- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
hany çok teşekkür ederim canım benim en mantıklısı yarın gitmek:)))çok teşekkür ederim derdime ortak oldun muckkss
hala kasıklarım ve belim ağrıyor. miğdem bulanıyor.
ama hamile değilim :s
kırmızı kart yiyince geçer inşallahh. çok keyifsiz bir durum
üzülme yaa keyfn yerıne gelsın hadiii bi daha kı aya olsunn cann saolsn be gülüm bak var bitane olms dnya tatlısı allahm aratmasn ins tekrar olacak..
çok şükür evet oğluşum var birtane.
ama bahara kadar molaya ayrılmaya karar verdim.
oğlum daha emiyor ve 3ay yatmam gerekirse ona bakamam.
hele yazbir geçsin bakalım.
ilgin ve arkadaşlık isteğin için saol canım :)
canım benım smdi eger gunu gunune oluosan gec yumurtlamadır benımde öle olmustu ins hamişsndr canımm..ama gunune oluosan hamişsndr cunkı 1 hafta gecınce cıkıo idrar testlerınde buda bılgın olsn canım
gecıktıgı aylarda oluyo cnm bugun 33.gun bakalım beklıyecegım herşeyın hayırlısı
hayırlısı canımda baska belirtın flan varmı?
valla bılmıyorum kı cnm ya kendımı öle bı kaptırmışımkıı hangısı ne belırtısı anlamadım gögüslerim şiş karnım şiş ama bunlar adet olacagım zamanda oluyosürekli bı akıntı hıssı var 4-5 gundur gıdıyorum bişe yok,bıde bu ay yumurtlamadıgımı düşünüyorum aslında ovu yaptım hiç pozıtıfı görmedım aklımda hep sorular sorular yaniiii testı geçmi yaptım ovutest mı bozuk geçmi dölleniyo falaan filan
7 mart olmuştum reglimi hiç gecikmez benim erken de gelmez normalde 6-7 gibi falan olmayı bekliyordumcanım ilk önce adetın ne zamn onu söle ver kaç gnd adet oldunu söemısn canımcım
yerleşme mi bilmiyorum ama görünce cok şaşırdım ilk defa oldu hatta emin olamadım yanlış mı görüyorum diye cunku cok az geldi yerleşme daha mı cok gelir acaba nasıl olur kicanımmmmmmmmmmmmmmmmmm kız kendim gibi sevindimmmmmmmmmmmmm yerleşme olmasın kız buuuuuuuuuuuuuuuu
herşeyin hayırlısı canım.sonucun böyle gecikmesinde de vardır bir hikmet.
yarını merakla bekliyor olacagım. innnnnnşalla hamilesindirrr...
innnnnnşallah hamilesindir kuzu.
inşallah yerleşme kanamasıdır...,
ki öyle gibi görünüyor. zaten bat a son 8 gün. hayırlısı Allah tan...
inşallaahhh tubişimmm inşallaahh öledirr o kadar mutlu olurum kihala kasıklarım ve belim ağrıyor. miğdem bulanıyor.
ama hamile değilim :s
kırmızı kart yiyince geçer inşallahh. çok keyifsiz bir durum
sancım biraz gecti arada dokunuyor sadece birazda belimden dokunuyor leke geldiginde biraz şiddetli agımıştı ama geçti şükür birazdan da misafir gelcek bakayım bi daha dedimhuzur aklım sende kaldı nasıl oldun canım
huzur geldinmi tatlım???
ne alemdesin?
cevap için teşekkürederim canım :)
7 mart olmuştum reglimi hiç gecikmez benim erken de gelmez normalde 6-7 gibi falan olmayı bekliyordum
yerleşme mi bilmiyorum ama görünce cok şaşırdım ilk defa oldu hatta emin olamadım yanlış mı görüyorum diye cunku cok az geldi yerleşme daha mı cok gelir acaba nasıl olur ki
inşallaahhh tubişimmm inşallaahh öledirr o kadar mutlu olurum kibir kaç gün daha bekliyim regl olmazsam test yaparım cıkar mı idrardan?
sancım biraz gecti arada dokunuyor sadece birazda belimden dokunuyor leke geldiginde biraz şiddetli agımıştı ama geçti şükür birazdan da misafir gelcek bakayım bi daha dedim
bana bişey yazdıysanız diye.. iyi ki bakmışım cok mutlu oluyorum desteklerinizlee sagoluunsen nasılsın bu arada?
geldim canımcıımm iyiyim şükür biraz duygusal karmaşadayım ama iyiyim sevinçliyim yine de dünle bugun arasına bakıyorum da ne degişik yaşamak yaa
dün umutsuzluga kapılmak üzereyken bugun rabbim tekrar umut gönderdi içime ÜZÜLME der gibi HER ZAMAN UMUT VAR der gibiiiiii şükür sana RABBİİİİMMM
sen nasılsın? bekle bakalım vakit var daha hamişsindir belki
canımm yerleşme kanaması az gelıo ve kahverengi gelıo senınd öle mı old canım
ne var ne yok kizlar bakalim?
testi aldim , yarin sabah yapmayi düsünüyorum hayirlisiyla. esimin dogum günü yarin insallah allahim güzel bir günde müjde veriririm ona
evet kahverengi geldi ama cok az geldi iki damla belki o kadar az yani sonra belki regl olurum diye ped koydum bi damla da ona gelmiş işte başka yok kesildi
regl olsam devamı gelirdi kesin cunku hiç böyle olmaz ama kesildi devamı yok su an bi de agrım var belimde kasıklarımda
7 mart olmuştum reglimi hiç gecikmez benim erken de gelmez normalde 6-7 gibi falan olmayı bekliyordum
yerleşme mi bilmiyorum ama görünce cok şaşırdım ilk defa oldu hatta emin olamadım yanlış mı görüyorum diye cunku cok az geldi yerleşme daha mı cok gelir acaba nasıl olur ki
inşallaahhh tubişimmm inşallaahh öledirr o kadar mutlu olurum kibir kaç gün daha bekliyim regl olmazsam test yaparım cıkar mı idrardan?
sancım biraz gecti arada dokunuyor sadece birazda belimden dokunuyor leke geldiginde biraz şiddetli agımıştı ama geçti şükür birazdan da misafir gelcek bakayım bi daha dedim
bana bişey yazdıysanız diye.. iyi ki bakmışım cok mutlu oluyorum desteklerinizlee sagoluunsen nasılsın bu arada?
geldim canımcıımm iyiyim şükür biraz duygusal karmaşadayım ama iyiyim sevinçliyim yine de dünle bugun arasına bakıyorum da ne degişik yaşamak yaa
dün umutsuzluga kapılmak üzereyken bugun rabbim tekrar umut gönderdi içime ÜZÜLME der gibi HER ZAMAN UMUT VAR der gibiiiiii şükür sana RABBİİİİMMM
sen nasılsın? bekle bakalım vakit var daha hamişsindir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?