canım çok çok tebrik ederimm allahım saglıkla kucagına almayı da nasip etsin canımmm:)
iyi akşamlar kızlaaaaaarrrrrrr 2 dir selam veriyorum alan yokkkk
Sessiz sedasız BATımı bekliyorum.. yani 31 martı.
kahve içtik kocamla ninjalar hareketlensin azcık diye. bide fal kapattım bakabilen varmııııııııı????
Halvetten sonra gelcekmi bebiş bakıverseniz kııızz
iyi akşamlar kızlaaaaaarrrrrrr 2 dir selam veriyorum alan yokkkk
Sessiz sedasız BATımı bekliyorum.. yani 31 martı.
kahve içtik kocamla ninjalar hareketlensin azcık diye. bide fal kapattım bakabilen varmııııııııı????
Halvetten sonra gelcekmi bebiş bakıverseniz kııızz
canim insallah hami$sindir benimkide 03.04 beklemedeyim ama bende yarin bir test yapicam. ilk defa bugün gögsümün ucu agridi bende hayatda olmazdi. bel agrim sancim var migde yanmam bulanti bazen.birde kasiklarim agriyor. ilk isim sabah eczaneden test almak
ınsallah hadi bakalım güzel haberleri bekliyorum..bende bişe yok şuan gögüslerimde sişkinlik var arada bi bel agrım oluyo adet diye düşündüm. ama ben bu ay nedense hiç olmayacak gibi geliyodu çunku dun test yapmıştım hiç bişe yoktu gunumde yaklaşınca herhalde bişe yok dedım salladım vala son testi öylesine oda silik çıktı:))))
testi yapda merak ettırme bizi:)))
insallah canim, herkeste farkliymis zaten yani bakalim yaa insallah . 4 var adetime insallah birseyler cikar
aminnn canım...
yarın kan testini tekrarlıcakmısınız siz?
inşallah canım inşallahh.. ben de yarın bi daha test yapıcam zaten..gunumu gecersemde kan testı yapırırım zaten günumuz aynı nerdeyse..
benim sabah 9 da doktorda terminim var ondan önce bir kendim testi yapmak istiyorum. doktor hemen kan almiyor ben yurt disindayim. önce ultrasonda bakiyorlar sonra idrar yapiyorlarmis en son kanda.birde haftaya izine ayrilyiormus doktor hemen randevu versin diye 2 gün günüm gecti dedimkadin almiyordu yoksa
taktik iyiymiş beğendim:)))
şimdi bende yeni olduğum için pek burdakileri tanımıyorum..senin iik denemen mi bu ay??
bu almanlara öyle anca yoksa nein dedikelri zaman nein. evet ilk denememizdi bu ay. esimde kendini kaptirdi cok istiyor. umarim hayal kirikligi olmaz
kızlar merhaba... ben batıma üç gün kala çarşamba günü test yaptım hemde sabah idrarıyla afedersiniz. en ufak silik bişey bile çıkmadı moralim çok bozuk yarın bat günüm ama umudum kalmadı sizce hala bi umut var mı? aslında bende belirtiler var. uyku, bulantı, koku hassasiyeti, bel ağrısı...
öyle bişey olabilir diymi umarım öyledir sağol arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?