cicişler kavuştuk sonundaaa, çok özlemiştim sizlerii. Nasıl keyiflerrr? Ben hiç iyi değilim. Dün çok zor bi geceydi benim için. Dışardan geldik eşimle ev işlerini hallettim banyoya girdim çıktım, oturuyoruz. Bianda herşey etrafımda dönmeye başladı bu ay kendimi dinlemeyecağime söz verdim zaten dinlemedim ki ! Resmen bayılacağımı hissettim, eşim kudurdu kucakladı beni gidiyoruz hastaneye diyor. Dur dedim geçer. 2 saat boyunca sürdü. Kesinlikle gebelikle felan alakası olduğunu düşünmüyorum. Gözlerimin önü felan çöktü ölü gibi yatmışım. Ama hayatımda ilk kez böyle bişi yaşadım, haftaya felan doktora gidicez. Sanırım başka bi rahatsızlığım var bilmiyorum. Umarım anlık bişeydir. Eşimde hamile misin acaba felan dedi. Inşallah öyledir ama bu kadar erken baş dönmesi olmaz dedim. Olmaz biliyorum kızlar, kendimi kandırmicam artık. Hayırlısı olsun. şuan daha iyiyim sadece halsizim. Sizler naptınız
kızlar hepinize selamlar nasılsınız:)))
kızlar ya şimdi ilk ay denemem ya ister şstemez dinliyorum kendimi benim arasıra kalçam agrıyo sanki igne olmuşum yerleri acır gibi h,iç böle bişey yaşayan varmı
Sorma Esram ya, bende ilk kez yaşadım bu kadar şiddetli bi baş dönmesi, kıpırdadığım anda herşey etrafımda dönüyordu, gözlerimi kontrol edemiyordum resmen. Allahım kimseye vermesin. Yok canım bayada bişiler yedim aslında, ondan öncede sırtım batıyordu kalp felan mı dedim işte Allah korusun. Gidip bi baktırıcam canım. Güzel annem benim
kızlar selam.bütün gece çektirmiş oldugum dişin kanını yutmaktan miğde bulantısıyla yatamadım. yastık yorgan mahfolmuş
ama çok şükür dünki agrım kalmadı.
sizler nasılsınız bakalım?
rabbim bol hamişli bir gün nasip eder inşallahhh
çok ama çok geçmiş olsun canım nazardan yavvvrummmmm gözündü şimdiii vucuduna indii hemen doktora git ihmale gelmez canımmmm dikkat et kendineeeeeeeee
iyiyim sayılır ya ama dün gece yumurtalıklarım o kadar çok agrıdı kii ben daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım adetime 2 gün var ama dün bende çok acı çektim yanii hem yumurtalıklarda yanma hemde degişik bir agrı vardıı adet olunca doktora gidecem neden bu kadar agrıdı acaba ???
çok ama çok geçmiş olsun canım nazardan yavvvrummmmm gözündü şimdiii vucuduna indii hemen doktora git ihmale gelmez canımmmm dikkat et kendineeeeeeeee
iyiyim sayılır ya ama dün gece yumurtalıklarım o kadar çok agrıdı kii ben daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım adetime 2 gün var ama dün bende çok acı çektim yanii hem yumurtalıklarda yanma hemde degişik bir agrı vardıı adet olunca doktora gidecem neden bu kadar agrıdı acaba ???
Gecmis olsun,
esimde bana diyor doktora git aksam uyurken gicirdatiyormusum dislerimi:18:
senin neyin vardi?
cnm bilemiyorum ama bnmkalçalarıma vurmuştu iğne vurulmuş gibi:)))inşallah hamil olursun
esracım naber belirtilerin nasıl?
9 haftalık olmuş kcaman olmuş bu yaaw :))
sağol canım benimmm2 gün mü kaldııııııı Belirtiler güzelll sevdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sagol canım ama ben hiç hamile gibi hissetmiyorum böylee degişik bi agrı var karnımda ve yumurtalıklarımda psikolojik degil çünküü acıyı bariz yaşıyorum sanki yumurtalıklarımı üşütmüşüm gibi allahım hayırlara çıkarsınn aminnnnnnnnnnnnn :)
elmadasımmmmmmmmmmmmmm sen yaptınmı test felannn geçmedimi günün kuzum??
gecmis olsun,
esimde bana diyor doktora git aksam uyurken gicirdatiyormusum dislerimi:18:
Senin neyin vardi?
Selam cadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nasilsin zillllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
Ya icimden bir ses diyor hamiemisin acep?
Bilmem böyle ya ben kendime söylüyorum yada o ses fisildiyor
Sorma Esram ya, bende ilk kez yaşadım bu kadar şiddetli bi baş dönmesi, kıpırdadığım anda herşey etrafımda dönüyordu, gözlerimi kontrol edemiyordum resmen. Allahım kimseye vermesin. Yok canım bayada bişiler yedim aslında, ondan öncede sırtım batıyordu kalp felan mı dedim işte Allah korusun. Gidip bi baktırıcam canım. Güzel annem benim
Selam canım benim. Kesinlikle gebelikten felan olduğunu sanmıyorum. Çok şiddetliydi tarif edemem. Zaten 6 haftadan sonra felan başlarmış bu. Yani hiç öyle bişi hissetmedim sadece korktum. Sonra senin dediğin gibi düşünüp kendimi avutunca geçti biliyor musun
Diğer bebişkolarım nerde yaaaaaaa alpellaaammmmm ayçammmmm hele pidilgaaaammmm tatilde zillliiii polyymmmmmmmmmmm nerdesiniz yaa gelinnnnnn
işte geldim burdayımmmmmmm....seni çoookk özledim valla.....ne oldu canım böyle...geçen sen falan ben çok uğraştım baş dönmesiyle...kendini çok yorarsan düzenli uyumazsan olur demişti doktorum...vertigo vardı çok şükür geçti atlattım...dikkat et kendine tamam mı şekerimmmmm
Teşekkürler canım benim bilgiler için evet bende nette araştırdım aynen dediklerin çıkıyor. Kapsamlı bi kontrolden geçicem bende.Selam geçmiş olsun.Geçen hafta bende baş dönmesi yaşamıştım.Gebelikten sanmıştım.Kan testinde bişiy çıkmamıştı.Bu sabah bi uyandım yataktan kalkamıyorum.Başım tekrar dönüyo ve midem bulanıyordu.(bu arada adet falan oldum)sabah hemen doktora gittim.Tekrar kan aldılar gebelik olabilir diye.Ama değilim tabiki.1.4 çıktı değerim.
Kulak burun boğaza yolladılar.Büyük olasılık kulaktaki kristallerle alakalıdır dedi.Gittim baktı kbb doktoru.Kulaktan olma ihtimali yüksek çünkü dolu kulakların dedi.Gliserin verdi.Kullan bunu sonra yıkanıcak kulak ondan sonra kulaktan olup olmadığına bakıcaz dedi baş dönmesinin.(Eğer kulaktanda bişiy çıkmazsa nörolojıye yönlendiriceklermiş)İhmal etme sende.
işte geldim burdayımmmmmmm....seni çoookk özledim valla.....ne oldu canım böyle...geçen sen falan ben çok uğraştım baş dönmesiyle...kendini çok yorarsan düzenli uyumazsan olur demişti doktorum...vertigo vardı çok şükür geçti atlattım...dikkat et kendine tamam mı şekerimmmmm
Allahin gücüne gitmesin ama adet olursam Rahmimi sökecem yerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?