AMİİİİN cümlemizin inşallah canımmm bide bebişelrimiz gelirse degmeyin keyfimizeterazi coook güzel hepsi aynıysa yani :) cok kontrolcu disiplinli düzenli yemek secmez iknası cok kolay,bazen birazcık tembel olabiliyor çöpü koy çöpü koy diye iki üç kere söyletiyor :) ama coook anlayışlııı :) öglenci oldugu günler çayı koyar demler sonra kaldırır her zaman eşine yardımcı yani benim goncam (kocam) böyle bütün teraziler böyle mi bilmiyorum ama ben goncamııı cooook seviyoruuummmseninkinin özllikleri nasıl? benzeşiyor mu ?
genel olarak aynı özellikler buna ek olarak benim ki biraz asabi bi de inatçılık yapıor bazen :) insan kocasını sevmez mi :))) Allah mutluluğunuzu bozmasın canım Aminn
hayırlısı olsun nisan ayına sıkı calış bakalım hakkımız da hayırlısıııkızlar ben adet oldumHTML:
kızlar selam, sabah test yaptım negatif çıktı. hayırlısı Allah'tan.
benle beraber kan veren eltim hamile çıktı. bugün tekrar kan verdi bakalım.rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
bende yeni bebiş fikrini bahara erteledim.
hepinizi öpüyorum. ama yanınızdayım gitmiyorum bir yere :)
canım hakkında hayırlısı böyleymiş üzülme sakıın daha iyi oldu belki de bak yazı cooook güzel geçirirsin inşallahppppffffffffffffff
arayıp da hamileyiiimmmm... darısı başınaaa diyip gülenler yokmu deli oluyorum
2 tane oğlu olup da kızım olcak diyerek hava atarken bir tane daha oğlun olur da bunları yutarsın die düşünmüomusun aceba??
neymiş sağ kasıgı pıt pıt atıyormuş da bu kız demekmiş.
neymiş poposu büyyomuş kızı olucakmış
sırf ben kız istiyorum diye böyle de inat yapılmazki kardeşim yaaaaaaaaahiç sıkma canını yakışıklı oglusun var onu bulamayanlar da var yaniii baksana halimizee ya gelsene hadiiii sana ihtiyacım vaarr ben de kahverengi ufak leke geldi reglime cok var ve agrım arttıı henüz tekrar gelmedi hayatımda ilk defa böyle oluyor agladım güldm bi hoş oldum gel de biraz akıl ver nedir ne degildir yaa aaaffff
rahim temiz ama adetim 35günde bir soğanı yapmayıp incir yapsam olur mju
canım havuçlu olanı da var ben bu ay onu yapmıştım ama 10 gün yapabildim sıkıldım ama tadı güzel cok tatlı ben ondan içemedm heralde tatlıyla pek aram yok
kızlar merhaba adetim 4 gün geçti az önce test aldım yaptım ikinci çizgi belli belirsiz bulanık çıktı.sizce nedir? bi de şimdi acile gitsem kan testi yaparlar mı
kızlar merhaba adetim 4 gün geçti az önce test aldım yaptım ikinci çizgi belli belirsiz bulanık çıktı.sizce nedir? bi de şimdi acile gitsem kan testi yaparlar mı
ya bi kaç saat önce (cok afedersiniz) tuvalete gittim ve iç camasırımda yogun sekilde beyaz ve biraz da kahverengi akıntı vardı peçeteyle baktım az da ona geldi ama sonrası yok bi iki saat oldu tekrar bişey de gelmedi ve sag tarafımda ve belimde müthiş agrı başladı aglayarak güldüm cunku daha önce hiç böyle bişey olmadı ve bata bir hafta falan var dün kan verdim negatifdi 1.20 cıktı bugun de böyle oldu erken regl olmam ben hiç günü gününe düzenlidir basından beri.. nedir ne degildir birisi bana bişeyler yazsın
eger bu yerleşme kanıysa dün kanda cıkması mı gerekirdi yoksa yerleştikten sonra mı salgılanır hcg yani eger bu yerleşme kanıysa bugunden sonra mı salgılanıcak?
oofff ne yapcam yaa
kızlarr kimse cevap vermeyecek miiii?
kızlar nasılsınız kocişim daha gelmedi çok cnm sıkılıyor
nolsun valla habire burnumun üstü kaşınıyo ya deli gibi onla ugraşıyorum işte
kızlar nasılsınız kocişim daha gelmedi çok cnm sıkılıyor
nolsun valla habire burnumun üstü kaşınıyo ya deli gibi onla ugraşıyorum işte
hımm yoksa gebelik belirtisimi kaşınırmış öle:)))
:) caımcım benım de öle oluo gecen sonlandrılmak zorunda kaldgm hamişlıgmd de öle olmsutu birden oluo degıl mı kasıntı cannım
evet canım ya sanki burnumun ucuna tüy kaçmış gibi kaşınıyo bat 5 bakalım
evet canım ya sanki burnumun ucuna tüy kaçmış gibi kaşınıyo bat 5 bakalım
karnının sag tarafıda kasınıo mu benım kasınıod hamişkend suanda kasnıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?