- 1 Aralık 2011
- 46
- 0
- 96
evet canım içinde de öyle yazıyor ama şöyle bir durum oldu 12.13.14.15. günler de hep aynı tondaydı...eşime ve komşuma gösterdim hepsini gün gün..ben mi fark edemiyorum hepsi aynı tonda mı diye.. bir tek 15. gündeki çok çok az fark etti. ilk defa kullandım bu ay..gelecek ay sanırım daha iyi kıyaslayabilirim..tabii inş. buna ihtiyacım olmaz..
fiyatı uygun olduğu için içimde bir kuşku varda :26: daha önce bahsetmiştim gebelik testinde pozitifi gördüm gayet net..ertesi gün başka marka da bişi çıkmadı...testlere güvenim az yani. ama merak işteeee... :103: :103::100::100::100:
benim şuan soğan kürümde 12.günüm.inşallah 3 gün kaldı.1 kaç gün ara verip bende incir kürüne başlıcam bakalım hayırlısı.ben pek yazmıyorum ama takipteyim sizi kızlar..
ben de bu ay 10 gün fln incir kürü yapmıştım tam yumurtlama zamanlarımda
hahahahaha alemsin yaaa
o kabusa kulak verme. gel beraber kafayı yiyelim pozzitif seslere kulak verelim obaaaaaaa
bak seninle anlaşalım canım. eger bugün adet olmazsan yarın ilkişeczaneden bir test alıp sabah ilk idrarınla yapıyorsun.
negatif çıksa bile üzülmeyip birdahaki aya daha kararlı başlayacaksın...
birbirimize desteğiz burada.
beyazlım test almayamı gittin huuuuu nereye kaybolduun
Kiz bari yarinda gecsin hee???
yahu ya gelirse yarin????
bende sabah bosu bosuna test yapmis olacaaaaammmmmmmmmm
hatta belki öbür gün gelir.
ama bak suan sanki gelecek gibi
dur bekleyelim
tabi ki destek olalim birbirimize,beraber yürüyelim biz bu yollarda beraber ayni ay döllenelim bebek yolunda simdi hersey cok güc dursada asil cok kolay bize hersey bebisiiiiiii hatirlatiyorrrrrr
yok kız özele git beta hcg de hemen kan alıolar ve 30 40 dk snra sonucu alıosun ne randevusu ayol durma hade gitt ne olurrrr....
beyazlım test almayamı gittin huuuuu nereye kaybolduun
Kiz bari yarinda gecsin hee???
yahu ya gelirse yarin????
bende sabah bosu bosuna test yapmis olacaaaaammmmmmmmmm
hatta belki öbür gün gelir.
ama bak suan sanki gelecek gibi
dur bekleyelim
tabi ki destek olalim birbirimize,beraber yürüyelim biz bu yollarda beraber ayni ay döllenelim bebek yolunda simdi hersey cok güc dursada asil cok kolay bize hersey bebisiiiiiii hatirlatiyorrrrrr
canım bana da anlatır mısın çünkü düzensiz benimki hamile değilim ama adet de olamıyorum
anam yooo olmuyo öyle burada ben alamanyadayim
hem kiz korkuyom o negatif sonuctan....
yok ya canimmmmmmmmm
evi topluyom birazzzzzz
incir küründe günde 9 incir çok değil mi yahu yoksa ben mi yanlış biliyorum
helaaaaaaaaaaallllbeste süper
kız bir test 3-4 tl bişey. yoksa sen çişine mi kıyamıyosun?3 damlacık damlatcan kız bişi olmaz.
nekadar seviosun beklemeyiiii...
madem beklicen kafan rahat bekle.
amaaan zaten bebiş var gelmicek dersin veya amaaaan negatif ha geldi ha gelicek dersinn.
biz çatlioz burda :18:
adet olamayışının sebebi ne yumurtlama problemleriyse incir kürü kist vs ise soğan kürü google'a yaz canım saraçoğlunun sitesinde detaylıca var
ben de bu ay 10 gün fln incir kürü yapmıştım tam yumurtlama zamanlarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?