MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Yok canim

bugün yarin kirmizili yazilar yollarim

ama eger yarinda gelmezse eger bu kirmizimidir nedir

o zaman var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben kesnin piskopata bagliyacammmm

baglama kız piskopataaa
inşallah gelmez kırmızılar da seni yarın zorla eczaneye yollarız

kızlar bende kırmızı kart yedim hadi hayırlısı............
Listeden alınabilirim yani bu aylık...

aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Battaşım bende olacam galibaa çünkü yumurtalıklarım ve karınım çok agrıyooooo beni bu yumurtalık agrısı bitirdi bu ay hiç böleee olmamıştımm adet olayımda doktora gideyimm neden böyle çok sancıyooo acaba ?
üzülme battaşım herşeyin başı saglık çok şükür ki yaradanımıza adetimiz düzenlii bu bile çok büyük lutüfff bu böyle düşünelim canım nisan ayında beraber yürürüz yineeeeeeeeeeeee :=) Oalcagız rabbimin izniyle

ins ark bizde kalamsak beraber yururz bu yoldaaa kalana kadar ins yakın zamnda kalrız hamişş:)

ins ark bizde kalamsak beraber yururz bu yoldaaa kalana kadar ins yakın zamnda kalrız hamişş:)

inş.canımmmmm nefes aldıgımız sürece Kalmak için umut hep varrr ben inanıyorum bigün bizde Olacagızzzzzzzzzzzzzzzz bu topikten hamile olmadan çıkmak yasakkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inş.canımmmmm nefes aldıgımız sürece Kalmak için umut hep varrr ben inanıyorum bigün bizde Olacagızzzzzzzzzzzzzzzz bu topikten hamile olmadan çıkmak yasakkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aynenn canımm buradan cıkışş yokkkk...

tabi canım battasım ya öyle,hem ben 2 yıllık evliyim,ilk defa denedik oda 2 kere cik yani,belki ilkti diye umutlandım,şükr sorunumuz yok bu ay 2 gün erkene atım oda mevsim değişikliğinden herhalde.benim doktorum cok iyi eger sen memnun değilsen tabi birde ist.daysan :)
tavsiye ederim.

ben birde folik asitte kullanmaya basadım bu ay hem iyi düşünelim gebelikten önce 3 ay kullanmak lazmmış ya daha benm yeni oldu baslayalı :)

neyse su agrılı dönemmimiz bir geçsin halvete girelim birdahaki ay tuttururuz inş

inssss arkadasımm inss..kızlrr bilıonuz mu aferdrsnz ama biz kaç gndr halvete girmıyıkkk

onie kız??
benim dün ekşın günümdü ama dişçektirince kendi derdime düştüm
biz sadece pazartesi perşembe ve cuma edeeyok. hayırlısı bakalım...

bu arad canım belırtılerını sölermısn zahemt olmasa:)

bel ağrısı (adet den de olabilir belki)
agızda tatsızlık
sürekli açlık hissi
rahatsız edici hafif birbulantı.
kasık agrısı

ama bunlar bugün sanki yok. çünki hala dişim kanıyor. yutmaktan da miğdem bulanıyor olabilir.
açlık hissi devam ve belağrısı...

sende neler var?

haaaa birdeeee
ben hamileyken adet belirtilerinden yaşamadıklarım oldu.ondan da anlamıştım hamişoldugumu.
mesela sivilcem çıkmamıştı. bu ay da çıkmadı daha.
sinirlilik piskolojisine girmemiştim. bu ay da daha girmedim
şişkinliğim olmamıştı. şu an halen daha şişkinşlik yok

inşallahpisikolejik deildir

ist.dayım canım kim doktorun?
Bende 1,5 yıllık evliyim 2.aayım korunmadıgım hayırlısı olsun canımm allah tez zamnda evlatlarımza kavuştursun bizi inş.. Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar hepinize merhaba. uzun zamandır giremiyordum topiğe neler oldu neler bitti bir göz atayım dedim ama çok uzun sürdü. var mı bir gelişme, hamiş haberi ???
benim de son 5 günüm test yapsam çıkar mı acaba.....

Canim biliyorum bosu bosuna benim ki kuruntu sadece ama umut iste......

bende normalde adet olacak kien veya olmusken cinsel istegim artardi ama suan yok denecek kadar!

offf bilmiyorum ya

ist.dayım canım kim doktorun?
Bende 1,5 yıllık evliyim 2.aayım korunmadıgım hayırlısı olsun canımm allah tez zamnda evlatlarımza kavuştursun bizi inş.. Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

şişlide dr hakan topalismailoğlu
çok şirin bilgilendriyor,anlatıyor,gösteriyor en azından

Canim biliyorum bosu bosuna benim ki kuruntu sadece ama umut iste......

bende normalde adet olacak kien veya olmusken cinsel istegim artardi ama suan yok denecek kadar!

offf bilmiyorum ya

beyazlım senin batın neydi, bir test yapsana. son girdiğimde de bekliyordun hala bekliyorsun. hadi lütfen güzel bir haber ver artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…