MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar selam.bütün gece çektirmiş oldugum dişin kanını yutmaktan miğde bulantısıyla yatamadım. yastık yorgan mahfolmuş
ama çok şükür dünki agrım kalmadı.
sizler nasılsınız bakalım?
rabbim bol hamişli bir gün nasip eder inşallahhh

çok ama çok geçmiş olsun canım nazardan yavvvrummmmm gözündü şimdiii vucuduna indii hemen doktora git ihmale gelmez canımmmm dikkat et kendineeeeeeeee

kızlar hepinize selamlar nasılsınız:)))

iyiyim sayılır ya ama dün gece yumurtalıklarım o kadar çok agrıdı kii ben daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım adetime 2 gün var ama dün bende çok acı çektim yanii hem yumurtalıklarda yanma hemde degişik bir agrı vardıı adet olunca doktora gidecem neden bu kadar agrıdı acaba ???

ihmal etme kendini kuzum. Öpüyorumm çok. Allaha emanet ol

Gecmis olsun,

esimde bana diyor doktora git aksam uyurken gicirdatiyormusum dislerimi:18:

senin neyin vardi?

Selam cadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nasilsin zillllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

ya icimden bir ses diyor hamiemisin acep?

bilmem böyle ya ben kendime söylüyorum yada o ses fisildiyor

Sağol canım benimmm 2 gün mü kaldııııııı Belirtiler güzelll sevdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Elmadasımmmmmmmmmmmmmm sen yaptınmı test felannn geçmedimi günün kuzum??

Gecmis olsun,

esimde bana diyor doktora git aksam uyurken gicirdatiyormusum dislerimi:18:

senin neyin vardi?

saolasın canım...
bir dişim sürekli agrıyordu.
doktor çekilmesi lazım demiştibende erteliyordum bir süredir.
ama gece bir tuttu ölücem sandım. dr aradım hamile olabilirim dedim. bişey olmaz gel dedi.
gittim çektirdim. ama zor çıktı.köklüydü
kanama halen durmuş sayılmaz. çene kemiğim agrıyor.ama dünki diş agrısının yanında hiçbişey bu
rabbim kimseye yaşatmasın ya çok zor

neyse kızlar ben şimdilik çıkıyorum. haşere oğlum başladı evi dağıtmaya. mutfak dolabında ne kepçe ne spatula hiçbişi bırakmadı içeri taşıdı
kaç ülen benden seni furacammmm

Diğer bebişkolarım nerde yaaaaaaa alpellaaammmmm ayçammmmm hele pidilgaaaammmm tatilde zillliiii polyymmmmmmmmmmm nerdesiniz yaa gelinnnnnn

iyiyimmmm aşifteeeeeeee iyiyimmmm işte dün akşam kötüydüm ama çok şükür biras iyiyim
yok be kuzum hamilelikle ilgili oldugunu sanmıyorum sanki böyle yumurtalıklarını üşütürsün ya sızlar acır öyle bişeyyyyy hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz bir gün Olacagız

Selam geçmiş olsun.Geçen hafta bende baş dönmesi yaşamıştım.Gebelikten sanmıştım.Kan testinde bişiy çıkmamıştı.Bu sabah bi uyandım yataktan kalkamıyorum.Başım tekrar dönüyo ve midem bulanıyordu.(bu arada adet falan oldum)sabah hemen doktora gittim.Tekrar kan aldılar gebelik olabilir diye.Ama değilim tabiki.1.4 çıktı değerim.

Kulak burun boğaza yolladılar.Büyük olasılık kulaktaki kristallerle alakalıdır dedi.Gittim baktı kbb doktoru.Kulaktan olma ihtimali yüksek çünkü dolu kulakların dedi.Gliserin verdi.Kullan bunu sonra yıkanıcak kulak ondan sonra kulaktan olup olmadığına bakıcaz dedi baş dönmesinin.(Eğer kulaktanda bişiy çıkmazsa nörolojıye yönlendiriceklermiş)İhmal etme sende.

Diğer bebişkolarım nerde yaaaaaaa alpellaaammmmm ayçammmmm hele pidilgaaaammmm tatilde zillliiii polyymmmmmmmmmmm nerdesiniz yaa gelinnnnnn

işte geldim burdayımmmmmmm....seni çoookk özledim valla.....ne oldu canım böyle...geçen sen falan ben çok uğraştım baş dönmesiyle...kendini çok yorarsan düzenli uyumazsan olur demişti doktorum...vertigo vardı çok şükür geçti atlattım...dikkat et kendine tamam mı şekerimmmmm

vertigo kalıcımı yoksa belli bir tedavi ile geçiyomu canım?

Teşekkürler canım benim bilgiler için evet bende nette araştırdım aynen dediklerin çıkıyor. Kapsamlı bi kontrolden geçicem bende.

Ayçammmm güzel annemmmmm Bende çok özledim seniiii Ayçamm. Annemde de var vertigoo. İlk kez dün yaşadım çok kötü bişeymiş ciddennn. Çok şükür geçmiş seninkiii. Bulantıların ne alemde ttatlımmm. Ya en komiği de o halde kocişi çıldırrıp çalışmak olduuuu hahahhahhahh O da dünden razıymış zatennn. Yumurtlama oldu bitti ama bu ay çok iyi çalıştım inşallah mükafatını alırıııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…