MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

arkadaşlar benim durum diğer aya kaldı diyebilirim kahverengi lekelenmelerim başladı öğlen lekelenmeden önce test yapmıştım negatifti. Anlayacağınız kırmızı kartı görücem sanırım
Alpella benim yeni sat 28 nisan canım eklersen sevinirim. herkese selamlar.....:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar merhaba adetim 4 gün geçti az önce test aldım yaptım ikinci çizgi belli belirsiz bulanık çıktı.sizce nedir? bi de şimdi acile gitsem kan testi yaparlar mı

ya bi kaç saat önce (cok afedersiniz) tuvalete gittim ve iç camasırımda yogun sekilde beyaz ve biraz da kahverengi akıntı vardı peçeteyle baktım az da ona geldi ama sonrası yok bi iki saat oldu tekrar bişey de gelmedi ve sag tarafımda ve belimde müthiş agrı başladı aglayarak güldüm cunku daha önce hiç böyle bişey olmadı ve bata bir hafta falan var dün kan verdim negatifdi 1.20 cıktı bugun de böyle oldu erken regl olmam ben hiç günü gününe düzenlidir basından beri.. nedir ne degildir birisi bana bişeyler yazsın

eger bu yerleşme kanıysa dün kanda cıkması mı gerekirdi yoksa yerleştikten sonra mı salgılanır hcg yani eger bu yerleşme kanıysa bugunden sonra mı salgılanıcak?
oofff ne yapcam yaa

kızlar merhaba adetim 4 gün geçti az önce test aldım yaptım ikinci çizgi belli belirsiz bulanık çıktı.sizce nedir? bi de şimdi acile gitsem kan testi yaparlar mı

hamilesin sanırım :) yarın testi tekrarla istersen acilde yaparlar mı bilmiyorum ama yaparlarsa git yaptır hamişler daha iyi bilir tabi ama

canımm hayrlı olsun derım sımdıden allahın iznıyle hamişsin derım ben bellırsız olunca da sayılıosn yanii yarın hast gt ve beta hcg kan istıoyrm de istrsen smdı gt özele yaptr canm hemn ögrenmek istıosan yani kesınlestrmek için canımm

canım ilk önce adetın ne zamn onu söle ver kaç gnd adet oldunu söemısn canımcım

evet canım ya sanki burnumun ucuna tüy kaçmış gibi kaşınıyo bat 5 bakalım

ayy canım batlarda aynıı bakalım hayrlısı olsun benmd ilşkıden snra kan geldıı bugunn benm hamilklerd oluo belrtler var ama bakalım ben yarın gtmeyı dusunuorum dr olmasa pzt gedecıgm cnkı hapşirnca nasıl karnm agrıdı hala devam edıo sancıları belımde agrıo kaç gundr bu kez erken ögrenıp allahın iznyle daha temkınlı davranacgm nasip olrsa..

merhaba kızlar inşallah nisan ayı bize uğurlu gelir özlemle beklediğimiz bebişlerimze kavuşuruz. kızlar ben 4 aydır klomen kullanıyorum.yumurta oluşuyor çatltma iğnesi de vuruluyorm ama bebek olmuyor.o yüzden bu ay daha güçlü bi ilaç olan femara deniycem .aslında doktoruma kalsa klomene devam edecez ama.benim bi arkadaşım aynı benim gibi 4 ay komen kullandı hamile kalamadı sonra bir ay femara kullandı ve o ay hamile kaldı .ne yapsam sizce kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…