MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

aa o nie degldr merak etme pskolojk olmaz sanmam..vala benm dgrınd ne oluo sa aynısı old yıkandm 14 snra ilşkıden snra kan geld yıne basım cok dönuo brde karnımda sancı var dgrıde öle old karnımda şişlk var eşim gecen sefer de anlamstı bse var orda demştı smdıde dio bakalım artıkk..hee anacım gremıom halvete bend 3 gnd 2 gnd yapıodk amaa nedense 4 gn old yapmayalı cok old bee:))

ist.dayım canım kim doktorun?
Bende 1,5 yıllık evliyim 2.aayım korunmadıgım hayırlısı olsun canımm allah tez zamnda evlatlarımza kavuştursun bizi inş.. Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bende ist dayım bnde 1,5 senelık evlyım suan hamilemısn canım?

beyazlım senin batın neydi, bir test yapsana. son girdiğimde de bekliyordun hala bekliyorsun. hadi lütfen güzel bir haber ver artık

anam ben gec yumurtladim yaaaa yani 12 mart da 22. günümdeyken gülen yüzü gördüm,tabi tam hangi gün oldu bilmem ama eee 14 gün gecmeliyse yimirtlamanin ardinadan adet olana
kadar o zaman

demekki ya bugün yada yarin gelir

rabbim gönlüne göre versin canımcım...
inşallah seninledir meleğin...
bizim pazartesi,perşembe ve cuma olma nedenişu, eşim dinine çok baglı maşallah... belligünlerde girilen ilişkilerden doğan çocukların huy ve görünümlerinin (sert mizaçlı veya güler yüzlü) o güne göre değiştiğini anlatan birşeyler okumuştuk. kenanda bilmiyorduk onu. ama bunda denemek istedik.
mesela pazar günügirilen ilişkiden doğan çocuk sert mizaçlı ve asi olurmuş. tabi rabbim daha iyi bilir ama dini büyüklerimizin tecrubeleriyle sabitmiş.
denemekten zarar gelmez :)

amin canımm..haklıısn denemkte fayda varr...

inşallah gelmez..... :)))
ama sendeki o kanama gibi şeyler ne o zaman canım.

anacım gt kan testı yaptrsana meraktan öldm ben...saglık ocagına gt hiç deıls canımm

ayyyy nasıl duruyorsun kız beyazlım ben olsam çatlardım hee...
bu arada eşimi aradım. çok halsizim bugün yeni bir hanım al benden hayır yok.bana yemek yapsın dedim kırılıyor gülmekten
yemek yapma ben ayarlarım bişeyler dedi saolsun. belim,kasıklarım,dişim,çene kemiğim.... dökülüyorum bugün

yok anam yok gecen hafta persembe yaptim test

ama sifir

ya o kahve rengi akinti bu sefer daha azdi ve yok simdi pek

sabah vardi biraz daha

aman kizlar hayal kirikligindan biktim

baska degisiklik falan yok

yani gögüste falan

ama sifir

sabah vardi biraz daha

baska degisiklik falan yok

yani gögüste falan

illaki göğüste değişiklik olmak zorunda değilki?
ben oğluma hamileliğimdegöğüslerimde ne agrı ne hassasiyet ne şişme hiçbişey olmamıştı.
herkezde farklıolabiliyor ya...
böyle arada beklemek daha zor ya. hiç olmazsa ne oldugunu bilirsin be kuzuuu

ama sifir

sabah vardi biraz daha

Baska degisiklik falan yok

yani gögüste falan

yaaa..niyeee..yaaa(( biz merak edıoruz allahın iznıyle hamişşn degıl mii kızlarrr bizzz teyzeee oldgumuzuuu duymakk istyoruzzz..bıziii mahrumm etmee bu sevinçtennn öldrme bizi meraktannnn(

yaşasıııınnn çukulata yedim miğdem bulandıııı
yawaş yawaş balataları sıyırıyorum sanırım

Kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr biras önce arkadaşlarım aradı ikiside bu ay incir kürünü uyguluyolardı veeeeeeeeeeeeeeeeee sonuçç ikisi de bu ay hamile (tabii ki önce alllaha sonra kürlere emanet ederek )yaklaşık 1 yıldır bebek için ugraşıyolardı bu ay ilk kez incir kürü yaptılarrrrrrrrrrr allahım o mutlulugu bizlerde en kısa zamanda yaşatttttttttsınnnn aminnnnn.........
Bende bu nisan ayında incir kürünü yapacagım kısmetseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee deneyelimmm kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr :) Içinnnnnnnnn durmak yokkkkkkkkkkkkkkkkk

Canim ya bilemiyorum yaaaa

ayyy icimdeki bir ses diyo olabilirsin ama o diger negatif ses diyo hadi ordan be hic düsünme bile,ne hamileligi adetin gelecek muhahahahhahha

kabus gibi bu ses yaaa

yaaa..niyeee..yaaa(( biz merak edıoruz allahın iznıyle hamişşn degıl mii kızlarrr bizzz teyzeee oldgumuzuuu duymakk istyoruzzz..bıziii mahrumm etmee bu sevinçtennn öldrme bizi meraktannnn(

Canim Allahim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün hayirlisiyla

ama yokturrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya hem burada kan testide öyle hemen yapilmiyo. doktordan randevu alinmali önce

yaşasıııınnn çukulata yedim miğdem bulandıııı
yawaş yawaş balataları sıyırıyorum sanırım

hahaha gel beraber kafayi yiyek

hahahahaha alemsin yaaa
o kabusa kulak verme. gel beraber kafayı yiyelim pozzitif seslere kulak verelim obaaaaaaa
bak seninle anlaşalım canım. eger bugün adet olmazsan yarın ilkişeczaneden bir test alıp sabah ilk idrarınla yapıyorsun.
negatif çıksa bile üzülmeyip birdahaki aya daha kararlı başlayacaksın...
birbirimize desteğiz burada.

yok kız özele git beta hcg de hemen kan alıolar ve 30 40 dk snra sonucu alıosun ne randevusu ayol durma hade gitt ne olurrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…