CANIM BEN CUMA GÜNÜ TEST YAPTIRDIM KAN TESTİ AMA NEGATİF ÇIKTI:2:
Memişlerim koca koca
Gebe mi kaldım yoksa?
Karnım ağrıyor adet oluyormuşcasına
Neler oluyor Perisoko'ya.
Mart kedisi gibi miyavlarız
Kocişleri çıldırtırız
Sıcak sıcak yumurtlayınca
Esramız gibi bizde hamiş kalırız
Memişlerim koca koca
Gebe mi kaldım yoksa?
Karnım ağrıyor adet oluyormuşcasına
Neler oluyor Perisoko'ya.
Mart kedisi gibi miyavlarız
Kocişleri çıldırtırız
Sıcak sıcak yumurtlayınca
Esramız gibi bizde hamiş kalırız
çok komiksin canım, hep böyle neşeli ol bizide hep güldür emiiiiiiiiii
umarım hamilesindir canım
kızlar biraz önce bi tanıdığım aradı 5 aylık hamile merdivenlerden düşmüş dr gitti... inşALLAH düşmez bebeği( dua edin olur mu?
AlpellaaammmmBeni dinleee. Sızlayan, ağrıyan, şiş göğüsler. Hamile kaldıktan sonraki birkaç gün içinde oluyormuşş. Haberin olsun
kızlar biraz önce bi tanıdığım aradı 5 aylık hamile merdivenlerden düşmüş dr gitti... inşALLAH düşmez bebeği( dua edin olur mu?
aminnn inşallah...çok sevindim esra adına...kocası hangi şehirde acaba...kmbilir bu heyecanla nasıl haber verecek
ben kızıma mart ayında hamile kalıp aralıkta doğum yapmıştım....
ayy ALLAH korusun onu ve meleğini..
dua edicem canım İnşallah bişey olmaz..
ayyy canım yaa allah korur minnacık meleği:18:
Ayy kıyamam Allah korusunnnnHiçbişe olmicak içime doğdu hislerim kuvvetlidir. Allahın izniyle hiçbişe olmicakkk
Sağol asisimmm. Normal hayattada çok pozitif ve neşeliyimdir. Mart kendilerine de yansitiym dedimmmOy ağzın bal yesin emiiiiiiiiiiiiiii. İnşallah hepimiz hamileyizdir canım benim
Sağol asisimmm. Normal hayattada çok pozitif ve neşeliyimdir. Mart kendilerine de yansitiym dedimmmOy ağzın bal yesin emiiiiiiiiiiiiiii. İnşallah hepimiz hamileyizdir canım benim
Selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "KASIM AYINDA BEBİŞ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLAYANLARIN YERİ" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...
sat: 20 Şubat bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?