MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım yaa çok tatlı yazmışsın inş olur hayırlısıyla

mızmızlanma canım her şeyin bir zamanı var öyle düşün belki bu ay değil önümüzdeki ay hamile kalman hayırlıdır sen bilemezsin neler olacağını Allah en güzel zamanlamayı yapar merak etme

anneolucamben

kızlar hissediyor insan. girin bakın bloguma
Ya evet hatırlıyorum bunu yazdığını girip bakmıştım hatta. Nasılda hissetmişsin canım benim yaaa. Çok mutluyum senin adınaa
konu sahibesi bi soru soruyo herkes bakabilir mi acaba :79:

bi insanın göğüslerinin uç kısımları niye acır ya?? :26:

Alpellamm Sıcak yumurtalar hemen döllendi mi neee? Hadi inşallah yaaa. Benimde göğüslerim adetim bittiğinden beri kocaman hiç inmedi sütyenden taşıyor ve sızlıyorlar. Ama kol altı kısmım ağrıyor adet mi olcam yani ben

..............................................................................................

Son düzenleme:

inş. Canım güzel duaların için çok teşekkür ederim hepimiz meleklerimize kavuşuruz inş. Evet

Kızlar benide yazın 28 mart :))

hoş geldin canım
Lettuce35: Sat 30 Ocak Bat 1 Mart
Atizeyno: Sat 7 Şubat Bat 5 Mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Aycaece: Sat 18 şubat
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose:Sat 22 Şubat , bat 24 Mart :emir bebek:
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Marta
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart

ESRAA86 HAMİLEEEEEEEE

canım valla bilmiyorum ki zannetmiyorum ama Allah bilir yine de.. göğüsler adet olunca iner benim bildiğim senin niye öyle kaldı acaba belli olmaz canım öyle milimetrik hesaplar yapma göğüs ağrısı işte en büyük gebelik belirtilerinden biri ben umutluyum senden..

uyyy aynen...!

Son düzenleme:
Ağzından bal damlıyo alpellammm Valla bende senden ümitliyimmm kürtaj sonrası hemen hamile kalan çook duydum.
Bu topiğin uğuruna çok inanıyorum ben... İlk hamilemizi verdik yaa hemde ilk sıradakiii gelsin diğer mart kedileriiiii

kızlar pozitifffffffffffffffffffff. acil çıkmam lazım şuan
uçak bileti alıp kocama haber vermeye gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çook sevindiiiiiimmm.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiinn ...habersiz bırakma bizi...
darısı bizim başımızaa...beklemek ne zor ama sonra mutlu haber alınca herşey unutulur....
topik kopmuş gitmiş oku oku bitiremedim
benim her ay göğüs ağrım oluyor yumurtlama dönemlerinde özellikle.....
alpella nicki gördükçe canım çekiyor gidiiim de alim bari....

inşş Rabbim şimdi Meryem suresini de okudum bakalım inş olacak

nutella daha güzel canım

Kızlar Kuran-ı Kerim'deki evlat sahibi olmak için okunacak ayetler şunlar:

Ali İmran Suresi 35-36-37-38-39-40
Meryem Suresi 9-10 (ben tamamını okuyorum)
Kasas Suresi 12-13
Fatır Suresi 11
Saffat Suresi 100
Fussılet Suresi 47
Şura Suresi 49-50
Zariyat Suresi 29-30

Bu da Sorularla İslamiyet sitesinden:

"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/81) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)

Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.

Yalnız o kağıdı nasıl taşıcaz onu anlamadım

Allah kabul etsin

Son düzenleme:
Mrb kızlar ben birkaç gündür giremiyordum. Çok sevindim esranın haberine. Darısı hepimizin başına inşallah. Benim de yumurtlama dönemim yaklaştı heyecanlıyım ama ümitlenmiyorum sanki artık eskisi kadar. Belki de olumsuz çıkar diye korktuğumdandır... Yine de güzel haberleri duymak umut veriyor insana. İyi ki bu topiği açmışsınız ve iiyiki ben de burdayım. Ben de uğuruna inanıyorum. Bakın ilk hamile haberimiz geldi bile

hu huu kızlar ben geldimmmm
evimi temizledim dip bucak yemeğim pişti kızımın karnını doyurdum ve burdayım sonunda
ne var ne yokk derken bir baktım esra hamile yaşasın ilk hamilemizi verdik bile...bugünmüydü bat esranın?

Kızlar şu an şu saniye feci başım döndü 5 saniye. Hemen geçti ama herşey döndü etrafımda :18:

Kan testi yaptı canım 4 gün önce o.o çıktı yani progestan verdi pazar günü hastalanırsın dedi ama ben hala hastalanmadım :d

canım yaa çok sağol inan iş, ev, kpss, birde bebek için çabalamak çok yoruyodu beni ama hep araştırmak istiyodum hangi dualar okunur diye bunu sanki bvenim için yazdın

Hoşgeldin canımm Ellerine sağlık. Evet ilk hamişimizi verdik bakalımmmm darısı hepimizin başına inşallahhhhhh 4 gün önceydi sanırım canım Esranın batı. Bekledi biraz emin olmak içinn

Memişlerim koca koca
Gebe mi kaldım yoksa?
Karnım ağrıyor adet oluyormuşcasına
Neler oluyor Perisoko'ya.

Mart kedisi gibi miyavlarız
Kocişleri çıldırtırız
Sıcak sıcak yumurtlayınca
Esramız gibi bizde hamiş kalırız

Hoşgeldin canımm Ellerine sağlık. Evet ilk hamişimizi verdik bakalımmmm darısı hepimizin başına inşallahhhhhh 4 gün önceydi sanırım canım Esranın batı. Bekledi biraz emin olmak içinn

aminnn inşallah...çok sevindim esra adına...kocası hangi şehirde acaba...kmbilir bu heyecanla nasıl haber verecek
ben kızıma mart ayında hamile kalıp aralıkta doğum yapmıştım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…