MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar benim de 29 martta olmam gerekiyordu. olmadım 2 gün geçti. adet günümde test yaptım silik çizgi bile çıkmadı. bi testim daha var yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye. ya da çıkarda adet olurum diye. çünkü bir keresinde silik çizgi çıktı ertesi gün adet oldum. çok moralim bozuldu.

o kadar çok istiyorum ki anlatamam. 1. sınıf öğrencilerime sarılıyorum seviyorum onları sürekli. inşallah bu ay olur atık.

3-4 gündür belim ağrıyor. içten bir sızlama var. hani adet olunca olur ya aynen öle. bi de sol tarafımda ağrı var. bacağımı kasıyor . akıntıyı da farkettim. böle şırıl şırıl bir akıntı değil. afedersiniz tam orada pıt diye bişey çıkıyor sanki.

cnm bazen testler adet gününde bile göstermiyor illa geçince gösteriyor şimdi yaparsan silikte olsa çıkar ama kan testinde daha erken çıkıyo

canim emin olmak icin kan testi yaptir derim ben gunun de gecmis zaten idrar testi gunun gecsede gostermeye biliyomus burda bicok arkadasimizda oyle olmustu guzel haberlerini bekliyoruz insallah hamilesindir canimm

öncelıkle h.g canım ögretmenım benımm..anlattıklarn bana yabacı gelmıor canım ins allahın iznyle hamişsndr rabbim gönlune göre versın ins ya ama bi kaç gun daha bekle dicem ama daha önce geckme olms ama belirtı yoktu sanırım yksa sölerdn bu sefer bayagı belirtı ins hamişsin arkadasm içime dgdu da...

kızlar tecrubelerime dayanaraktan bu sivilce olayına açıklık getirmek istiyorum...
eger normalde sivilceniz olmayıp,adet döneminizde sivilceniz çıkıyorsa, sivilcenizin çıkmaması hamilelik belirtisidir...
eger normalde sivilceniz olmayıp, adet döneminizde de çıkmıyorsa,adete yakın sivilcenizin çıkması da bir hamilelik belirtisidir...

ben oğlumda sivilcemin çıkmamasından anlamıştım hamileliğimi.
çünki normalde 10 günden fazla varken çıkar adete 1-2 gün kala geçer ve adet olurum.
eltim de adete yakın sivilce çıkaranlardan, o da bu ay sivilce çıkartmadı, o da hamile.
benim de yok sivilcem hala. bakalım doğru çıkıcakmı bu teşhisim

Son düzenleme:

insallah dogru bir teshistir tubisim bakalim bizde de tutacakmi bende uzun zamandir hic cikmamisti 4 gun once falan cikti hemde alnimda dudagimin ustunde cenemde :):))) ciktida cikti yani

beyazlim bence sen hamilesin içime doğuyo :)))kan testine git

Kiz delirtme beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gülsem mi aglasam mi

tam sirt üstü uzandim aksam hany nin dedigi gibi karnimi kontrol ettim ve bi halt hisetmedim

geldim yazacaktim

kizlar yok bende hicbisey

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu yazini gördümmmmmmmmm

ayyyy canim Allahim sana söyletti Insallah

bilmiyorumki cnm bugün çok kötüyüm.. moral denen bişey kalmadı... hep kendimi kandırıyomuşum gibi hissediyorum.. (

Senin ki baştan yenik başlamak oluyor canım umudunu yitirme hiçbirzaman Benim ablam 5 yıl sonra 3 düşük yaptığı halde şimdi 4 aylık hamile elbet bir günü saati var oluruna bırakmak gerek

Karnını nasıl kontrol ediosun canım?

Ewet canım baloncuk gibi pıt pıt çıkıyor Bende de oluyor idrar da da kanda da pozitif çıktı benim 131,9 beta hcg değerim yarın batım bir hafta sonra tekrar gel dedi doktor birşey olmazsa gidecem batıma 4 gün kala yaptım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…