

evet canım haklısın ben de boş gebelik yaşadım normal hamile gibiydim bir de herkese duyurmuştuk kötü oldu şimdi hamile olduğumu öğrensem saklayabildiğim kadar saklıcam ama yine de hemen doktora giderim çünkü dış gebelik fln olabiliyor onda da geç kalınması tehlikeli.. ondan dr'u aksatmam

eğer bu ay da adetim düzensiz olarak gelirse önümüzdeki ay ben de alıcam o testlerden

tşk tşk tşk....çok beğendimmmmm . Artık yarın büyük ihtimalle anlaşılır belki. Perşembe-cuma aslında benim günümde .yarın idrar testi yapıcam.belki erken çıkar

tşk tşk tşk....çok beğendimmmmm . Artık yarın büyük ihtimalle anlaşılır belki. Perşembe-cuma aslında benim günümde .yarın idrar testi yapıcam.belki erken çıkar

hayırlısı inşALLAH canım... 2. hamiş haberide senden gelsin... boş günümüz olmasın inşALLAH....

bir yıldır beklediiğim istediğim şey benimde başıma gelsin bu güzel şey Rabbim nolur hayırlı evlat nasip et bizlere, okurken eşinle haliniz gözlerimin önüne geldi duygulandım ne mutlu size daim olsun sevinciniz... Bir yıldır her ay bu ay olmadı kısmet değilmiş önümüzdeki ay demekten yoruldum Allah'ın gücüne gitmesin artık bebeğimi istiyorum. Dün dışarı çıktık eşimle yemek yerken masalara baktım herkesin yanında eşi ve küçük bir mama sandalyesi bebeklerini oturtmuşlar onun yaramazlıklarıyla yemek yemeye çalışıyor kimisi ergen çocuklarının kaprisini çekiyor yani anlayacağınız herkes çekirdek aile kimisi de sevgili bir an düşündüm ya hiçbir zaman anne olmak nasip olmazsa , tam bir aile olamazsak Allahım hayırlısını ver bizi evlatla imtihan etme

konu sahibesi bi soru soruyo herkes bakabilir mi acaba :79:

bi insanın göğüslerinin uç kısımları niye acır ya?? :26:

kızlar pozitifffffffffffffffffffff. acil çıkmam lazım şuan
uçak bileti alıp kocama haber vermeye gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benide heycanlandırdı arkadaş çok mutlu oldum. hayırlısıyla kucağına alır inş.
darısı martta bekleyen bizlerin başına inş.

aminnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnn

Alpellacımmm
zaten boş gebelik oluncada 8 haftaya kadar bekletiyorlar, belki geç döllenme olmuştur, kalp atışlarını bekliyorlar 87 faftaya kadar.
Ben gittiğimde 4 haftalıktım - 8 haftaya kadar baklettiler ay o 5-6-7-8 hafta hiç geçmek bilmedi. Streste çoğu şeyi tetikliyor

bide canım kürtaj sonrası hemen hamiş kalınıyor... Ben çok örneğini biliyorum... Seninde haberini alacaz... Yakındır canımmm

konu sahibesi
el-cevap : 1- Soğuktan dolayı göğüs uçları ağrır ve kızarır. 2- ergen dönemde göğüs uçları hassaslaşır. 3- HAMİLELİK BELİRTİSİDİR

konu sahibesi
el-cevap : 1- Soğuktan dolayı göğüs uçları ağrır ve kızarır. 2- ergen dönemde göğüs uçları hassaslaşır. 3- HAMİLELİK BELİRTİSİDİR

göğüslerimde dolgunluk ve ağrı yok ama uçları acıyor gebelikten olduğunu sanmıyorum çünkü çalışmalar 4 gün önce başladı daha

Benim diğerlerindede olmadı, bundada (eğer hamileysem) öyle bir belirtim yok...
Ama çoğu kişinin gebelik belirtisi göğüslermiş diye biliyorum.uçlarıysa döllenme olmuş demekmiş, koltuk altına doğruysa adet yaklaştı demek diye duymuştummm...

şuanda forumda olan arkadaşlar ne kadar zamandır bebek bekliyosunuz ben 1,5 yıl oldu 8 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu bugün yeni tahlil yaptırmak için hastaneye numune vermeye gitti ameliyattan sonraki ilk tahlilimiz inş. Yüksek çıkar sonuçlar.

canım ben 4 aydır bebek bekliyorum. mart ayıda 5. ayım olacak

inş bu bölüm uğurlu gelir , değerler yükselirde hamile kalırsın canımmm... çok umutluyum ben bu bölümdennnnnn

anammmm ne diyosun döllenme mi

ben kasım ayında ilk denememi yaptım canım hemen tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum korunma sürem bitti bu daha ilk ayım inş Rabbim çok bekletmez

Kızlar benim sat 10 şubat . Bat 8 mart.

Yarın 6 mart çıkar mı acaba idrar testinde...

bence çıkar canım bi dene bak düşünce ve dua gücüyle birleştik esra hamile çıktı sıra sende

O vakit soğuktan etkilenmiş :44:

pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…