MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar birsey dicem,şimdi ben kasıklarımın ortasına dokundugumda böyle bir şişlik var içerde gibi birsey hissediyorum.Sizce bu adet mi atılmayı bekleyen yoksa bebekmi büyümeyi bekleyen
püff delirdimm galiba

canım çok geçmiş olsun bana da olur bazen kalp çarpıntısı ter basma tansiyon düşmesi ve baş dönmesi... biraz takip et olmazsa mutlaka bir dr.a git canım çok kötü bir his ben biliyorum...

konuyu acan alpella bilio aynı ayda hamiştık...sen ne yapıosn alpella nasılsn ne var ne yok varmı gelen?

hanyyyy canım hoş geldin evet hatırlıyorum seni... geçmiş sayfaları okuyordum...ben tekrar hamileyim canım şu an 5+1 inş Allah tamamına erdirir bu sefer diğeri boş gebelik olmuştu... sen nasılsın tekrar mı hamile olduğundan şüpheleniyorsun

Son düzenleme:

canım benım de aynı öle vee gecen hamiş oldgmu öle anladım vee gercekten hamiledm dokundgnda sızlıosa agrıo ins bebiş oo işte benm yıne var die bn cok süphelenıorum yaa

canım benım de aynı öle vee gecen hamiş oldgmu öle anladım vee gercekten hamiledm dokundgnda sızlıosa agrıo ins bebiş oo işte benm yıne var die bn cok süphelenıorum yaa

yok sızlamıyor ama dün banyodayken baktım allah allah şişlik var resmen içte böyle dokundukça içim bir tuhaf olduki anlatamam.bakalım inş dediğin gibidir canım

evet canım hemd cok süphelenıorum cnkı gecen seferkı gbi adettn 14 gn snra ilşkıdn snra kan geld gecen sfrd öle old ya brde yıne karnımda bse var hissdıorum gecen sefrde öle old agrıo hapsrdım sabah yatarken nasıl karnım agrıdı acıdı gecen sefrd öle old hep aynı ben yatmadı ama kornmasz grdk olablr ihtmal cok..senn kaç haftalık minnakın

yok sızlamıyor ama dün banyodayken baktım
allah allah şişlik var resmen içte böyle dokundukça içim bir tuhaf olduki anlatamam.
bakalım inş dediğin gibidir canım

allah allah şişlik var resmen içte böyle dokundukça içim bir tuhaf olduki anlatamam.

inşallah yine hamilesindir ve inşallah kucağına alırsın koklaya koklaya öpersin cnm

bak benm nasıl oluo blıomsn benım iç karnım yok hemn dışa verıo..böle sol taraf normal sag tarafta şişkınlık var bi yerınd ama sabit degl bnm öle olmst gcen sefr insss canmm

Ay bu ay olmamissa eger o zaman daha diger ayda bu stresssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

oyyyyyyyyyyyyyyyyyy
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Selam canım testte C ve T ibareleri olması gerek. Tam onların altında çıkar çizgiler. Bat ne zamanıdıı? Belki erken yapmışssındır.

evet canım C ve T nin tam ortasında kapkalın cıktı yanıma alıp resmini koycaktımda neyse dedim attım çöpe gitti.29 mart bat benim[/QUOTE]
Testte hata labilir canım neden ortada çıksınki :26: tekrarla bence
Ya hepsini anlıyorum ama şu dudakların fosur fosru olması ne demek hiç aklım almıyor

Saol Alpellam. Evet çok kötüydü gerçektenn. Baktırıcam canım

Ay bu ay olmamissa eger o zaman daha diger ayda bu stresssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

oyyyyyyyyyyyyyyyyyy
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ins hamişşindr canımm...ben bu kk uye oldgm ay hamiş kalmstm kasım ayında konsmaya basladm ve o ay kaldm inss sizede ugrlu gelır bu topikk

pffff sanki hamileyim gibi hissediyordm ama artık öyle hissetmiyorum :S
dişle birlikte hissiyat da gitti. kafayı yedirtçek bana bu 2.bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…