MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Sistemdeeeeeeeeeee sorun varmış kıslarrrrrrrrrrrrrr çıkmamış sonuç saat 5 te bidaha sor dedilerrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlısı artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bunada şükür :=)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hay Allah inşallah sonuç iyi çıkar.
hamiş çıkarsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canmm cok tesekkur ederim bende bugun alıp yarın baslarım
allahın izniyle..

olur canım geçen meryem suresini duydum çocuk için

kızlar kistim yok 35 günde adet oluyorum soğanı yapmayıp incir yapsam olur mu

kızalr soğan kürü polistik overi olanlar için kullanılıyor.yani içinizi temizliyor.hamilelik düşünenler bu kürü kullanıp diğer ay için hamilelik düşünsünler diye biliyorum.ben yapacaktım ablam iltihabın varsa yap iç dedi hemileliğide gelcek ay için düşün dedi.bende p.over olmadığı için yapmadım

selam kızlaarr... şimdi doktordan geldim Allaha bin şükür bebeğimizi ve kalp atımını gördük boyu 3,5 mm kalp atımı 100 (maşallah diyin) Allah herkese nasip etsin

maşallah alpellacım Allah tamamına erdirsin,darısı bize inş. bende bugün gittim doktora 6 mm miş kesemiz normal mi acaba?

Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve onbeş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Onbeş dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x25U+7A

U= 25 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

canım sonucu 5 te alıyormuşsun.ben öğernemicem yani.hafta sonu büyük ihtimal giremem.pazartes,ye kaldı poffffffffff

alpellaa cım maşallah maşallah allah nazarlardan korusun bizde haftaya gşdşcez allahın izniyle bizde görürüz inşallah

bence her kişi için 7 şer yasin okuyalım.nedersiniz.günü gelenler için sırayla gidilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…