arkadaşım ben yeniyim meryem suresi hakkında banada bilgi veririmsn ben bilmiyorum secde ayet felanda demşsin bilgi veririsen çok sevnrm
Ama kızlar şuda bir gerçek hani bu idrar testi yapıyoruz çift çizgi çıkıyor ya, aslında ona çok kaptırmamalıyız kendimizi. Yanılma payı az oluyor çift çizgi çıkınca. Tamam onu anladık. Ama boş gebeliktede çift çizgi çıkabiliyor.üstelik belirtiler bile aynı.
Hatta çoğu bebek 6-7 haftalıkken kalbi duruyo yada düşük oluyor.
Tamam test yapınca mutlu oluyoruz çift çizgiyi görüncede bu sefer kendinizi kaptırınca ve kötü bi sonuçla bitince kendinizi toparlşamak dahada güçleşiyor. Aslında hayatı akışına bırakmalıyız, tamam anlıyorum heyecan var, panik var, bende sizin gibiyim ki 1 kızım olduğu halde. Ama lütfen çokta kaptırmayalım kendimizi,
mesela ben bi mol gebelik geçirmiştim .okadar kaptırmıştımki derken kürtaj oldum.onun acısını hala unutamıyorum.o kadar etkilendimki ürtiker oldum stresten, sanki bebeğimi öldürmüştüm.her gün daha acı verdi bana soranlara'' bebeğim yok artık'' diyemiyordum ağlıyordum.şimdi daha sağlam basıyorum ayaklarımı yere...hani bundan sonrada öle bişi olursa tabiki çok üzülürüm ama daha güçlüyüm artık... Allah herkese hayırlı bebekler nasip etsin .
Bana gelince testte pozitif çıksada 8.haftada gidecem dr'a. Hem kalp natışlarına bakar, hemde telaş etmem o zmana kadar,
benimde soğan kürüm bu ay etkili olur inşallah. ovulasyon testi aldım geldim.
yarın sabah ilk testimi yapacağım. dün kuzenimizin yeni doğan bebeğini görmeye gittik. çok tatlı maşallah
herkes bize bakıp sizdende bekliyoruz diyorlar. bizde çok istiyoruz inşallah yüce rabbim hepimize bir çocuk nasip eder.
bende eşimde evin tek çocuğuyuz ailelerimiz ve herkes bizden bebek haberi bekliyor
ben iş yerinde yazdığım için konuya yorum yazayım diyorum hooooooop başka bir konuya geçilmiş bile azcık geriden takip ediyom idare edin olar mıı
Poly sen ve burnun için gelsin bu şiir olsa da yazdım olma sa da
Poly'nin burnu alır kokuyu
acaba önceden de mi böyleydi burnu
idrar testinde çıkınca ikinci çizgi koyu
mutlu olur ailecek ömür boyuuuuuuu
Ehe ehe ehe iğrenç yazmışım tebrik koydum kendime bu arada poly bence sen hamilesin ancak bir hamile hatunun burnu k9 la yarışabilir canım sen o seviyeye gelmişinHadi bakalım keskin burnun hamile olduğunun habercisi gibi geliyor ama rabbim umutlarımızı boş çıkarmasın :18::18:
tşk tşk tşk....çok beğendimmmmm . Artık yarın büyük ihtimalle anlaşılır belki. Perşembe-cuma aslında benim günümde .yarın idrar testi yapıcam.belki erken çıkar
kızlarr kusura bakmayın nasıl titriyorum anlatamam. eşimi aradım.
ben: biz geliyoruz
eşim: nasıl yani :26:
ben: uçağa binip geliyoruz akşam
eşim : kim kim?
ben: sence?
eşim: nasıl yani ????
ben: doktora gittim hamileyimmmmmmmmmm
eşim:
şuanda şükür namazı kılıyor sanırım.
kızlar şaka gibi yaaa. ay inanamıyorum henzü.yarın doktora gidicez sanırım
çıkmam lazım benim izin kağıdını imzalatıp havalimanına gidiyoruuuzzzzzz
ayy rabbim en kısa zamanda sizinde göbüşlerinizi doldursunnnnnnnnnnn
kızlar pozitifffffffffffffffffffff. acil çıkmam lazım şuan
uçak bileti alıp kocama haber vermeye gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir yıldır beklediiğim istediğim şey benimde başıma gelsin bu güzel şey Rabbim nolur hayırlı evlat nasip et bizlere, okurken eşinle haliniz gözlerimin önüne geldi duygulandım ne mutlu size daim olsun sevinciniz... Bir yıldır her ay bu ay olmadı kısmet değilmiş önümüzdeki ay demekten yoruldum Allah'ın gücüne gitmesin artık bebeğimi istiyorum. Dün dışarı çıktık eşimle yemek yerken masalara baktım herkesin yanında eşi ve küçük bir mama sandalyesi bebeklerini oturtmuşlar onun yaramazlıklarıyla yemek yemeye çalışıyor kimisi ergen çocuklarının kaprisini çekiyor yani anlayacağınız herkes çekirdek aile kimisi de sevgili bir an düşündüm ya hiçbir zaman anne olmak nasip olmazsa , tam bir aile olamazsak Allahım hayırlısını ver bizi evlatla imtihan etme
konu sahibesi bi soru soruyo herkes bakabilir mi acaba :79:
bi insanın göğüslerinin uç kısımları niye acır ya?? :26:
konu sahibesi
el-cevap : 1- Soğuktan dolayı göğüs uçları ağrır ve kızarır. 2- ergen dönemde göğüs uçları hassaslaşır. 3- HAMİLELİK BELİRTİSİDİR
şuanda forumda olan arkadaşlar ne kadar zamandır bebek bekliyosunuz ben 1,5 yıl oldu 8 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu bugün yeni tahlil yaptırmak için hastaneye numune vermeye gitti ameliyattan sonraki ilk tahlilimiz inş. Yüksek çıkar sonuçlar.
şuanda forumda olan arkadaşlar ne kadar zamandır bebek bekliyosunuz ben 1,5 yıl oldu 8 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu bugün yeni tahlil yaptırmak için hastaneye numune vermeye gitti ameliyattan sonraki ilk tahlilimiz inş. Yüksek çıkar sonuçlar.
göğüslerimde dolgunluk ve ağrı yok ama uçları acıyor gebelikten olduğunu sanmıyorum çünkü çalışmalar 4 gün önce başladı daha
Benim diğerlerindede olmadı, bundada (eğer hamileysem) öyle bir belirtim yok...
Ama çoğu kişinin gebelik belirtisi göğüslermiş diye biliyorum.uçlarıysa döllenme olmuş demekmiş, koltuk altına doğruysa adet yaklaştı demek diye duymuştummm...
Kızlar benim sat 10 şubat . Bat 8 mart.
Yarın 6 mart çıkar mı acaba idrar testinde...
O vakit soğuktan etkilenmiş :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?