Karnını nasıl kontrol ediosun canım?
Canim bu bizim hany var ya hani
hahhaha ay kafayi yedim iste böyle espiriler yapiyom.....
aksam anlatti nasil yapman gerektigini
ellerini düz koy karnina dairesel sekilde bastirarak gezin
Anam ne icin yaaaa?
yoktur kesin benim kuruntumdur
ama adet niye az oldu onu bilemiyecem
insallah dogru bir teshistir tubisim bakalim bizde de tutacakmi bende uzun zamandir hic cikmamisti 4 gun once falan cikti hemde alnimda dudagimin ustunde cenemde :):))) ciktida cikti yani
cnm bazen testler adet gününde bile göstermiyor illa geçince gösteriyor şimdi yaparsan silikte olsa çıkar ama kan testinde daha erken çıkıyo
canim emin olmak icin kan testi yaptir derim ben gunun de gecmis zaten idrar testi gunun gecsede gostermeye biliyomus burda bicok arkadasimizda oyle olmustu guzel haberlerini bekliyoruz insallah hamilesindir canimm
öncelıkle h.g canım ögretmenım benımm..anlattıklarn bana yabacı gelmıor canım ins allahın iznyle hamişsndr rabbim gönlune göre versın ins ya ama bi kaç gun daha bekle dicem ama daha önce geckme olms ama belirtı yoktu sanırım yksa sölerdn bu sefer bayagı belirtı ins hamişsin arkadasm içime dgdu da...
Canim bu bizim hany var ya hani
hahhaha ay kafayi yedim iste böyle espiriler yapiyom.....
aksam anlatti nasil yapman gerektigini
ellerini düz koy karnina dairesel sekilde bastirarak gezin
seni sevıoruz ve cok sevıoruz canım rakdasım ama inatt etmesennde gip kan versen içimz rahatlıcak herhaldee ama içimize dgmasa ümit olmasa böle sölemyız hiç arkadasımmm
Ewet canım baloncuk gibi pıt pıt çıkıyor Bende de oluyor idrar da da kanda da pozitif çıktı benim 131,9 beta hcg değerim yarın batım bir hafta sonra tekrar gel dedi doktor birşey olmazsa gidecem batıma 4 gün kala yaptım testi
kızlar iyice emin olayım öle kan testi yaptırayım diyorum. çünkü işten izin almam lazım kan testi yaptırmak için.yarın cesaretimi toplarsam sabahtan test yapacağım.
inşallah canım. Ağzın bal yesin:) keşke olsa. beklemek çok zormuş. hep dizilerde oluyormuş bir kerede hamile kalanlar
belirtim geçen seferlerde yoktu. olanları da kendimi dinlediğim için oluyorud. hele şu akıntı ilk defa oluyor.peçeteyle baktım dün sert kıvamlı sümüksü beyaz akıntı azıcıktı ama.
tam olarak da baloncuk gibi değil de hissediyorum bişi iniyo pıt diye. ben beklenen adet günümde yaptım negatifti.iki gün geçti şimdi
ins canım ins hakıkaten dedgn gbi oluo az oluo zaten böle arkdsn söledgı gbı balonck gbi gelıo kuck ama sık sık gelıo ins rabbim sanada nasip etsin bebişş inss
canimmm benim Insallah yakinda o güzel haberi alacaksin ve hep böyle güleceksin...
tam olarak da baloncuk gibi değil de hissediyorum bişi iniyo pıt diye. ben beklenen adet günümde yaptım negatifti.iki gün geçti şimdi
amin canım inşallah . Allh hiç birimizi fazla arattırmadan bebeklerimize kavuştursun. 6-7 aydır deniyorum ben. ama her ay aynı stress
selamlar kızlarr...
nasılsınız bakalım??
Selam canimmm
nasilsin
selam kızlar mart ayı hamileleri arasına bende katıldım.. bugun kan tahlili yaptırdık.gebe çıktım allah herkese verir inşallh çoookk mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?