- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
Canimmmmmmmm
ya niye dugulandiriyon beeeee beni sabah sabah
Allah binlerce kez razi olsun senden
ama umut yok be canim...
püfffffffffff
kesinkisa ve tuhaf bir adetti
ama ne bicim bi adet
yahu nerdeyse 20-25 ml idi
selam kızlar durumlar nasıl hany sen gittinmi doktora bir an evvel git bence beyazlim sende bırak bu karamsarlığı kan testi yaptır ilk defa böle olduysa adetin illaki bişi vardır üstüne görmüşsündür yada en azından neden böle olduğunu anlarsın cnm:))
yok anacım gitmedım korkuorum eşimde bu kadar heveslenmısken yok denmesınden korkuorum braz evet sagllıgm için gtmem gereklı ama giderım ins ya yakında aynenn beyazlm benımm canmm kan baktr he ne dersın balım?
günaydın kızlar... benimde 2 gündür kasıklarımda acaip kasılmalar var... bide şişkinlik.. başkada bi belirti yok.. gerçi henüz çok erken.. hatta dayanamayıp dün test bile yaptım tabiiki negatif :) bugün 20. günüm sattan sonra.. çok umutsuzum kesin yok... ya varsa demektende alamıyorum kendimi
cnm bnm anlıyorum seni ama ihmal etme sakın sağlığını cnm:))
ayy canım ins hamişsindr cok erken yapmısn testı canım bekle umut var daha yenı yumrtlama tarıhını gecmsın canım arkadasm tutmussa bile daha yenı yenı ykselıcek hcg canımm ümidini yitrme
selam kızlar. ben bugün kandan baktıracam. acilden bakıyorlarmış herhalde. 2 gündür kasıklarım ağrıyo. acayip şişlik var.bat a 8 gün var ama çıkıyormuş.dayanamıcam o zamana kadar
sendende allah razı olsun canım arkdasım benım ama anacım az adet olma düşündüuo ne yapayım cünkı normal degl adet mııdr ne bellı olmayan sey belli olmadan hemn önce ilşkıye grdı mı caım arkadsım?
hanycim ne güzel herkese ümit oluyosun cnm arkadaşımmm...Allahım hepimizin yardımcısı olsun.. ama bugün hepten umudumu yitirdim şuan neredeyse ağlıycam((( polikistik over var bende ve hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.. moralim çok bozuk ((
hanycim ne güzel herkese ümit oluyosun cnm arkadaşımmm...Allahım hepimizin yardımcısı olsun.. ama bugün hepten umudumu yitirdim şuan neredeyse ağlıycam((( polikistik over var bende ve hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.. moralim çok bozuk ((
Arkadaslar ozledim hepinizi nasilsiniz :))) ya bu bekleyis ne zormus canlar hemen gecsin su hafta......kizlar ya belim agiriyor kasiklarda batma ara ara oluyor karnim nasil sis anlatam gazman gibi goklerde ucucam yakinda:)))) ayrica kac gundur akintilarim cogaldi beyaz ve yogun ALLAH im kafayimi yiyorum yaaa cok mu dinliyorum kendimi psiklojk de olabilir tabi.... hmmm ne alaka bilmiyorum ama burnum cok fena kasiniyor gun boyu neredeyse 4_5 gundur suan yataktayim ve ssag ayagimin alti cok kasiniyor hahaha valla hayirlisi :)) nys bende yatiyim artik en iyisi sabah gorusuruz opuldnuz....
canım bence bi kaç gün daha bekle derim.. şimdi yaptırıp negatif çıkarsa 8 gün hiç geçmez... en azından pzt yi bekle derim.. ama inşallah hamilesindir cnm bnm...
Canım seninle daha öncede konuşmuştuk ben sattan 25 gün sonra yaptım çift çizgi çıktın çok erken yapmışsın niye bu kadar karamsarsın ki
Canım seninle daha öncede konuşmuştuk ben sattan 25 gün sonra yaptım çift çizgi çıktın çok erken yapmışsın niye bu kadar karamsarsın ki
canım benimde burnum çok kaşınıyo bende anlamadım bat 5
Canim öyle deme yaaa
pko lu hamile kalan bayanlarda cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?