MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Anam ne icin yaaaa?

yoktur kesin benim kuruntumdur

ama adet niye az oldu onu bilemiyecem

seni sevıoruz ve cok sevıoruz canım rakdasım ama inatt etmesennde gip kan versen içimz rahatlıcak herhaldee ama içimize dgmasa ümit olmasa böle sölemyız hiç arkadasımmm

insallah dogru bir teshistir tubisim bakalim bizde de tutacakmi bende uzun zamandir hic cikmamisti 4 gun once falan cikti hemde alnimda dudagimin ustunde cenemde :):))) ciktida cikti yani

ayyyyyy inşallah hamilesindir canımmmm
bat kaçtı senin??

bu arada kızlar rüyamın tabirine bakın
Hamile olan kadın rüyada evlendigini görse bir kız çocugu dogurur. Gelin gibi halka gösterilirse, bir çocuk dünyaya getirir. Erkek çocugu olan kadın rüyada evlendigini görse, çocugunu evlendirir.
Gelinlik giymek, ummadığınız bir yerden elinize para geçeceğinin işaretidir.Kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günlere işaret eder.

Son düzenleme:
cnm bazen testler adet gününde bile göstermiyor illa geçince gösteriyor şimdi yaparsan silikte olsa çıkar ama kan testinde daha erken çıkıyo

canim emin olmak icin kan testi yaptir derim ben gunun de gecmis zaten idrar testi gunun gecsede gostermeye biliyomus burda bicok arkadasimizda oyle olmustu guzel haberlerini bekliyoruz insallah hamilesindir canimm

kızlar iyice emin olayım öle kan testi yaptırayım diyorum. çünkü işten izin almam lazım kan testi yaptırmak için.yarın cesaretimi toplarsam sabahtan test yapacağım.

inşallah canım. Ağzın bal yesin:) keşke olsa. beklemek çok zormuş. hep dizilerde oluyormuş bir kerede hamile kalanlar
belirtim geçen seferlerde yoktu. olanları da kendimi dinlediğim için oluyorud. hele şu akıntı ilk defa oluyor.peçeteyle baktım dün sert kıvamlı sümüksü beyaz akıntı azıcıktı ama.

seni sevıoruz ve cok sevıoruz canım rakdasım ama inatt etmesennde gip kan versen içimz rahatlıcak herhaldee ama içimize dgmasa ümit olmasa böle sölemyız hiç arkadasımmm

Canim benimmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende sizleri seviyorumm

ama gerek yok bosuna üzülmeme daha fazla

hem zaten doktorda randevu almak zorundayim önce

ohoooooo

o zaman kadar cocuk beni tekmeler bile............Insallah

tam olarak da baloncuk gibi değil de hissediyorum bişi iniyo pıt diye. ben beklenen adet günümde yaptım negatifti.iki gün geçti şimdi

ins canım ins hakıkaten dedgn gbi oluo az oluo zaten böle arkdsn söledgı gbı balonck gbi gelıo kuck ama sık sık gelıo ins rabbim sanada nasip etsin bebişş inss

tam olarak da baloncuk gibi değil de hissediyorum bişi iniyo pıt diye. ben beklenen adet günümde yaptım negatifti.iki gün geçti şimdi

ögretmenımm zaten ark onu sölemeye calışıo böle pıt dıe işte ins hamişşin senn allahın iznylee

ins canım ins hakıkaten dedgn gbi oluo az oluo zaten böle arkdsn söledgı gbı balonck gbi gelıo kuck ama sık sık gelıo ins rabbim sanada nasip etsin bebişş inss

amin canım inşallah . Allh hiç birimizi fazla arattırmadan bebeklerimize kavuştursun. 6-7 aydır deniyorum ben. ama her ay aynı stress

canimmm benim Insallah yakinda o güzel haberi alacaksin ve hep böyle güleceksin...

ins yavrummm hepimiz gülek ama öle olmazz kabul etmıorum benm yuzum gülerse ins siizn yüzünüzde güler...tabi bnm gülmese bile sizin yine gülsün canlarım benımmm ayyy

En büyük belirtilerimden biride aşırı derece de uykum gelmesi gözümü açamıyorum daha önce hiç bu kadar derin uyuduğumu hatırlamıyorum

amin canım inşallah . Allh hiç birimizi fazla arattırmadan bebeklerimize kavuştursun. 6-7 aydır deniyorum ben. ama her ay aynı stress

canımcım daha yenıı zatenn bende aynı öle bı calşmlar snrası kaldım ama ben yatmııodm ondanms anam bı yattım ayakları aferdrsn yukarı dıktm 15 dk o ay kaldım tabi snra kürtaj olmak zrnda kaldm ama hyrlısı canım allahatan

selam kızlar mart ayı hamileleri arasına bende katıldım.. bugun kan tahlili yaptırdık.gebe çıktım allah herkese verir inşallh çoookk mutluyum

canlarım bişida sölıcem benım belırtıler gbi sk sık idrara cıkmam basladı ark oldum resmen wc le yawww ne gsel bı ara 3 4 satte bi gdıodum..bılıomsnz benm nrmald hep sık gderım idrara ama hamiş kaldm 2 kez ikisndede kaldgm ayın oratsnda 3 4 satte bi gıdıorum snra yıne devam süreklı gtmeye anacım bnde belırtı bi sürü tırlattım ama hepsi de gercek arkadaslarımm

Selam canimmm

nasilsin

iyiym canım sen nasılsın? niye o kaar çok güldün? hayırdır??

selam kızlar mart ayı hamileleri arasına bende katıldım.. bugun kan tahlili yaptırdık.gebe çıktım allah herkese verir inşallh çoookk mutluyum

tebrik ederim canım sağlıkla kucağına da al inşallah... darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…