Yok canim
bugün yarin kirmizili yazilar yollarim
ama eger yarinda gelmezse eger bu kirmizimidir nedir
o zaman var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben kesnin piskopata bagliyacammmm
baglama kız piskopataaa
inşallah gelmez kırmızılar da seni yarın zorla eczaneye yollarız
inşallah o gün ikimiz içinde güzel bir gün olur:))
benim de 7 ama 5 de testyapıcam belirtiler devam ederse...
topic hamişle dolar innnnnşallahhhhhhhhhhhhh
kızlar bende kırmızı kart yedim hadi hayırlısı............
Listeden alınabilirim yani bu aylık...
benim de 7 ama 5 de testyapıcam belirtiler devam ederse...
topic hamişle dolar innnnnşallahhhhhhhhhhhhh
aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Battaşım bende olacam galibaa çünkü yumurtalıklarım ve karınım çok agrıyooooo beni bu yumurtalık agrısı bitirdi bu ay hiç böleee olmamıştımm adet olayımda doktora gideyimm neden böyle çok sancıyooo acaba ?
üzülme battaşım herşeyin başı saglık çok şükür ki yaradanımıza adetimiz düzenlii bu bile çok büyük lutüfff bu böyle düşünelim canım nisan ayında beraber yürürüz yineeeeeeeeeeeee :=)Oalcagız rabbimin izniyle
ins ark bizde kalamsak beraber yururz bu yoldaaa kalana kadar ins yakın zamnda kalrız hamişş:)
inş.canımmmmm nefes aldıgımız süreceKalmak için umut hep varrr ben inanıyorum bigün bizde Olacagızzzzzzzzzzzzzzzz bu topikten hamile olmadan çıkmak yasakkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Battaşım bende olacam galibaa çünkü yumurtalıklarım ve karınım çok agrıyooooo beni bu yumurtalık agrısı bitirdi bu ay hiç böleee olmamıştımm adet olayımda doktora gideyimm neden böyle çok sancıyooo acaba ?
üzülme battaşım herşeyin başı saglık çok şükür ki yaradanımıza adetimiz düzenlii bu bile çok büyük lutüfff bu böyle düşünelim canım nisan ayında beraber yürürüz yineeeeeeeeeeeee :=)Oalcagız rabbimin izniyle
baglama kız piskopataaa
inşallah gelmez kırmızılar da seni yarın zorla eczaneye yollarız
inssss arkadasımm inss..kızlrr bilıonuz mu aferdrsnz ama biz kaç gndr halvete girmıyıkkk
bu arad canım belırtılerını sölermısn zahemt olmasa:)
tabi canım battasım ya öyle,hem ben 2 yıllık evliyim,ilk defa denedik oda 2 kere cik yani,belki ilkti diye umutlandım,şükr sorunumuz yok bu ay 2 gün erkene atım oda mevsim değişikliğinden herhalde.benim doktorum cok iyi eger sen memnun değilsen tabi birde ist.daysan :)
tavsiye ederim.
Ben birde folik asitte kullanmaya basadım bu ay hem iyi düşünelim gebelikten önce 3 ay kullanmak lazmmış ya daha benm yeni oldu baslayalı :)
neyse su agrılı dönemmimiz bir geçsin halvete girelim birdahaki ay tuttururuz inş
onie kız??
benim dün ekşın günümdü ama dişçektirince kendi derdime düştüm
biz sadece pazartesi perşembe ve cuma edeeyok. hayırlısı bakalım...
bel ağrısı (adet den de olabilir belki)
agızda tatsızlık
sürekli açlık hissi
rahatsız edici hafif birbulantı.
kasık agrısı
ama bunlar bugün sanki yok. çünki hala dişim kanıyor. yutmaktan da miğdem bulanıyor olabilir.
açlık hissi devam ve belağrısı...
sende neler var?
haaaa birdeeee
ben hamileyken adet belirtilerinden yaşamadıklarım oldu.ondan da anlamıştım hamişoldugumu.
mesela sivilcem çıkmamıştı. bu ay da çıkmadı daha.
sinirlilik piskolojisine girmemiştim. bu ay da daha girmedim
şişkinliğim olmamıştı. şu an halen daha şişkinşlik yok
inşallahpisikolejik deildir
ist.dayım canım kim doktorun?
Bende 1,5 yıllık evliyim 2.aayım korunmadıgım hayırlısı olsun canımm allah tez zamnda evlatlarımza kavuştursun bizi inş..Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canim biliyorum bosu bosuna benim ki kuruntu sadece ama umut iste......
bende normalde adet olacak kien veya olmusken cinsel istegim artardi ama suan yok denecek kadar!
offf bilmiyorum ya
şişlide dr hakan topalismailoğlu
çok şirin bilgilendriyor,anlatıyor,gösteriyor en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?