selamlar herkese...bende 10 aydır istiyorum... sat 24 şubat. bat 22 mart. incir-havuç kürüne başladım bu ay... 4. günündeyim... inşAllah faydası olur... mart ayında hamileler kervanına bizde dahil oluruz Allahın izniyle...
selam canım hoşgeldinn...
incir yumurta gelişimi için havucu da çatlatması için kullanıyolar yanılıyo muyum..
ve herhangi bir sorun var mı bebek için =?
hoşbuldum canım sağoldr a 2 kere gittim hormon tahlillerimi, jinekolojik muayenemi, eşimde spermiogram testlerini yaptırdı. daha 1 yıl dolmadığı için dr bunları bile zorla yaptı... hiç bir sorun çıkmadı elh...
evet canım, incir kürü tek başına yumurtaları olgunlaştıryormuş, içinde havuç ta olunca o da çatlamasına yardımcı oluyormuş... eşime de yine de keçiboyuzu kürü yapıyorumcoştuk bu ay inşAllah faydasını görürüz... senin kaçıncı ayın? kaçıncı çocuk?
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istedim. Çok farklı bir yer burası, birbirini hiç tanımayan insanlar bir anda birbirleriyle kaynaşıyorlar. Hem de çıkarsızca... Çok hoşuma gitti. Ben de bu ay hamile kalmayı isteyenlerdenim. Ben aslında 6-7 aydır istiyorum ama olmadı bir türlü. Doktor en az 8 ay geçsin o zaman bakarız,daha çok erken demişti,ön tetkiklerde hamile kalmamam için bir sebep olmadığını söylemişti...
Adetim yeni bitti, bu ay bir de soğan kürü deniycem. Forumda birçok kişi bu kürden sonra hemen hamile kaldıklarını yazmış. Belki de bu açılan konu uğurlu gelir dediğiniz gibi... İsteyen herkese Allah nasip etsin inşallah..
selammm kızlar..
bende mart ayını bekliyorum :)
aranıza katılabilir miyim ?
alpellacım seninle aynı anda gebe kalmıştık inşallah bu sefer de öyle olur
hep beraber gebe oluruz 9 ayı geçiririzzz (amin)
sat 11 şubat
bat 11 mart
selamlar herkese...bende 10 aydır istiyorum... sat 24 şubat. bat 22 mart. incir-havuç kürüne başladım bu ay... 4. günündeyim... inşAllah faydası olur... mart ayında hamileler kervanına bizde dahil oluruz Allahın izniyle...
geçen sene kasım ayında gebe kaldım kimyasal oldu yani adet gibi gitti.
sonra bir süre istemedik.
çünkü eşim askerdeydi.
bu sene tekrar düşündük.
kasım ayında tekrar gebe kaldım 6 haftalık bebeğimi kanamam başlayınca kaybettim maleseff..
düşükten sonraki 3. ayım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
hoşgeldin canım ben de bu inciri denemek istiyorum ne zaman başlamak lazım acaba biliyor musun adetin kaçıncı günü
hoşgeldin canım ne güzel herhangi bir problem çıkmamış sat ve batı yaz da seni de ekliyim listeye
selam canım hoşgeldin senin de sıkıntılıydı düşük fln mı oldu yoksa benim gibi boş gebelik fln mı
hoşgeldin canım ben de bu inciri denemek istiyorum ne zaman başlamak lazım acaba biliyor musun adetin kaçıncı günü
ne güzel 1 tane de olsa teselliniz var.canım yaa inşAllah bebeklerimize tez zamanda kavuşuruz... ben 2. çocuk için uğraşıyorum... Rabbim daha fazla aratmaz inşAllah...
hoşbuldum canım sağolbende süresini merak ettim fakat hiç bir yerde zamanı yazmıyordu. i. saraçoğlu zamanının önemli olmadığını herhangi bir zaman başlanabileceğini 21 gün kürü uygulayıp 7 gün ara verilecek sonra tekrar 21 gün daha devam edilecek. toplamda 42 gün. ben başlayalı 4 gün oldu. tadı harika komposto suyu gibi... eşim diyo ki ; bana kabuk gibi şeyleri içiriyorsun sen ne güzel tatlı tatlı içiyorsun... diyo...
hoşbuldum canım sağolbende süresini merak ettim fakat hiç bir yerde zamanı yazmıyordu. i. saraçoğlu zamanının önemli olmadığını herhangi bir zaman başlanabileceğini 21 gün kürü uygulayıp 7 gün ara verilecek sonra tekrar 21 gün daha devam edilecek. toplamda 42 gün. ben başlayalı 4 gün oldu. tadı harika komposto suyu gibi... eşim diyo ki ; bana kabuk gibi şeyleri içiriyorsun sen ne güzel tatlı tatlı içiyorsun... diyo...
saraçoğlunun sitesinde var canım kullanışı.
incirlerin üzerinde pudra şekeri varsa yıka onları :)
yapılışını okumuştum
dikkat ediyorum canım pudra şekeri yok:)) ama kaynattığım incirler ziyan oluyor... ne yapsam onlardan bilemedim... 2 gündür biriktiriyorum:)))
Selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "KASIM AYINDA BEBİŞ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLAYANLARIN YERİ" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...
sat: 20 Şubat bu arada :)
ben de yarın gidiyim incir alayım ne kadar almam lazım canım adet olarak yani??
selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "kasım ayında bebiş için çalışmaya başlayanların yeri" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. Haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. Hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...
Sat: 20 şubat bu arada :)
ye canım ne olacak sende :)
kuru kuru kaynatmadan yiyenler bile var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?