- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
merhaba kızlar inşallah nisan ayı bize uğurlu gelir özlemle beklediğimiz bebişlerimze kavuşuruz. kızlar ben 4 aydır klomen kullanıyorum.yumurta oluşuyor çatltma iğnesi de vuruluyorm ama bebek olmuyor.o yüzden bu ay daha güçlü bi ilaç olan femara deniycem .aslında doktoruma kalsa klomene devam edecez ama.benim bi arkadaşım aynı benim gibi 4 ay komen kullandı hamile kalamadı sonra bir ay femara kullandı ve o ay hamile kaldı .ne yapsam sizce kızlar
evet hamiş olduğunda karın kaşınıyo ayrıca dalga geçmiyorum gerçekten bazen kaşıntı hamişlik belirtisi olabiliyormuş
mrb h.g canım ilk önce ve femara kullanmadan önce dogal yollarla dene yenıden kızlar kür flan yapıo sende allahın iznyle kalırsın yakında ins hepsi tbiki bi sebep dedgn gbi ins kalrız hepimz rabbim herkese nasip etsn
inşallah .benim ilaçsız olmuyor polikistik over var.mecbur ilaçla olacak .soğan kürü yapıyorum faydası oluyor bakalım nasip
canım yarıın özele gitcem artık inşallh hamleymdir dua edin yarın sonucu buraya yazarım artık akşam üzericanımm hayrlı olsun derım sımdıden allahın iznıyle hamişsin derım ben bellırsız olunca da sayılıosn yanii yarın hast gt ve beta hcg kan istıoyrm de istrsen smdı gt özele yaptr canm hemn ögrenmek istıosan yani kesınlestrmek için canımm
canım yarıın özele gitcem artık inşallh hamleymdir dua edin yarın sonucu buraya yazarım artık akşam üzeri
kızlar halen adet olmadım ama test yaptım negatıf çıktıı bu kadar gecikme normalmı sızce 25 martta olmam gerekıyordu benımm
15 gündür bel ağrısıyla birlikte bembeyaz bir akınıtm var ara ara içten içe bulanma,ara ara karnımın içinden yara var sanki dokunsam karnım ağrıyo,birde göğüslerim çoook şiş acıyoo .göğüs karın şiş balon gibiyimtabi yaz canımcım ins hamişsin allahın iznıyle caım dert etme..belirtılerın varm canım paylşarmısn?
15 gündür bel ağrısıyla birlikte bembeyaz bir akınıtm var ara ara içten içe bulanma,ara ara karnımın içinden yara var sanki dokunsam karnım ağrıyo,birde göğüslerim çoook şiş acıyoo .göğüs karın şiş balon gibiyim
bu arada adetim 4 gün geçti
şimdi acile gitsem devlete bu testi yaparlar mı ki çünkü hafta içi köydeyim öğretmenim ..haftasonu adanaya eşimin yanına geliyorum
şimdi acile gitsem devlete bu testi yaparlar mı ki çünkü hafta içi köydeyim öğretmenim ..haftasonu adanaya eşimin yanına geliyorum
merhaba kızlar bişey sormak istiyorum. hamilelikte kadınların kirkpikleri değşirmiş birbirine karışırmış bu doğrumu böyle birşey yaşayan varmı çok merak ediyorum. yaşlı kadınlar gelinlerin hamileliğini oradan anlarmış . ben nasıl karıştığını merak ediyorum çok mu belli oluyor bu karışıklık?
Yok kıslar sonucu ögrenemiyorum hastane cevap vermiyoooo bende hastaneye gidemeyecegim nasibimde sonucu bugün ögrenmek yokmuş ne yapayım hayırlısı artıkkk ögrenebilirsem yazarım sonucu çok şanslıyım bugün hastanenin sistemini çökerttim :)
ya bi kaç saat önce (cok afedersiniz) tuvalete gittim ve iç camasırımda yogun sekilde beyaz ve biraz da kahverengi akıntı vardı peçeteyle baktım az da ona geldi ama sonrası yok bi iki saat oldu tekrar bişey de gelmedi ve sag tarafımda ve belimde müthiş agrı başladı aglayarak güldüm cunku daha önce hiç böyle bişey olmadı ve bata bir hafta falan var dün kan verdim negatifdi 1.20 cıktı bugun de böyle oldu erken regl olmam ben hiç günü gününe düzenlidir basından beri.. nedir ne degildir birisi bana bişeyler yazsın
eger bu yerleşme kanıysa dün kanda cıkması mı gerekirdi yoksa yerleştikten sonra mı salgılanır hcg yani eger bu yerleşme kanıysa bugunden sonra mı salgılanıcak?
oofff ne yapcam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?