MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

mrb h.g canım ilk önce ve femara kullanmadan önce dogal yollarla dene yenıden kızlar kür flan yapıo sende allahın iznyle kalırsın yakında ins hepsi tbiki bi sebep dedgn gbi ins kalrız hepimz rabbim herkese nasip etsn

evet hamiş olduğunda karın kaşınıyo ayrıca dalga geçmiyorum gerçekten bazen kaşıntı hamişlik belirtisi olabiliyormuş

yok canım neden dalga gecesin bende hamiş oldm canm sonuçta hakıkaten kasındı kaldgm aydan hemde ondan söluorum zaten bnde:)

inşallah .benim ilaçsız olmuyor polikistik over var.mecbur ilaçla olacak .soğan kürü yapıyorum faydası oluyor bakalım nasip

kızlar halen adet olmadım ama test yaptım negatıf çıktıı bu kadar gecikme normalmı sızce 25 martta olmam gerekıyordu benımm

canım yarıın özele gitcem artık inşallh hamleymdir dua edin yarın sonucu buraya yazarım artık akşam üzeri

kızlar halen adet olmadım ama test yaptım negatıf çıktıı bu kadar gecikme normalmı sızce 25 martta olmam gerekıyordu benımm

canım benım smdi eger gunu gunune oluosan gec yumurtlamadır benımde öle olmustu ins hamişsndr canımm..ama gunune oluosan hamişsndr cunkı 1 hafta gecınce cıkıo idrar testlerınde buda bılgın olsn canım

tabi yaz canımcım ins hamişsin allahın iznıyle caım dert etme..belirtılerın varm canım paylşarmısn?
15 gündür bel ağrısıyla birlikte bembeyaz bir akınıtm var ara ara içten içe bulanma,ara ara karnımın içinden yara var sanki dokunsam karnım ağrıyo,birde göğüslerim çoook şiş acıyoo .göğüs karın şiş balon gibiyim

tsk ettım canım bendekı belırtıler daha önce hamiş oldgm için söluorm ins hamilesın canımm sag tarafın böle yara gbi sizlıo deglmıı..işte o tutunma canım

şimdi acile gitsem devlete bu testi yaparlar mı ki çünkü hafta içi köydeyim öğretmenim ..haftasonu adanaya eşimin yanına geliyorum

şimdi acile gitsem devlete bu testi yaparlar mı ki çünkü hafta içi köydeyim öğretmenim ..haftasonu adanaya eşimin yanına geliyorum

valla canım biliosun acil durumları degişte ve zaten acilde yapmıorlar bu testı ya saglık ocagnda yada özelde oluo beta hcg testı canım haklısın ne yapacaksn kı smdi..istersen yarın adanada git özele 20 25 e yapıolr testi gt 40 dk al sonucu eşinle yarn gt bence yarın istedgn satte gdeblirsn ne dersin canm?

valla canım biliosun acil durumları degişte ve zaten acilde yapmıorlar bu testı ya saglık ocagnda yada özelde oluo beta hcg testı canım haklısın ne yapacaksn kı smdi..istersen yarın adanada git özele 20 25 e yapıolr testi gt 40 dk al sonucu eşinle yarn gt bence yarın istedgn satte gdeblirsn ne dersin canm?

merhaba kızlar bişey sormak istiyorum. hamilelikte kadınların kirkpikleri değşirmiş birbirine karışırmış bu doğrumu böyle birşey yaşayan varmı çok merak ediyorum. yaşlı kadınlar gelinlerin hamileliğini oradan anlarmış . ben nasıl karıştığını merak ediyorum çok mu belli oluyor bu karışıklık?

valla ark iki kez yaşadm gebelık dogrmak nasıp olmasa bile ama öle bse yok canım ya uydurma en azından öle olanı görmedım ben...

herşeyin hayırlısı canım.sonucun böyle gecikmesinde de vardır bir hikmet.
yarını merakla bekliyor olacagım. innnnnnşalla hamilesindirrr...

innnnnnşallah hamilesindir kuzu.
inşallah yerleşme kanamasıdır...,
ki öyle gibi görünüyor. zaten bat a son 8 gün. hayırlısı Allah tan...

hany çok teşekkür ederim canım benim en mantıklısı yarın gitmek:)))çok teşekkür ederim derdime ortak oldun muckkss

hala kasıklarım ve belim ağrıyor. miğdem bulanıyor.
ama hamile değilim :s
kırmızı kart yiyince geçer inşallahh. çok keyifsiz bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…