MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

benim şuan soğan kürümde 12.günüm.inşallah 3 gün kaldı.1 kaç gün ara verip bende incir kürüne başlıcam bakalım hayırlısı.ben pek yazmıyorum ama takipteyim sizi kızlar..

ben de bu ay 10 gün fln incir kürü yapmıştım tam yumurtlama zamanlarımda

evet, bu test cubuklari gercekten uyduruk oluyor. en guzeli dijital almak ya da monitor olanlarindan. e tabi fiyatlari da katlaniyor iyisini aradikca...

benim şuan soğan kürümde 12.günüm.inşallah 3 gün kaldı.1 kaç gün ara verip bende incir kürüne başlıcam bakalım hayırlısı.ben pek yazmıyorum ama takipteyim sizi kızlar..

incir küründe günde 9 incir çok değil mi yahu yoksa ben mi yanlış biliyorum

Kiz bari yarinda gecsin hee???

yahu ya gelirse yarin????

bende sabah bosu bosuna test yapmis olacaaaaammmmmmmmmm

hatta belki öbür gün gelir.

ama bak suan sanki gelecek gibi

dur bekleyelim

tabi ki destek olalim birbirimize,beraber yürüyelim biz bu yollarda beraber ayni ay döllenelim bebek yolunda simdi hersey cok güc dursada asil cok kolay bize hersey bebisiiiiiii hatirlatiyorrrrrr

anacım ben sana ne söledım gt kan testı yaptr nolurr yaa ne rahat kadınsın sen arkadasımmm..

yok kız özele git beta hcg de hemen kan alıolar ve 30 40 dk snra sonucu alıosun ne randevusu ayol durma hade gitt ne olurrrr....

anam yooo olmuyo öyle burada ben alamanyadayim

hem kiz korkuyom o negatif sonuctan....

beyazlım test almayamı gittin huuuuu nereye kaybolduun

yok ya canimmmmmmmmm

evi topluyom birazzzzzz

helaaaaaaaaaaallll beste süper

kız bir test 3-4 tl bişey. yoksa sen çişine mi kıyamıyosun? 3 damlacık damlatcan kız bişi olmaz.
nekadar seviosun beklemeyiiii...
madem beklicen kafan rahat bekle.
amaaan zaten bebiş var gelmicek dersin veya amaaaan negatif ha geldi ha gelicek dersinn.
biz çatlioz burda :18:

canım bana da anlatır mısın çünkü düzensiz benimki hamile değilim ama adet de olamıyorum

adet olamayışının sebebi ne yumurtlama problemleriyse incir kürü kist vs ise soğan kürü google'a yaz canım saraçoğlunun sitesinde detaylıca var

agzına saglık ark cıbık bile almıyyy...çişine kıymıyy buuu

adet olamayışının sebebi ne yumurtlama problemleriyse incir kürü kist vs ise soğan kürü google'a yaz canım saraçoğlunun sitesinde detaylıca var

canım bende kist falan yokmuş her şey normalmiş tek mantar varmış yeni sonuçlarım bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…