selam fıstıklaaaaarrrrrrrrr nasılsınıııııızzzzz :13:
canım send biz cıktıkta snra yazmısın daha önce konstkmu blmem ama evet hakıkaten beklemek zor kı anladgm kadaryla aynı batlar hmn heemn bakalm hayrlısı hakkımzda canım:) ins sennde bebişn olr allahn iznyle...
yok tatlim sanirim konusmamistik ama okuyorum senin yorumlarini herkese umut vermen cok guzel yaa Rabbim gonlune gore versin insallah ..... saol canim amin ins hepimiz cok gecmeden hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucagimiza..... benim bat 7 nisan ama subat 29 cekmisti o yuzden 5 i de olabilir yani:))))
canım benimde burnum çok kaşınıyo bende anlamadım bat 5
ii fıstıgım ne yapalım bizde yeni geldıkk ne var ne yok canm send
aynen canım ya bende cok gördum öle kalanı bence sorunlarımızı büytmemek gerekıo allahınz iznyle hamiş kalcaz biz bunu cok istyruz rabbimde nasip etcek ins...kızz sabh eşimi işe yolamak için kalktım ve suratmda sıvlceler cıkms kırmızı kırmızı hemdee ne oluooo bende hiç cıkmazd sıvlce en son hamiş oldgmda cıkmstıı alnımda flan
ne olsun canım bildiğin gibi...
bugün bizim pazar günümüz.
alt sokakta pazar kuruluyor. Kenan'ı uyutiim çıkıp bi alışveriş edicem.
ayyy gece ne güzel bir rüya gördüm yaa...
Rabbim hayra çevirsin inşallahhh...
rüyamda bembeyaz uzun kuyruklu bir gelinlik giymiştim ve eşimle tekrar evlenioduk :)
çok güzel bir rüyaydı yaww
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kizzzzzzzzzzzzzzzzzzz ozaman Insallah hamilesin
ayyyyyyyyy kiz test yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam tatlimmmmm
benımde 6 sı battaşim benımm...ne demek canımm hepimiz kardesiz ve birbirimizi cok sevıoruz destek olacagz brbırımze sizde bana destek oluosunz allahda sızden razı olsn canımm inss birer bi bzrer hamiş oldgumuzu yazarzz ya rabbim sen nasip et bizlere...
tekrar evlenmek hayrlı evlata bebege di yanlş bılmıosam canım ayy heycanlandım arkadasım yaa hayrlara yor hayrlraa
kız sen nekadar sevion herkezi mutlu etmeyi
rabbim de sen imutlu eder innnnnnnnnnşallahhhhhhhh
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kizzzzzzzzzzzzzzzzzzz ozaman Insallah hamilesin
anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm sivilce de belirti olabilr mi bende de cok cikti bu ay uzun zamandir sivilcenin yuzunu gormuyodum simdi dudagimin ustunde bile ciktiiiiii
ne guzel boyle bisuru battasimiz oldu birbirimizin heycanina ortak oluyoruz evet kardes ve cok iyi arkadas olduk hepimiz ayy ins cnm isteyen herkese nasip etsin rabbimm
kızlar mrh bende yeni üye oldum hatta daha alışamadım bile son adet tarihim 3 mart kendimde bazı belirtiler hissediyorum ama normalde bugün adet olmam lazım beklesem mi bir kaç gün daha bilemedim[lıst=1]
[*]atizeyno: Sat 7 şubat bat 5 mart
[*]polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
[*]tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
[*]daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
[*]meessttrraa: Bat 10 mart
[*]oflu: Sat 11 şubat bat 11 mart
[*]aycaece: Sat 18 şubat
[*]dimplevenom: Sat 17 şubat bat 16 mart
[*]alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
[*]antalya2011: Sat 18 şubat bat 16 mart
[*]perisoko: Sat 19 şubat bat 18 mart
[*]hazinedar: Sat 20 şubat
[*]istanbulizmir: Sat 20 şubat bat 19 mart
[*]medmus: Sat 23 şubat
[*]yaseku: Sat 24 şubat bat 21 mart
[*]suvesabun: Sat 24 şubat bat 22 mart
[*]asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
[*]hazelrose: Sat 22 şubat , bat 24 mart :emir bebek:
[*]candost17: Sat 25 şubat bat 24 mart
[*]pinknymph: Sat 26 şubat bat 25 mart
[*]duygu10: Sat 27 şubat
[*]elmadas: Sat 1 mart bat 25 mart
[*]karabiber89: Sat 28 şubat bat 28 marta
[*]hafzak: Bat 28 mart
[*]idilga: Sat 4 mart bat 31 mart
[*]lettuce35
[/lıst]
esraa86 hamileeeeeeee
ilk hamilemiz hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin darisi basimiza
anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm sivilce de belirti olabilr mi bende de cok cikti bu ay uzun zamandir sivilcenin yuzunu gormuyodum simdi dudagimin ustunde bile ciktiiiiii
valla kızlarr tamm sıyırdıkk hee halımıze bakınn...gercekten ark sivilce bilırtı benım cıkmstı aynen bölee cırkınlşmstımm yaa
kızlar mrh bende yeni üye oldum hatta daha alışamadım bile son adet tarihim 3 mart kendimde bazı belirtiler hissediyorum ama normalde bugün adet olmam lazım beklesem mi bir kaç gün daha bilemedim
valla kızlarr tamm sıyırdıkk hee halımıze bakınn...gercekten ark sivilce bilırtı benım cıkmstı aynen bölee cırkınlşmstımm yaa
vallaa kuzu tam siyirdik yaaaa baska zaman olsa sinirlerimi bozardi sivilce ilk defa ciktigina seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?