MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

hany çok teşekkür ederim canım benim en mantıklısı yarın gitmek:)))çok teşekkür ederim derdime ortak oldun muckkss

ne demek biz kardesiz ya:) hem hayrlı habrler vereceksın bizee senn:) allahımm sen arkadasımın ve arkdaslrmn yüzünü güldr ya rabbim...

hala kasıklarım ve belim ağrıyor. miğdem bulanıyor.
ama hamile değilim :s
kırmızı kart yiyince geçer inşallahh. çok keyifsiz bir durum

üzülme yaa keyfn yerıne gelsın hadiii bi daha kı aya olsunn cann saolsn be gülüm bak var bitane olms dnya tatlısı allahm aratmasn ins tekrar olacak..

üzülme yaa keyfn yerıne gelsın hadiii bi daha kı aya olsunn cann saolsn be gülüm bak var bitane olms dnya tatlısı allahm aratmasn ins tekrar olacak..

çok şükür evet oğluşum var birtane.
ama bahara kadar molaya ayrılmaya karar verdim.
oğlum daha emiyor ve 3ay yatmam gerekirse ona bakamam.
hele yazbir geçsin bakalım.
ilgin ve arkadaşlık isteğin için saol canım :)

ne demk canım biz kardeşiz burda send bana ark yaptıgın tsk edrım canımm..ama o kadan bekleme bizz bi melek istyrz sende:)

canım benım smdi eger gunu gunune oluosan gec yumurtlamadır benımde öle olmustu ins hamişsndr canımm..ama gunune oluosan hamişsndr cunkı 1 hafta gecınce cıkıo idrar testlerınde buda bılgın olsn canım

gecıktıgı aylarda oluyo cnm bugun 33.gun bakalım beklıyecegım herşeyın hayırlısı

hayırlısı canımda baska belirtın flan varmı?

valla bılmıyorum kı cnm ya kendımı öle bı kaptırmışımkıı hangısı ne belırtısı anlamadım gögüslerim şiş karnım şiş ama bunlar adet olacagım zamanda oluyosürekli bı akıntı hıssı var 4-5 gundur gıdıyorum bişe yok,bıde bu ay yumurtlamadıgımı düşünüyorum aslında ovu yaptım hiç pozıtıfı görmedım aklımda hep sorular sorular yaniiii testı geçmi yaptım ovutest mı bozuk geçmi dölleniyo falaan filan

anladım aynen dedgn gbi olms olablr ins hayrlısı olsun. ama ins hamişsndr..

canım ilk önce adetın ne zamn onu söle ver kaç gnd adet oldunu söemısn canımcım
7 mart olmuştum reglimi hiç gecikmez benim erken de gelmez normalde 6-7 gibi falan olmayı bekliyordum
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm kız kendim gibi sevindimmmmmmmmmmmmm yerleşme olmasın kız buuuuuuuuuuuuuuuu
yerleşme mi bilmiyorum ama görünce cok şaşırdım ilk defa oldu hatta emin olamadım yanlış mı görüyorum diye cunku cok az geldi yerleşme daha mı cok gelir acaba nasıl olur ki

hala kasıklarım ve belim ağrıyor. miğdem bulanıyor.
ama hamile değilim :s
kırmızı kart yiyince geçer inşallahh. çok keyifsiz bir durum
inşallaahhh tubişimmm inşallaahh öledirr o kadar mutlu olurum ki bir kaç gün daha bekliyim regl olmazsam test yaparım cıkar mı idrardan?
huzur aklım sende kaldı nasıl oldun canım
sancım biraz gecti arada dokunuyor sadece birazda belimden dokunuyor leke geldiginde biraz şiddetli agımıştı ama geçti şükür birazdan da misafir gelcek bakayım bi daha dedim
bana bişey yazdıysanız diye.. iyi ki bakmışım cok mutlu oluyorum desteklerinizlee sagoluun sen nasılsın bu arada?
huzur geldinmi tatlım???
ne alemdesin?

geldim canımcıımm iyiyim şükür biraz duygusal karmaşadayım ama iyiyim sevinçliyim yine de dünle bugun arasına bakıyorum da ne degişik yaşamak yaa
dün umutsuzluga kapılmak üzereyken bugun rabbim tekrar umut gönderdi içime ÜZÜLME der gibi HER ZAMAN UMUT VAR der gibiiiiii şükür sana RABBİİİİMMM
sen nasılsın? bekle bakalım vakit var daha hamişsindir belki

canımm yerleşme kanaması az gelıo ve kahverengi gelıo senınd öle mı old canım

ne var ne yok kizlar bakalim?
testi aldim , yarin sabah yapmayi düsünüyorum hayirlisiyla. esimin dogum günü yarin insallah allahim güzel bir günde müjde veriririm ona

canımm yerleşme kanaması az gelıo ve kahverengi gelıo senınd öle mı old canım

evet kahverengi geldi ama cok az geldi iki damla belki o kadar az yani sonra belki regl olurum diye ped koydum bi damla da ona gelmiş işte başka yok kesildi
regl olsam devamı gelirdi kesin cunku hiç böyle olmaz ama kesildi devamı yok su an bi de agrım var belimde kasıklarımda

ne var ne yok kizlar bakalim?
testi aldim , yarin sabah yapmayi düsünüyorum hayirlisiyla. esimin dogum günü yarin insallah allahim güzel bir günde müjde veriririm ona

inss canımm hem ne kadar guzel olur eşinn dogm gunnde ins yarn gzel haber alır ve bızede sölersn kaç gn gectı canım?

canım benımde öle oldu ya kahve gelıo az böle kesın yerleşmedr canım o baska bse olmaz ins bnmde belım agrıo kasıklarmla brlkte ve benm gecen hamişlgmde aynı böle old yarın dr gdecegım ins cunkı karnımn içi sızlıo anıden haişlkte öle oluo erkenden ögrenıp ona gre davranmak istıorum cnkı ben yerımde hc drmuorum...ama sen bence hamişsn canım:)

canım bende hemen test yapma. gününü bekle. bend eöyle yapıcam zaten.
çok erken davrandık bence. benim sat ayın 9 uydu.
bekliyip görücez.ümidimi kesemiyorum ya. bu saçma bulantı beni deliediyor.
+ kasık sancısı daöyle.
rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım.
ama bak senden yana daha umutluyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…