MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canimmmmmmmm

ya niye dugulandiriyon beeeee beni sabah sabah

Allah binlerce kez razi olsun senden

ama umut yok be canim...

püfffffffffff

kesinkisa ve tuhaf bir adetti

ama ne bicim bi adet

yahu nerdeyse 20-25 ml idi

sendende allah razı olsun canım arkdasım benım ama anacım az adet olma düşündüuo ne yapayım cünkı normal degl adet mııdr ne bellı olmayan sey belli olmadan hemn önce ilşkıye grdı mı caım arkadsım?

yok anacım gitmedım korkuorum eşimde bu kadar heveslenmısken yok denmesınden korkuorum braz evet sagllıgm için gtmem gereklı ama giderım ins ya yakında aynenn beyazlm benımm canmm kan baktr he ne dersın balım?

günaydın kızlar... benimde 2 gündür kasıklarımda acaip kasılmalar var... bide şişkinlik.. başkada bi belirti yok.. gerçi henüz çok erken.. hatta dayanamayıp dün test bile yaptım tabiiki negatif :) bugün 20. günüm sattan sonra.. çok umutsuzum kesin yok... ya varsa demektende alamıyorum kendimi

yok anacım gitmedım korkuorum eşimde bu kadar heveslenmısken yok denmesınden korkuorum braz evet sagllıgm için gtmem gereklı ama giderım ins ya yakında aynenn beyazlm benımm canmm kan baktr he ne dersın balım?

cnm bnm anlıyorum seni ama ihmal etme sakın sağlığını cnm:))

ayy canım ins hamişsindr cok erken yapmısn testı canım bekle umut var daha yenı yumrtlama tarıhını gecmsın canım arkadasm tutmussa bile daha yenı yenı ykselıcek hcg canımm ümidini yitrme

cnm bnm anlıyorum seni ama ihmal etme sakın sağlığını cnm:))

haklısın arkadasım acıkcası eşim yok bgn evde vede ben ist şirinevlerdeyım duzgn hast yok yakında kırazlı medıcıne gidıorum ben hep eşimde yok die gidemedım tek gtmek istemıorum acıkcası

ayy canım ins hamişsindr cok erken yapmısn testı canım bekle umut var daha yenı yumrtlama tarıhını gecmsın canım arkadasm tutmussa bile daha yenı yenı ykselıcek hcg canımm ümidini yitrme

hanycim ne güzel herkese ümit oluyosun cnm arkadaşımmm...Allahım hepimizin yardımcısı olsun.. ama bugün hepten umudumu yitirdim şuan neredeyse ağlıycam ((( polikistik over var bende ve hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.. moralim çok bozuk ((

selam kızlar. ben bugün kandan baktıracam. acilden bakıyorlarmış herhalde. 2 gündür kasıklarım ağrıyo. acayip şişlik var.bat a 8 gün var ama çıkıyormuş.dayanamıcam o zamana kadar

selam kızlar. ben bugün kandan baktıracam. acilden bakıyorlarmış herhalde. 2 gündür kasıklarım ağrıyo. acayip şişlik var.bat a 8 gün var ama çıkıyormuş.dayanamıcam o zamana kadar

canım bence bi kaç gün daha bekle derim.. şimdi yaptırıp negatif çıkarsa 8 gün hiç geçmez... en azından pzt yi bekle derim.. ama inşallah hamilesindir cnm bnm...

Sagol canim.

bilmem ki acaba gec yimirtlamamla alakasi var mi?

yok ben bu adeti olmadan önce iliskiye girmedim

cünkü esime dedim dur bakalim adet gelecek mi?

Elmadas canim merhaba

ya ben b kadar az adet hic olmadim anam

Canım seninle daha öncede konuşmuştuk ben sattan 25 gün sonra yaptım çift çizgi çıktın çok erken yapmışsın niye bu kadar karamsarsın ki

canımm saol ..neden öle düşünuosun ben hiç cocugn olmayan denen insanın insanlarm hamile oldgunu gzölerımle gördum canımmm rabbimnde iznıyle yakında kalacaksın canım arkadasım ümit kesmek yokk daha gencizzz vee calışmalara devamm anacım durmayın halvete leenn

Son düzenleme:

canım benimde burnum çok kaşınıyo bende anlamadım bat 5

canım bence bi kaç gün daha bekle derim.. şimdi yaptırıp negatif çıkarsa 8 gün hiç geçmez... en azından pzt yi bekle derim.. ama inşallah hamilesindir cnm bnm...

hayırlısı canım. ağrım çok çünkü
varsada yoksada çıksın meydana

Canım seninle daha öncede konuşmuştuk ben sattan 25 gün sonra yaptım çift çizgi çıktın çok erken yapmışsın niye bu kadar karamsarsın ki

bilmiyorumki cnm bugün çok kötüyüm.. moral denen bişey kalmadı... hep kendimi kandırıyomuşum gibi hissediyorum.. (

Canim öyle deme yaaa

pko lu hamile kalan bayanlarda cok

Canim öyle deme yaaa

pko lu hamile kalan bayanlarda cok

aynen canım ya bende cok gördum öle kalanı bence sorunlarımızı büytmemek gerekıo allahınz iznyle hamiş kalcaz biz bunu cok istyruz rabbimde nasip etcek ins...kızz sabh eşimi işe yolamak için kalktım ve suratmda sıvlceler cıkms kırmızı kırmızı hemdee ne oluooo bende hiç cıkmazd sıvlce en son hamiş oldgmda cıkmstıı alnımda flan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…