şuanda forumda olan arkadaşlar ne kadar zamandır bebek bekliyosunuz ben 1,5 yıl oldu 8 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu bugün yeni tahlil yaptırmak için hastaneye numune vermeye gitti ameliyattan sonraki ilk tahlilimiz inş. Yüksek çıkar sonuçlar.
ayyyyy cokkkkkk sevindimmmmmmmm cokkkkkk esracikkkkkk hayirlilikler olsun insalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
insallah misir patlagi gibi patlariz sirasiyla kizlarrr hadi bakalim ugur getirsin bu topik mart ayinda mutlu olalim insallahhh
ilk patlayan misir esra
darisi hepimizin basina ben suan regl donemindeyim 2. gunum bakalim bu sefer bi farklilik yapip biter bitmez hemen yarim litre sute 1 demet maydanozu kaynatiop buharinda oturup direk iliski sonrasinda yumurtlama gununu beklemeden duzenli deneme :))))
bakalim insallahhhh
hepimize bu mart ayi ve bu topik sans getirsin kedi bereketi versin gobuslerimize yuce rabbimmmm
konu sahibesi bi soru soruyo herkes bakabilir mi acaba :79:
bi insanın göğüslerinin uç kısımları niye acır ya?? :26:
canım ben bir yıldır istiyorum ama olmuyor geçen ay tüp bebek merkezine gittik. Bu ay bizi rahat bıraktı rahim filminden sonra çabuk gebe kalınıyormuş bu ay hamile kalamazsam tedaviye başlanacak. İnşallah sizinde değerleriniz yükselir ve içinde bulunduğunuz bu sıkıntılı durumdan bir an önce kurtulup bebeğinizi kucağınıza alırsınız ne kadar stersli bir iş olduğunu biliyorum o muayene kapısının önünde beklerken ya olumsuz bişey derse deyip için içini yemesini ama yüreğinin bir tarafında hep her şey yolunda gidecek korkma diye kendi kendinizi teselli ederken aynı zamanda bulunduğunuz yerden kaçmak istersiniz benim burda ne işim var her şey güzel olacak deyip kendini kandırmalar aaaaay yine daral geldi ben en iyisi düşünmeyim böyle şeyleri ya olacak olacak bu ay uğurlu gelecek inanıyorum ben
kızlar benim sat 10 şubat . Bat 8 mart.
Yarın 6 mart çıkar mı acaba idrar testinde...
e hadi cevap verinnnn
e hadi cevap verinnnn
e hadi cevap verinnnn
merhaba kızlar listeye benide eklerseniz sevinirim..sat 28 şubat bat 28 mart..haydi inşallah hepimize hayırlı gelir bu ay
Ya evet hatırlıyorum bunu yazdığını girip bakmıştım hatta. Nasılda hissetmişsin canım benim yaaa. Çok mutluyum senin adınaa
konu sahibesi bi soru soruyo herkes bakabilir mi acaba :79:
bi insanın göğüslerinin uç kısımları niye acır ya?? :26:
selam kızlaarrr nadir girebilen üyelerdenimmm giriyorum ümitleniyorum sora hayal kırıklığına uğrayınca kırıklığım geçince yine giriyorum :)) hadi Rabbim bu ay ümitlerimizi boş çıkarma ol de Rabbim ol de ..
poly kan testi yaptırırsan çıkar , idrar testi yaparsan en azından adetin geçsin ya o gün yap öncesi yapma idrar testini
suvesabun Rabbimden gelen her şeye Amenna deyip bekliyorum ama beklerken sanırım biraz mızmızlanıyorum aman ne bileyim bir garip hal içindeyim yahu çözemiyorum ben beni :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?