- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
Cicişler kavuştuk sonundaaa, çok özlemiştim sizlerii. Nasıl keyiflerrr? Ben hiç iyi değilim. Dün çok zor bi geceydi benim için. Dışardan geldik eşimle ev işlerini hallettim banyoya girdim çıktım, oturuyoruz. Bianda herşey etrafımda dönmeye başladı bu ay kendimi dinlemeyecağime söz verdim zaten dinlemedim ki ! Resmen bayılacağımı hissettim, eşim kudurdu kucakladı beni gidiyoruz hastaneye diyor. Dur dedim geçer. 2 saat boyunca sürdü. Kesinlikle gebelikle felan alakası olduğunu düşünmüyorum. Gözlerimin önü felan çöktü ölü gibi yatmışım. Ama hayatımda ilk kez böyle bişi yaşadım, haftaya felan doktora gidicez. Sanırım başka bi rahatsızlığım var bilmiyorum. Umarım anlık bişeydir. Eşimde hamile misin acaba felan dedi. inşallah öyledir ama bu kadar erken baş dönmesi olmaz dedim. Olmaz biliyorum kızlar, kendimi kandırmicam artık. Hayırlısı olsun. Şuan daha iyiyim sadece halsizim. Sizler naptınız
çok geçmiş olsun canım ihmal etme mutlaka git doktora
İnşallah olmazsın canımm inşallah. Ne zaman batın?
kızlar günaydın,
ayy meraklı ben gittim test aldım sabah yaptım,
ortada kıpkırmızı tek kırmızı çizgi cıktı
hayır yani o tek çizgide olsa ya sagda yada solda cıkmıyormuydu ya?
birde sanki hamile değilim gibin duygulara kapılmaya basladım gün yaklastıkça kızlar
Canım bende doktorların yalancısıyım öyle diyorlarCanim yaaaaaaaaaa
sen diyon ya hani 14 gün ovudan sonra
o zaman benim ovu test 12 martta positif gösterdi ve ben eger 13 mart ta git git git gidaaaaaak ladiysam bugün gelmeli
eger 14 te firlattiysam yimirtayi yarin
ya bilmem ki suan adetten önce gelen o akindti var ama o kadar fazla degil,acik kaverengi böyle sümük gibi cekilebiliyo
kızlar günaydın,
ayy meraklı ben gittim test aldım sabah yaptım,
ortada kıpkırmızı tek kırmızı çizgi cıktı
hayır yani o tek çizgide olsa ya sagda yada solda cıkmıyormuydu ya?
birde sanki hamile değilim gibin duygulara kapılmaya basladım gün yaklastıkça kızlar
29 mart canım,
hayırlısı senin ne zman?içimizdeki ses hep dogruyu söylüyor ya benm hep aynısı basıma geldği için
Canım bende doktorların yalancısıyım öyle diyorlarAnladım bugün yarın gelmesi lazım.Yalnız bu kahvemsi akıntı sende önceki günlerde de gelmişti yanlış hatırlamıyorsam? Ve hala adet olmadın :18: Hiç test yaptın mı? Bence bugün yap çıkar varsa. Adet günün bugün yada yarın yani. Adet olmicak gibiysen yap bence. Kaçıncı deneme canım bu.
Selam canım testte C ve T ibareleri olması gerek. Tam onların altında çıkar çizgiler. Bat ne zamanıdıı? Belki erken yapmışssındır.
aaaah ah be canim
ben gec yumurtladim,yani ovu testim 22. günde gülen yüz gösterdi
ve bugün yarin adet gelirse gelir.
ay anam bir yila yakindir deniyoruz
ve hic bir fikrim yok
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan yoktur ya gebelik mebelik
millet zirrrrrrrrrrrt
diye hamile kaliyo ve ardindan hemen yine doguruyo
biz birtaneye hasretiz
cabuk hamile kalanlara cok imreniyorum
canım benım vard ama karnımda öld yaklaşk 3 ay önce benmde hiç çogum yok ins rabbm sanada nasip edr ilişkıden snra ayaklarını havaya dık ben o ay hamiş kladm dene bence canm
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28-Mide kazinmasi-cok acikma
bir hamilelik belirtileri dah arkadaslar size
Selam canim
Allah simdi karindakini size bagislasin Insallah...
ben iste bu sefer 12 mart ta gülen yüzü gördükten sonra ovu testte 12 saat sonra iliski oldu yani diger sabah ve diktim baya bacaklari yastik koydum belimin altina
ve 24 saat sonra yine yani yapildi
birde 11 marta girdigimiz gecede iliski oldu...
hatta ben bu sefer ovu testi positif gördügüm gün akintisinida resmen böyle seffaf sümük gibi gördüm cok net
ve hatta cok af edersin dedim yahu olamaz ki esimin dölü nerdeyse 40 saat sonra disari akmasiyani sacma tabi
iste o benim yumurtlama akintim mis o gün
e iste dedim gibi birde ovu test okey ledi
Selam canim
Alpella hamieleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?