Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kizzzzzzzzzzzzzzzzzzz ozaman Insallah hamilesin
ayyyyyyyyy kiz test yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm sivilce de belirti olabilr mi bende de cok cikti bu ay uzun zamandir sivilcenin yuzunu gormuyodum simdi dudagimin ustunde bile ciktiiiiii
kızlar sivilcelre gebelik belirtisi olabiliyo bende uzun zamandan sonra çıkmıştı:)))
vallaa kuzu tam siyirdik yaaaa baska zaman olsa sinirlerimi bozardi sivilce ilk defa ciktigina seviniyorum
eee kadın deglmyız arkadasımm bellı olmaz neye sevncemz neye üzlcemızz:)) hakıkaten ama sıvlce basta gelen belirtii ayy heycanlandım iicee haa:))
h.g kardesim canım ins hamişsndir az bi iki gun bekle kesınlessn snra olmasan hmn dr aaHayrlısı olsn canım ins hamşisndr yaa
kızlar sivilcelre gebelik belirtisi olabiliyo bende uzun zamandan sonra çıkmıştı:)))
ayy insallah oyledir canim benim:))) yoksa siyirdigimizin resmidir:))))))
Hahahahaha evet ya iyice siyirdikkkkkkk
kizlar düsünün bi cocuklar görse bu yazilari ilerde
aboooooooo
kızlar benim de 29 martta olmam gerekiyordu. olmadım 2 gün geçti. adet günümde test yaptım silik çizgi bile çıkmadı. bi testim daha var yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye. ya da çıkarda adet olurum diye. çünkü bir keresinde silik çizgi çıktı ertesi gün adet oldum. çok moralim bozuldu.
o kadar çok istiyorum ki anlatamam. 1. sınıf öğrencilerime sarılıyorum seviyorum onları sürekli. inşallah bu ay olur atık.
3-4 gündür belim ağrıyor. içten bir sızlama var. hani adet olunca olur ya aynen öle. bi de sol tarafımda ağrı var. bacağımı kasıyor . akıntıyı da farkettim. böle şırıl şırıl bir akıntı değil. afedersiniz tam orada pıt diye bişey çıkıyor sanki.
Hahahahaha evet ya iyice siyirdikkkkkkk
kizlar düsünün bi cocuklar görse bu yazilari ilerde
aboooooooo
kızlar benim de 29 martta olmam gerekiyordu. olmadım 2 gün geçti. adet günümde test yaptım silik çizgi bile çıkmadı. bi testim daha var yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye. ya da çıkarda adet olurum diye. çünkü bir keresinde silik çizgi çıktı ertesi gün adet oldum. çok moralim bozuldu.
o kadar çok istiyorum ki anlatamam. 1. sınıf öğrencilerime sarılıyorum seviyorum onları sürekli. inşallah bu ay olur atık.
3-4 gündür belim ağrıyor. içten bir sızlama var. hani adet olunca olur ya aynen öle. bi de sol tarafımda ağrı var. bacağımı kasıyor . akıntıyı da farkettim. böle şırıl şırıl bir akıntı değil. afedersiniz tam orada pıt diye bişey çıkıyor sanki.
kızlar tecrubelerime dayanaraktan bu sivilce olayına açıklık getirmek istiyorum...
eger normalde sivilceniz olmayıp,adet döneminizde sivilceniz çıkıyorsa, sivilcenizin çıkmaması hamilelik belirtisidir...
eger normalde sivilceniz olmayıp, adet döneminizde de çıkmıyorsa,adete yakın sivilcenizin çıkması da bir hamilelik belirtisidir...
ben oğlumda sivilcemin çıkmamasından anlamıştım hamileliğimi.
çünki normalde 10 günden fazla varken çıkar adete 1-2 gün kala geçer ve adet olurum.
eltim de adete yakın sivilce çıkaranlardan, o da bu ay sivilce çıkartmadı, o da hamile.
benim de yok sivilcem hala. bakalım doğru çıkıcakmı bu teşhisim
beyazlim bence sen hamilesin içime doğuyo :)))kan testine git
bilmiyorumki cnm bugün çok kötüyüm.. moral denen bişey kalmadı... hep kendimi kandırıyomuşum gibi hissediyorum..(
Kiz delirtme beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gülsem mi aglasam mi
tam sirt üstü uzandim aksam hany nin dedigi gibi karnimi kontrol ettim ve bi halt hisetmedim
geldim yazacaktim
kizlar yok bende hicbisey
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu yazini gördümmmmmmmmm
ayyyy canim Allahim sana söyletti Insallah
beyazlım ya kan testi neden yaptırmıyosun sen yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?