evett canm cok haklısın..beklemek cok zorr..
bende 9 aylık evliyim,6 aydan snra korunmayı
bıraktık,3 ay bitti..smdi 4.ayımıza hazırlanıyoruz,
sen doktora falan gittin mi hiç?bide ilk bebegn mi?
ilk bebgimiz olacak canim
gittim aylar önce ama diyor henüz erken 1-1,5 yila kadar beklemek normalmis
Tubilosh canim niye düsüyorlar mis?
var mi nedeni?
Bende hiç bir belirti yok ya bütün vücudum olabilecek en sakin ve sessiz donemini geciriyor masallah hani bir iki sey olsa umitlenicem ama yok. Gerci bu seferde herkeste belirti olcak diye bisey yok, hem daha erken gibi seylerle kendimi kandiriyorum ya hayirlisi:)))))
Tubilosh canim niye düsüyorlar mis?
var mi nedeni?
cidden beyazlım yaa test yapsana???
amaan canim ya adet gelir bugün yarin
cünkü inanamiyorum olabilecegine,sadece icmden diyorum kendime mi acaba
çok üzüldüm canım Allah göstermesin bir daha inşallah.kaybım yok canım çok şükür,doktor kontrol amaçlı istemişti testleri iyiki de yaptırmışım.bi an önce sende yaptırmaya çalış bence belki o yüzden olmuştur kaybın.
canım çok testler yaptırdık ama bişey çıkmadı.
ilk hamileliğimde dr a gittim. 1,5 aylıktı
usg de göremediğinisöyledi ve vajinal baktı öyle gördü bebişi.ama canım acıdı...
eve geldim kanamam başladı. dr a gittim geri. dio ki, benim usg aleti bozukmuş ondan görememişim. neyse düşücek artık yapıcak bişi yok.
okadar sokmuş ki, başka dr a gittik kese zedelenmiş dedi:S
ondan sonra her hamileliğimde adetim geçmeden düşük yaptım. oğlumda 3ay hiç kalkmamaya yattım ve progestan kullandım sürekli.
inşallah birdahaki hamileliğimde aynı sorunları yaşamam.
inşallah isteyen herkeze kolay hamilelikler yaşatır rabbim...
Canım bazen hiç belirti olmayabiliyor , adet günü geçtikten sonra ortaya çıkıyor çoğu. Kaç gün kaldı batına?
belli olmaz canım ya
belki çift çizgi müjdesi vericen bize??
ne kotu seyler yasamissin. Bu bilincsiz dr insanin hayatiyla oynuyor resmen. Allah iyilerle karsilastirsin
bende kaybettigim bebegimde alttan ultrasonla baktirmistim bilmiyorum ondanmi oldu ? dr dollenirken yanlis dollenmis olabilir dedi
birde bilmiyroum cok baglantilimi ama hamileyken otobuse binmistim ve otobuste aniden kalkis yapti ayaktayken hizli bir sekilde oturdum koltuga kizimda kucagima tabi( 3 yasinda kizim) belki buda etki etti bilemiyorum. simdide testlerdeki hayali cizgileri gormekle ugrasiyorum iste.
O da bir dert bende:) benim çok düzenli olmuyor yani önce lekelnme geliyor iki üç gün takılıyor sonra normal başlıyor ben de neyi hesaplayacığımı şaşırdım Bat 3-4 tür diye düşünüyorum ama en garanti 6 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?