- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
bence haftasonu geçsin öyle git..şimdi stres olabilirsin kese gözkmedi bebek nerde falan diye...bende 2 nisan pazartesi gidecem ilk kontrolüme..inşallah hem bebek hem kalp atışı görürüz..4+3de gitmiştim ama bulantım için çok küçük bişey göremeyiz dedi alttan baktı yinede çocuk yuvası oluşmuş ama başka bişey göremdik..9 gün sonra gel demişti..allah izin verirse pazartesi gidecem:18::18::18:
ins canim benimkide kuruntudan ibaret kalmaz. heyecanla bekliyorum sabah erken yandim icim pirpir ediyor dusunmemeye calisiyorum ama ihtimali bile heyecanlandiriyor beni.Yeşim hoşgeldin kuzuuuu hayırlı olsun yeni bebiş çalışması bu topic uğurlu bak demedi deme
İnşallah canım ya bende o günleri görürüm. Bu arada sen ne iğnesi vuruluyorsun bir sıkıntı yoktur inşalah :26:
esine malum olmustur ins. canim. benimde bazen saati kabullenemedigim zamanlar oluyor haha cok guldum ya valla Allahta seni guldursun. bende istah artti hep ac hissediyorum kendimi ins psikolojik degildir.CANLAR yaa beni bi heyecan aldı dünden beri gece dayanamadım yazdım yazdım uzunca ayy bi de ne göreyim net kopmuş gönderemedim tekrar yazıyım bari :)
Dün sagdan sagdan bi batma başladı bende hafiften kendime kulak tıkadım umutlanmamak için ütüye başladım ve ütü yaparken şiddetli şekilde kasıktan aşagıya bir batma oldu
ve içimde bir ışık yandı o an.. kendimi zorluyorum günlerdir belirtileri duymayacagım umutlanmayacagım diye.. sonraşiddetli batma olmadı tekrar hafiften devam etti sabah kalktıgımda geçmişti sadece arada biufak batıp gidiyor..
Ya bi de bu ay farklı olan ve bana umut aşılayan eşim oldu. normalde bebek konusundan hiç bahsetmez hatta ben konuyu acarsam konusmayı istemez hayırlısıyla olsun ondan sonra konusuruz der kapatır konuyu AMA BU AY O DA RÜYASINDA GÖRMÜŞ İKİ KERE GÖRDÜ HEM DE SABAH ERKENDEN BANA SARILDI BEBİŞİMİZİ GÖRDÜM DEDİ VE BU AY İÇİMDE Bİ HİS VAR SANKİ OLACAK DEDİ bugun sabah da nasıl uyumuşsam telefonun sesine uyandım baktım saat 13.15 şok halinde idrak etmeye calıştım 13 kaç yaa noluyo falan saati kabullenemedimteli actım eşim eve geliyorum işten cıktım dedi sesin niye öyle sen hasta mısın falan dedi yok uyuyordum dedim şaşırdı
ayy cok uzun oldu kusura bakmayın kızlar daha bat a cok var 7 nisan ama netten tekrar hesapladım 5 nisan cıkıyo bilemedim aaafff Rabbim sen mucizemi gönder ne olur
daha once kaybin varmi canim? benim son gebeligimde 7. haftada kalp atislari durdu maalesef testleri de tr ye gelince yaptiracaktim burdaki yaparmi bilmiyorum. eger gebeysem burda yaptirmaya calisayim. gerci olacagin onune gecilmez ama tedbir almakta fayda varcanım bende pıhtılaşma sorunu var,doktor bi kaç ay önce test yapmıştı,hamile olur olmaz iğneye başlıycaksın demişti başladım bende perşembeden beri yaptırıyorum kanın pıhtılaşmaması için.iğne fobim var benim ama bebeğim için dayanıyorum yeterki sağlıkla gelsin
merhaba hanımlar ilk yazıyorum topiğinize bende bir süredir deniyorum bakalım inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz. sat 12 mart bnm yalnız 34-35 günde oluyorum adetimi bende sondan 14 mü saymalıyım yumurtlama günüm için??
ins canim benimkide kuruntudan ibaret kalmaz. heyecanla bekliyorum sabah erken yandim icim pirpir ediyor dusunmemeye calisiyorum ama ihtimali bile heyecanlandiriyor beni.
esine malum olmustur ins. canim. benimde bazen saati kabullenemedigim zamanlar oluyor haha cok guldum ya valla Allahta seni guldursun. bende istah artti hep ac hissediyorum kendimi ins psikolojik degildir.
daha once kaybin varmi canim? benim son gebeligimde 7. haftada kalp atislari durdu maalesef testleri de tr ye gelince yaptiracaktim burdaki yaparmi bilmiyorum. eger gebeysem burda yaptirmaya calisayim. gerci olacagin onune gecilmez ama tedbir almakta fayda var
adet dongunden 14 gun cikaricaksin 34-14 = 20. gunun yumurtalama gunun olur tabi nokta atisi olamayacagi icin
sen 15. gunden 25. gune kadar calismalara yogunluk verirsin. birde akintini takip et oda onemli. yumurta aki gibi bir akinti oluyor yum. zamanlarinda
canım biz 1 senedir bebek için çalıştık o yüzden daha ailelerimize söylemedik bi terslik çıkarsa diye,keseyi görünce söyliycez.peki canım alttan mı bakıyo genelde doktorlar acemiyim ben
4 5 haftalıkken genelde alttan bakıyorlar net görebilmek için ...ama karından bakarlar sana herhalde..ben çok utansamda mecburen baktıdım alttancanım mutlaka temiz ol sen o güne hazırlıklı ol anladın dimi sat ne zamandı senin?
canım dr kırmızı kan gelirse kork dedi tabi kahverengi akıntı da düşük belirtisi olabiliyor ama dr bana düşük riski görünmüyor güzel bir yere yerleşmiş bir sorun yok dedi ama yine de progestan yazdı günde 3 kere al dedi ama kanıtlanmış bir etkisi yokmuş ben de almadım ilacı eğer tekrarlarsa alıcam çok ayrıntılı bilgi de vermedi yani... sende de mi oldu
Cicişler kavuştuk sonundaaa, çok özlemiştim sizlerii. Nasıl keyiflerrr? Ben hiç iyi değilim. Dün çok zor bi geceydi benim için. Dışardan geldik eşimle ev işlerini hallettim banyoya girdim çıktım, oturuyoruz. Bianda herşey etrafımda dönmeye başladı bu ay kendimi dinlemeyecağime söz verdim zaten dinlemedim ki ! Resmen bayılacağımı hissettim, eşim kudurdu kucakladı beni gidiyoruz hastaneye diyor. Dur dedim geçer. 2 saat boyunca sürdü. Kesinlikle gebelikle felan alakası olduğunu düşünmüyorum. Gözlerimin önü felan çöktü ölü gibi yatmışım. Ama hayatımda ilk kez böyle bişi yaşadım, haftaya felan doktora gidicez. Sanırım başka bi rahatsızlığım var bilmiyorum. Umarım anlık bişeydir. Eşimde hamile misin acaba felan dedi. inşallah öyledir ama bu kadar erken baş dönmesi olmaz dedim. Olmaz biliyorum kızlar, kendimi kandırmicam artık. Hayırlısı olsun. Şuan daha iyiyim sadece halsizim. Sizler naptınız
kızlar hepinize selamlar nasılsınız:)))
Cicişler kavuştuk sonundaaa, çok özlemiştim sizlerii. Nasıl keyiflerrr? Ben hiç iyi değilim. Dün çok zor bi geceydi benim için. Dışardan geldik eşimle ev işlerini hallettim banyoya girdim çıktım, oturuyoruz. Bianda herşey etrafımda dönmeye başladı bu ay kendimi dinlemeyecağime söz verdim zaten dinlemedim ki ! Resmen bayılacağımı hissettim, eşim kudurdu kucakladı beni gidiyoruz hastaneye diyor. Dur dedim geçer. 2 saat boyunca sürdü. Kesinlikle gebelikle felan alakası olduğunu düşünmüyorum. Gözlerimin önü felan çöktü ölü gibi yatmışım. Ama hayatımda ilk kez böyle bişi yaşadım, haftaya felan doktora gidicez. Sanırım başka bi rahatsızlığım var bilmiyorum. Umarım anlık bişeydir. Eşimde hamile misin acaba felan dedi. inşallah öyledir ama bu kadar erken baş dönmesi olmaz dedim. Olmaz biliyorum kızlar, kendimi kandırmicam artık. Hayırlısı olsun. Şuan daha iyiyim sadece halsizim. Sizler naptınız
Cok cok gecmis olsun canim,
ne oldu ki?anidaen mi oldu?
selammmm canim naber
Saol canım benim. Evet aniden geldi durup dururken. Ateş basmasıyla birlikte. Çok şiddetliydi ama ölüyorum sandım. Kalple ilgili felan olabilir. Amannn neyse geçti çok şükür... Senden naber
Sorma Esram ya, bende ilk kez yaşadım bu kadar şiddetli bi baş dönmesi, kıpırdadığım anda herşey etrafımda dönüyordu, gözlerimi kontrol edemiyordum resmen. Allahım kimseye vermesin. Yok canım bayada bişiler yedim aslında, ondan öncede sırtım batıyordu kalp felan mı dedim işte Allah korusun. Gidip bi baktırıcam canım. Güzel annem benimcanımmm neler oldu sana yaaa. geçmiş olsun çok. iyisin değil mi şuan. halsiz mi kaldın acaba, yemek mi yemedin de oldu böyle. Canım ihmal etme mutlaka doktora görün Allah korusun yaa insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor. Dikkat et kendine kuzum. bol bol dinlen.
canım çok geçmiş olsun inş. önemli birşeyin yokturda gebeliktendir. İnş. öledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?