MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

çok komiksin canım, hep böyle neşeli ol bizide hep güldür emiiiiiiiiii

umarım hamilesindir canım

çok komiksin canım, hep böyle neşeli ol bizide hep güldür emiiiiiiiiii

umarım hamilesindir canım

Sağol asisimmm. Normal hayattada çok pozitif ve neşeliyimdir. Mart kendilerine de yansitiym dedimmm Oy ağzın bal yesin emiiiiiiiiiiiiiii. İnşallah hepimiz hamileyizdir canım benim

Alpellaaammmm Beni dinleee. Sızlayan, ağrıyan, şiş göğüsler. Hamile kaldıktan sonraki birkaç gün içinde oluyormuşş. Haberin olsun

kızlar biraz önce bi tanıdığım aradı 5 aylık hamile merdivenlerden düşmüş dr gitti... inşALLAH düşmez bebeği( dua edin olur mu?

aminnn inşallah...çok sevindim esra adına...kocası hangi şehirde acaba...kmbilir bu heyecanla nasıl haber verecek
ben kızıma mart ayında hamile kalıp aralıkta doğum yapmıştım....

bence daha iyi. ben kasımda hamile kalıp ağustosun o sıcağında doğum yapmıştım. eşimin üstün dualarıyla 8.8.2008 deeeeeeee. ay ne çektim o sıcaklardaaa ... kışa denk gelince bebekler yaza kadar bayağ büyüyor.hamileliğin son 3 ayı zaten en zor dönem oda serinler gel,ince en iyisi bence kış bebeği

kızlar biraz önce bi tanıdığım aradı 5 aylık hamile merdivenlerden düşmüş dr gitti... inşALLAH düşmez bebeği( dua edin olur mu?

Ayy kıyamam Allah korusunnnn Hiçbişe olmicak içime doğdu hislerim kuvvetlidir. Allahın izniyle hiçbişe olmicakkk

öncelikle düşen hamile arkadasımızın allah yardımcısı olsun (kızlar ben sogan kuru kullanıyorum adetlerım bıttıkten 7 gun sonra basladım bugun 8.günüm 4-5 gündür gögüslerim ağrıyor adetlerımede 15 gün kadar var umutlanayımmı yoksa hiç aklımdan bile geçirmiyimmmii pffff

slm arkadaşlar ben ikinci kez anne olmak istiyorum 8 yaşında bir kızım var kızım 4 yaşında iken korunmayı bıraktık ve hala olmadı bu 2 ay adetim gecikti fakat hamile degilmişim geçen ay sogan kürünüde yaptım hormonlarımada baktırdım iyi dedi doktor bu ay bakalım ne olacak ilk çocugum tedavi oladan oldu, aslında doktora gitmem gerek, ben ankaradan katılıyorum bildiginiz iyi bir doktor varsa bana yazın lütfen şimdiden teşekkür ederim ALLAH herkese gönlündekini nasip etsin...)))

Sağol asisimmm. Normal hayattada çok pozitif ve neşeliyimdir. Mart kendilerine de yansitiym dedimmm Oy ağzın bal yesin emiiiiiiiiiiiiiii. İnşallah hepimiz hamileyizdir canım benim

siir superrrr :)))))))
bizim damdaki kedilerden ne eksigimiz varrrrrrrrrrrrrrr kislarrrrrrrrr bu ay bizde hem yumurtlariz hemide bebeisleri gobuslere koyarizz siz hicc merak etmeyinnnn (ay damlara cikicaz allahtan oyle bi kur falan yok sogan duyyyy haydee sogana yuklen ioncir haydee incir keci boynuzuuu kosssss maydonosss yuklennnn balli tarcinnnn yuklennnn biri deseki kediler neden bi surubiri bebis yapiyo cunku catilardaaa haydaaa aliriz valla kocisleri catiyaaaa allah muhafazaaaa oyle bi duyum yokkkk :)))))) bu ay bu is biticekk allahin izniyleeeeeeeee :)))))))

esrada bize bolboll duaa tamamdir bu isss

siir superrrr :)))))))
bizim damdaki kedilerden ne eksigimiz varrrrrrrrrrrrrrr kislarrrrrrrrr bu ay bizde hem yumurtlariz hemide bebeisleri gobuslere koyarizz siz hicc merak etmeyinnnn (ay damlara cikicaz allahtan oyle bi kur falan yok sogan duyyyy haydee sogana yuklen ioncir haydee incir keci boynuzuuu kosssss maydonosss yuklennnn balli tarcinnnn yuklennnn biri deseki kediler neden bi surubiri bebis yapiyo cunku catilardaaa haydaaa aliriz valla kocisleri catiyaaaa allah muhafazaaaa oyle bi duyum yokkkk :)))))) bu ay bu is biticekk allahin izniyleeeeeeeee :)))))))

esrada bize bolboll duaa tamamdir bu isss

Canım ne güzel bir konu açmışsınız, ben yeni üye oldum ve bebek düşünüyorum.(sat:17 şubat) Geçen ayki çalışmalarım fayda etmedi inşallah bu ay güzel bir haber alırım. Etrafımda her yerde hamiş hatunlar görüyorum,psikolojik mi bilmiyorum ama benim olmadığı için öfkelenmeye başlıyorum =( İnşallah herkesin hayırlısıyla güzel haberlerini burada görebiliriz.. Belki bu konu başlığı bana da uğur getirir :)

Kızlar kambersiz düğün olmaz beni de ekleyin bebekten göbekliler listesine
Bu arada;

Sat 17 şubat
Bat 16 mart

Çok umutluyum çooooooooooooooooooooooook

arkadaşlar komşum iyiymiş.. bebeğe bişey olmamış... elh... ilaç vermiş ve göndermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…