MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

çok geçmiş olsun canım ihmal etme mutlaka git doktora

İnşallah olmazsın canımm inşallah. Ne zaman batın?

Canim yaaaaaaaaaa

sen diyon ya hani 14 gün ovudan sonra

o zaman benim ovu test 12 martta positif gösterdi ve ben eger 13 mart ta git git git gidaaaaaak ladiysam bugün gelmeli

eger 14 te firlattiysam yimirtayi yarin

ya bilmem ki suan adetten önce gelen o akindti var ama o kadar fazla degil,acik kaverengi böyle sümük gibi cekilebiliyo

kızlar günaydın,

ayy meraklı ben gittim test aldım sabah yaptım,
ortada kıpkırmızı tek kırmızı çizgi cıktı
hayır yani o tek çizgide olsa ya sagda yada solda cıkmıyormuydu ya?

birde sanki hamile değilim gibin duygulara kapılmaya basladım gün yaklastıkça kızlar

Selam canim

bat ne zaman?

o kontrol cizgisi cikiyor tabi hep, yani bu gösteriyor ki test ölcmey dogru sekilde hazirlanmis.

bende bakliyorum

bana bir ses diyor miiiii acaba

ama hayal gibi geliyor

ve diyorum yok yaaa adet gelir

29 mart canım,
hayırlısı senin ne zman?içimizdeki ses hep dogruyu söylüyor ya benm hep aynısı basıma geldği için

Canım bende doktorların yalancısıyım öyle diyorlar Anladım bugün yarın gelmesi lazım.Yalnız bu kahvemsi akıntı sende önceki günlerde de gelmişti yanlış hatırlamıyorsam? Ve hala adet olmadın :18: Hiç test yaptın mı? Bence bugün yap çıkar varsa. Adet günün bugün yada yarın yani. Adet olmicak gibiysen yap bence. Kaçıncı deneme canım bu.

Selam canım testte C ve T ibareleri olması gerek. Tam onların altında çıkar çizgiler. Bat ne zamanıdıı? Belki erken yapmışssındır.

Selam canım testte C ve T ibareleri olması gerek. Tam onların altında çıkar çizgiler. Bat ne zamanıdıı? Belki erken yapmışssındır.[/QUOTE]

evet canım C ve T nin tam ortasında kapkalın cıktı yanıma alıp resmini koycaktımda neyse dedim attım çöpe gitti.29 mart bat benim

kızlarr ben tekrar hamiş kalms olablrm aynı seylerı yasıorum bu son 10 gndur ben tekrar hamiş klamaktan korkuodm ama yıne eşim istyo dıo amaa bu ay hiç yatmadm ama korunmasz grdık ilşkye hep acep olmsmudr bseler..cnku aynı old gecen sefrd adettn 14 gn snra kan geld yıne bu ay kan gelınc ala ala dedm ama aklıma gelmedı ve bı kaç sey daha old ve dnden bellı karnım agrıo benım öle olyo hemile olnca karnım sancılı oluo sreklı brde hapsrdım uzanıodm o sırda yıne hamiş gbi karnıma nasıl kramp grdı halen agrıo sag tarafı karnımm yardımm kızlar acep olmsmudr adetıme 10 gn var

29 mart canım,
hayırlısı senin ne zman?içimizdeki ses hep dogruyu söylüyor ya benm hep aynısı basıma geldği için

aaaah ah be canim

ben gec yumurtladim,yani ovu testim 22. günde gülen yüz gösterdi

ve bugün yarin adet gelirse gelir.

ay anam bir yila yakindir deniyoruz

ve hic bir fikrim yok

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan yoktur ya gebelik mebelik

millet zirrrrrrrrrrrt

diye hamile kaliyo ve ardindan hemen yine doguruyo

biz birtaneye hasretiz

cabuk hamile kalanlara cok imreniyorum

1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28-Mide kazinmasi-cok acikma

bir hamilelik belirtileri dah arkadaslar size

canım benım vard ama karnımda öld yaklaşk 3 ay önce benmde hiç çogum yok ins rabbm sanada nasip edr ilişkıden snra ayaklarını havaya dık ben o ay hamiş kladm dene bence canm

konuyu acan alpella bilio aynı ayda hamiştık...sen ne yapıosn alpella nasılsn ne var ne yok varmı gelen?

canım benım vard ama karnımda öld yaklaşk 3 ay önce benmde hiç çogum yok ins rabbm sanada nasip edr ilişkıden snra ayaklarını havaya dık ben o ay hamiş kladm dene bence canm

Selam canim

Allah simdi karindakini size bagislasin Insallah...

ben iste bu sefer 12 mart ta gülen yüzü gördükten sonra ovu testte 12 saat sonra iliski oldu yani diger sabah ve diktim baya bacaklari yastik koydum belimin altina

ve 24 saat sonra yine yani yapildi

birde 11 marta girdigimiz gecede iliski oldu...

hatta ben bu sefer ovu testi positif gördügüm gün akintisinida resmen böyle seffaf sümük gibi gördüm cok net

ve hatta cok af edersin dedim yahu olamaz ki esimin dölü nerdeyse 40 saat sonra disari akmasi yani sacma tabi

iste o benim yumurtlama akintim mis o gün

e iste dedim gibi birde ovu test okey ledi

evet bunların çoğu oldu bende özellikle şu mide kazınması çok kötü yaaaa yiyorum yiyorum genede acıkıyorum

belli degil ark bakalım benmd sat 6 nisan ama aynen öle old bnm ya kan ile gelıo kaldgm ay yada öle men gbi gelıo bu ayda benmd cok geld akıntım..evet ayakları dıkınce gerckten oluo faydası bnd 1 seneye yakın kornmasız grmstım kalmsm haberm yok o kuçkken dştü yerımde drmagm içi haberm yktu ama bunda da yavrumun kalbı drdu eşi hzlı buyudu ondan işte brde smdi ins bu sefr rabbm frsat eds bse yapmam iş flan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…