MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

yok tatlim sanirim konusmamistik ama okuyorum senin yorumlarini herkese umut vermen cok guzel yaa Rabbim gonlune gore versin insallah ..... saol canim amin ins hepimiz cok gecmeden hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucagimiza..... benim bat 7 nisan ama subat 29 cekmisti o yuzden 5 i de olabilir yani:))))

benımde 6 sı battaşim benımm...ne demek canımm hepimiz kardesiz ve birbirimizi cok sevıoruz destek olacagz brbırımze sizde bana destek oluosunz allahda sızden razı olsn canımm inss birer bi bzrer hamiş oldgumuzu yazarzz ya rabbim sen nasip et bizlere...

ii fıstıgım ne yapalım bizde yeni geldıkk ne var ne yok canm send

ne olsun canım bildiğin gibi...
bugün bizim pazar günümüz.
alt sokakta pazar kuruluyor. Kenan'ı uyutiim çıkıp bi alışveriş edicem.
ayyy gece ne güzel bir rüya gördüm yaa...
Rabbim hayra çevirsin inşallahhh...
rüyamda bembeyaz uzun kuyruklu bir gelinlik giymiştim ve eşimle tekrar evlenioduk :)
çok güzel bir rüyaydı yaww

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kizzzzzzzzzzzzzzzzzzz ozaman Insallah hamilesin

ayyyyyyyyy kiz test yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam fıstıklaaaaarrrrrrrrr nasılsınıııııızzzzz :13:

selam tatlimmmmm

tekrar evlenmek hayrlı evlata bebege di yanlş bılmıosam canım ayy heycanlandım arkadasım yaa hayrlara yor hayrlraa

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kizzzzzzzzzzzzzzzzzzz ozaman Insallah hamilesin

ayyyyyyyyy kiz test yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam tatlimmmmm

kızz anacım bilmırem ne yapayım hem yapsamda günüme var daha cıbıkkta cıkmaz benım kada zor cıkmstı yanı gunum gecınce canım arkadasımm

ne guzel boyle bisuru battasimiz oldu birbirimizin heycanina ortak oluyoruz evet kardes ve cok iyi arkadas olduk hepimiz ayy ins cnm isteyen herkese nasip etsin rabbimm

kız sen nekadar sevion herkezi mutlu etmeyi
rabbim de sen imutlu eder innnnnnnnnnşallahhhhhhhh

inss canımm inss beni mutlu eden sizlersınız canlarım valla yanlızım burda benn anadolu yakasnda otruodm bekarken yanlz evlenelı 1,5 sene old 2 yakın ark edınebldım brda ama her zamn grüşemıorz kı siz varsnız siz benım canlarımsınızz....ayy bende gecende görmstum benzer rüya insanın içi nasıl bi tuhaf oluo aayyy allahım sen bizlerı eşlerimzden ayrma hep böle mutlu olalım ya rabbim herseyın derdi dermanı sensınn...aminn

kızlar mrh bende yeni üye oldum hatta daha alışamadım bile son adet tarihim 3 mart kendimde bazı belirtiler hissediyorum ama normalde bugün adet olmam lazım beklesem mi bir kaç gün daha bilemedim

kızlar mrh bende yeni üye oldum hatta daha alışamadım bile son adet tarihim 3 mart kendimde bazı belirtiler hissediyorum ama normalde bugün adet olmam lazım beklesem mi bir kaç gün daha bilemedim

h.g kardesim canım ins hamişsndir az bi iki gun bekle kesınlessn snra olmasan hmn dr aa hayrlısı olsn canım ins hamşisndr yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…