MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Allahim

bu ne bicim bisey bu bekleyis ne zor.

yok ya ben cocuk falan istemiyorum

olursa ben hep korkacak miyim ona bisey olur diye...

offff kafayi yemisim ortada fol yok yumurta yokken

Allahim

sana ne yapam ben bilmıorum kı daha kendıne gel yaa..hele bı su veletler gelsın sorarım onlara bırer bırer siz bizi kaç gece uykusz braktnz kaç kez tesellı oldk su guzel teyzelerınzle dıcem dur sen durr onlarnm totişlerıne vurucam dahaa

Son düzenleme:
Allahim

onlar dogduktan sonra eminim bu sIKINtILarI unutucaz o an hersey deyisecek kizlar

Ay kiyamam kiz totislerine ben Onlarin :)

Arkadaslar ozledim hepinizi nasilsiniz :))) ya bu bekleyis ne zormus canlar hemen gecsin su hafta......kizlar ya belim agiriyor kasiklarda batma ara ara oluyor karnim nasil sis anlatam gazman gibi goklerde ucucam yakinda:)))) ayrica kac gundur akintilarim cogaldi beyaz ve yogun ALLAH im kafayimi yiyorum yaaa cok mu dinliyorum kendimi psiklojk de olabilir tabi.... hmmm ne alaka bilmiyorum ama burnum cok fena kasiniyor gun boyu neredeyse 4_5 gundur suan yataktayim ve ssag ayagimin alti cok kasiniyor hahaha valla hayirlisi :)) nys bende yatiyim artik en iyisi sabah gorusuruz opuldnuz....

canım send biz cıktıkta snra yazmısın daha önce konstkmu blmem ama evet hakıkaten beklemek zor kı anladgm kadaryla aynı batlar hmn heemn bakalm hayrlısı hakkımzda canım:) ins sennde bebişn olr allahn iznyle...

Günaydin kizlar

naber yeni haberler var mi?

bende durum ayni

cekilmeler falan var ama dün hafif daha gelmisti ya

o kadar, birde af edersiniz kagida fafice geliyor

Günaydin kizlar

bende durum ayni

günaydın canımcım ayy ne olacak senın bu halın yavruşimm dur netten araştırım kız senn durumunu canım arkadsımm

günaydın canımcım ayy ne olacak senın bu halın yavruşimm dur netten araştırım kız senn durumunu canım arkadsımm

Canimmmmmmmm

ya niye dugulandiriyon beeeee beni sabah sabah

Allah binlerce kez razi olsun senden

ama umut yok be canim...

püfffffffffff

kesinkisa ve tuhaf bir adetti

ama ne bicim bi adet

yahu nerdeyse 20-25 ml idi

Günaydin kizlar

bende durum ayni

Gunaydin kuzucan

Hamile kalmaya karar verdigimiz andan itibaren kendimizi cok dinliyoruz ve en ufak belirtiyi hamilelige yoruyoruz :-(

Bat günü gelincede hüsrana ugruyoruz

Sanirim en iyisi akışına bırakmak

Stres yapmak da olumsuz etkiliyormuş bünyeyi

Hepimiz icin hayîrlisi olsun

Hayırlısıyla göbeğimize bebişler dolsun;€)))

selam kızlar durumlar nasıl hany sen gittinmi doktora bir an evvel git bence beyazlim sende bırak bu karamsarlığı kan testi yaptır ilk defa böle olduysa adetin illaki bişi vardır üstüne görmüşsündür yada en azından neden böle olduğunu anlarsın cnm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…