MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

evett canm cok haklısın..beklemek cok zorr..
bende 9 aylık evliyim,6 aydan snra korunmayı
bıraktık,3 ay bitti..smdi 4.ayımıza hazırlanıyoruz,
sen doktora falan gittin mi hiç?bide ilk bebegn mi?

ilk bebgimiz olacak canim

gittim aylar önce ama diyor henüz erken 1-1,5 yila kadar beklemek normalmis

Tubilosh canim niye düsüyorlar mis?

var mi nedeni?

Bende hiç bir belirti yok ya bütün vücudum olabilecek en sakin ve sessiz donemini geciriyor masallah hani bir iki sey olsa umitlenicem ama yok. Gerci bu seferde herkeste belirti olcak diye bisey yok, hem daha erken gibi seylerle kendimi kandiriyorum ya hayirlisi:)))))

Canım bazen hiç belirti olmayabiliyor , adet günü geçtikten sonra ortaya çıkıyor çoğu. Kaç gün kaldı batına?

hadi bakalım kızlar toparlanalım.... evi süpürdüm sonunda..ortalıkta toplandı....bir tek yemeğim kaldı...onu da yaparsam deymeyin keyfime

slm kızlar.b en bişey soracağım size.
ben yarın ilk kez sağlık ocağına gideceğim. kayıt yapılması gerekiyormuş.orda hamileyim demek yeterlimi ne gibi işlemler yapılıyor. kan testi hcg yapıyorlarmı, sonuç ne zman alınıyor birde telefonla öğrenebiliyormuyuz.ayrıca gebelik takip odası varmış, orada neler yapılıyor.ultrason yok sanırım.ne gibi takipler yapılıyor.
bide aşı olcakmışız galiba
bilen yardım etsin.

Tubilosh canim niye düsüyorlar mis?

var mi nedeni?

canım çok testler yaptırdık ama bişey çıkmadı.
ilk hamileliğimde dr a gittim. 1,5 aylıktı
usg de göremediğinisöyledi ve vajinal baktı öyle gördü bebişi.ama canım acıdı...
eve geldim kanamam başladı. dr a gittim geri. dio ki, benim usg aleti bozukmuş ondan görememişim. neyse düşücek artık yapıcak bişi yok.
okadar sokmuş ki, başka dr a gittik kese zedelenmiş dedi:S
ondan sonra her hamileliğimde adetim geçmeden düşük yaptım. oğlumda 3ay hiç kalkmamaya yattım ve progestan kullandım sürekli.
inşallah birdahaki hamileliğimde aynı sorunları yaşamam.
inşallah isteyen herkeze kolay hamilelikler yaşatır rabbim...

polypoly canım sadece gidip ben hamileyim diyosun gebelik takibi için kayıt alıyormuşsunuz diyorsun o kadar bilgilerini alıp bakanlığa bildiriyorlar

kızlar bende kırmızı kart yedim hadi hayırlısı............
Listeden alınabilirim yani bu aylık...

Son düzenleme:

ne kotu seyler yasamissin. Bu bilincsiz dr insanin hayatiyla oynuyor resmen. Allah iyilerle karsilastirsin
bende kaybettigim bebegimde alttan ultrasonla baktirmistim bilmiyorum ondanmi oldu ? dr dollenirken yanlis dollenmis olabilir dedi
birde bilmiyroum cok baglantilimi ama hamileyken otobuse binmistim ve otobuste aniden kalkis yapti ayaktayken hizli bir sekilde oturdum koltuga kizimda kucagima tabi( 3 yasinda kizim) belki buda etki etti bilemiyorum. simdide testlerdeki hayali cizgileri gormekle ugrasiyorum iste.

Canım bazen hiç belirti olmayabiliyor , adet günü geçtikten sonra ortaya çıkıyor çoğu. Kaç gün kaldı batına?

O da bir dert bende:) benim çok düzenli olmuyor yani önce lekelnme geliyor iki üç gün takılıyor sonra normal başlıyor ben de neyi hesaplayacığımı şaşırdım Bat 3-4 tür diye düşünüyorum ama en garanti 6 nisan

düşük çok zor yaa...
rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
sorumlu dr mudur başka bişeymidir bilemiyorum ama Rabbime bırakıyorum takdiri...
bu dünyada kısmetleri yokmuş diyip şükrediyorum rabbime. herşeyde bir hayır var çünki.
2.bebegimiz için daha bu ay başladık çalışmaya. bakalım kaç ayda gelicek kuzu :)
rabbim çok aratmadan versin isteyen herkeze yavrularını innnşallahhhh

benmd bat 6 nisan canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…