selam kızlaarrr nadir girebilen üyelerdenimmm giriyorum ümitleniyorum sora hayal kırıklığına uğrayınca kırıklığım geçince yine giriyorum :)) hadi Rabbim bu ay ümitlerimizi boş çıkarma ol de Rabbim ol de ..
poly kan testi yaptırırsan çıkar , idrar testi yaparsan en azından adetin geçsin ya o gün yap öncesi yapma idrar testini
suvesabun Rabbimden gelen her şeye Amenna deyip bekliyorum ama beklerken sanırım biraz mızmızlanıyorum aman ne bileyim bir garip hal içindeyim yahu çözemiyorum ben beni :44:
Ya evet hatırlıyorum bunu yazdığını girip bakmıştım hatta. Nasılda hissetmişsin canım benim yaaa. Çok mutluyum senin adınaa
konu sahibesi bi soru soruyo herkes bakabilir mi acaba :79:
bi insanın göğüslerinin uç kısımları niye acır ya?? :26:
canım ben bir yıldır istiyorum ama olmuyor geçen ay tüp bebek merkezine gittik. Bu ay bizi rahat bıraktı rahim filminden sonra çabuk gebe kalınıyormuş bu ay hamile kalamazsam tedaviye başlanacak. Inşallah sizinde değerleriniz yükselir ve içinde bulunduğunuz bu sıkıntılı durumdan bir an önce kurtulup bebeğinizi kucağınıza alırsınız ne kadar stersli bir iş olduğunu biliyorum o muayene kapısının önünde beklerken ya olumsuz bişey derse deyip için içini yemesini ama yüreğinin bir tarafında hep her şey yolunda gidecek korkma diye kendi kendinizi teselli ederken aynı zamanda bulunduğunuz yerden kaçmak istersiniz benim burda ne işim var her şey güzel olacak deyip kendini kandırmalar aaaaay yine daral geldi ben en iyisi düşünmeyim böyle şeyleri ya olacak olacak bu ay uğurlu gelecek inanıyorum ben
Kızlar benide yazın 28 mart :))
Ya evet hatırlıyorum bunu yazdığını girip bakmıştım hatta. Nasılda hissetmişsin canım benim yaaa. Çok mutluyum senin adınaa
AlpellammSıcak yumurtalar hemen döllendi mi neee? Hadi inşallah yaaa. Benimde göğüslerim adetim bittiğinden beri kocaman hiç inmedi sütyenden taşıyor ve sızlıyorlar. Ama kol altı kısmım ağrıyor adet mi olcam yani ben
Eki Görüntüle 360764 Ben bunu yer parçalarım
kızlar pozitifffffffffffffffffffff. acil çıkmam lazım şuan
uçak bileti alıp kocama haber vermeye gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ağzından bal damlıyo alpellammmValla bende senden ümitliyimmm kürtaj sonrası hemen hamile kalan çook duydum.
Bu topiğin uğuruna çok inanıyorum ben... İlk hamilemizi verdik yaa hemde ilk sıradakiii gelsin diğer mart kedileriiiii
çook sevindiiiiiimmm..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiinn ...habersiz bırakma bizi...
darısı bizim başımızaa...beklemek ne zor ama sonra mutlu haber alınca herşey unutulur....
topik kopmuş gitmiş oku oku bitiremedim
benim her ay göğüs ağrım oluyor yumurtlama dönemlerinde özellikle.....
alpella nicki gördükçe canım çekiyor gidiiim de alim bari....
kızlar kuran-ı kerim'deki evlat sahibi olmak için okunacak ayetler şunlar:
Ali imran suresi 35-36-37-38-39-40
meryem suresi 9-10 (ben tamamını okuyorum)
kasas suresi 12-13
fatır suresi 11
saffat suresi 100
fussılet suresi 47
şura suresi 49-50
zariyat suresi 29-30
bu da sorularla islamiyet sitesinden:
"inne rabbeke hüve'ı-hallâku'l-alîm." = "muhakkak ki rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (hicr, 15/81) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
Veya; "fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "muhakkak ki allah dosttur ve yaratandır." (şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
Veya; "hüvaııahü'l-hâliku'l-bâriü" = "o yaratandır ve yoktan var edendir." (haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)
veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, allah'ın izniyle hâmile kalır. (hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.
Yalnız o kağıdı nasıl taşıcaz onu anlamadım
allah kabul etsin
hu huu kızlar ben geldimmmm
evimi temizledim dip bucak yemeğim pişti kızımın karnını doyurdum ve burdayım sonunda
ne var ne yokk derken bir baktım esra hamileyaşasın ilk hamilemizi verdik bile...bugünmüydü bat esranın?
Memişlerim koca koca
Gebe mi kaldım yoksa?
Karnım ağrıyor adet oluyormuşcasına
Neler oluyor Perisoko'ya.
Mart kedisi gibi miyavlarız
Kocişleri çıldırtırız
Sıcak sıcak yumurtlayınca
Esramız gibi bizde hamiş kalırız
Hoşgeldin canımmEllerine sağlık. Evet ilk hamişimizi verdik bakalımmmm darısı hepimizin başına inşallahhhhhh 4 gün önceydi sanırım canım Esranın batı. Bekledi biraz emin olmak içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?