Anne adaylarimizzzzz
Bir sorum var cinsel isteksizlikte oluyor mu???
Cicişler kavuştuk sonundaaa, çok özlemiştim sizlerii. Nasıl keyiflerrr? Ben hiç iyi değilim. Dün çok zor bi geceydi benim için. Dışardan geldik eşimle ev işlerini hallettim banyoya girdim çıktım, oturuyoruz. Bianda herşey etrafımda dönmeye başladı bu ay kendimi dinlemeyecağime söz verdim zaten dinlemedim ki ! Resmen bayılacağımı hissettim, eşim kudurdu kucakladı beni gidiyoruz hastaneye diyor. Dur dedim geçer. 2 saat boyunca sürdü. Kesinlikle gebelikle felan alakası olduğunu düşünmüyorum. Gözlerimin önü felan çöktü ölü gibi yatmışım. Ama hayatımda ilk kez böyle bişi yaşadım, haftaya felan doktora gidicez. Sanırım başka bi rahatsızlığım var bilmiyorum. Umarım anlık bişeydir. Eşimde hamile misin acaba felan dedi. inşallah öyledir ama bu kadar erken baş dönmesi olmaz dedim. Olmaz biliyorum kızlar, kendimi kandırmicam artık. Hayırlısı olsun. Şuan daha iyiyim sadece halsizim. Sizler naptınız
konuyu acan alpella bilio aynı ayda hamiştık...sen ne yapıosn alpella nasılsn ne var ne yok varmı gelen?
kızlar birsey dicem,şimdi ben kasıklarımın ortasına dokundugumda böyle bir şişlik var içerde gibi birsey hissediyorum.Sizce bu adet mi atılmayı bekleyen yoksa bebekmi büyümeyi bekleyen
püff delirdimm galiba
canım benım de aynı öle vee gecen hamiş oldgmu öle anladım vee gercekten hamiledm dokundgnda sızlıosa agrıo ins bebiş oo işte benm yıne var die bn cok süphelenıorum yaa
canım çok geçmiş olsun bana da olur bazen kalp çarpıntısı ter basma tansiyon düşmesi ve baş dönmesi... biraz takip et olmazsa mutlaka bir dr.a git canım çok kötü bir his ben biliyorum...
hanyyyy canım hoş geldin evet hatırlıyorum seni... geçmiş sayfaları okuyordum...ben tekrar hamileyim canım inş Allah tamamına erdirir bu sefer diğeri boş gebelik olmuştu... sen nasılsın tekrar mı hamile olduğundan şüpheleniyorsun
canım benım de aynı öle vee gecen hamiş oldgmu öle anladım vee gercekten hamiledm dokundgnda sızlıosa agrıo ins bebiş oo işte benm yıne var die bn cok süphelenıorum yaa
yok sızlamıyor ama dün banyodayken baktım
allah allah şişlik var resmen içte böyle dokundukça içim bir tuhaf olduki anlatamam.
bakalım inş dediğin gibidir canım
inşallah yine hamilesindir ve inşallah kucağına alırsın koklaya koklaya öpersin cnm
Selam canım testte C ve T ibareleri olması gerek. Tam onların altında çıkar çizgiler. Bat ne zamanıdıı? Belki erken yapmışssındır.
Ya hepsini anlıyorum ama şu dudakların fosur fosru olması ne demek hiç aklım almıyor1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28-Mide kazinmasi-cok acikma
bir hamilelik belirtileri dah arkadaslar size
canım çok geçmiş olsun bana da olur bazen kalp çarpıntısı ter basma tansiyon düşmesi ve baş dönmesi... biraz takip et olmazsa mutlaka bir dr.a git canım çok kötü bir his ben biliyorum...
hanyyyy canım hoş geldin evet hatırlıyorum seni... geçmiş sayfaları okuyordum...ben tekrar hamileyim canım şu an 5+1 inş Allah tamamına erdirir bu sefer diğeri boş gebelik olmuştu... sen nasılsın tekrar mı hamile olduğundan şüpheleniyorsun
Ay bu ay olmamissa eger o zaman daha diger ayda bu stresssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
oyyyyyyyyyyyyyyyyyy
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allahın izniyle hamişim cnm allah kucağıma almayı nasip etsin inşallah
evet cnm hamişim yüce allahımın izniyle evladımı kucağıma alıcam günü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?