inşallah canım ya ne kadar geçti ki var mı belirtilerin
daha gecmedi 2 nisan batım o yuzden bekliyorum:)) göğüslerim şiş aslında ve üzerindeki damarlar ları ılk defa bu kadar koyu göruyorum..hafif bir bel agrım var.aslında normal adet belırtılerı yasıyorum gibi..kendımı dınlemek ıstemıyorum:)))
canım inşallah ama silik çizgi çıktıysa bence hamilesin sen ayy inşallah canım ya öyledir hadi bakalım
herkese ayrı ayrı çoook teşekkür ederim. Darısı hepinize inşallah
selam kızlar mart ayı hamileleri arasına bende katıldım.. bugun kan tahlili yaptırdık.gebe çıktım allah herkese verir inşallh çoookk mutluyum
kasıklarım çok agrıyooooooooooooooooooooooo adet senmısınn yoksa get başımdan gettttttttttt mesgul etme benı bebegımı beklıyorum bennnnn(((((((((((((((
hahahaa ilahi duyguu çok güldüm vallaaa :) git adet gitt ne rahatsız ediyon duyguyuuu.... :)))))
napım cnm ya kafayı yedım herhalde ben 34 gun oldu tık yok...
ayyy geçen ayda ben öyle olmuştum 35 günnn... deli olacaktım artık :) allahtan kan testi felan yaptırmaya gitmedim :) adet düzensizliğin varmı cnm?
aslında yoktu cnm 30 gunde olurdum hep ama geçen ay 28 gunde oldum bu ayda halen yok,bilgın varmı bılmıyorum ama bişey sorcam canım kızlık bozulduktan sonra adet tarıhlerı degışırmmı acaba
tam net bilgiye sahip değilim ama çevremdekilerden değiştiğini duymuştum.. sen test felan yaptınmı canım?
idrar yaptım sadece negatıf,ya ben hamıle oldugumu sanmıyorum,yumurtlama testı yaptım cunku hıç pozıtıf görmedım,5 yıldır vajınusmustum ben oyuzden yenınce kontrolllerımı yaptırdım hormon testım ıı çıktı ultrasonla yumurttalıklarıma baktı kıstler 11mm çok normal dedı.
selam kızlar mart ayı hamileleri arasına bende katıldım.. bugun kan tahlili yaptırdık.gebe çıktım allah herkese verir inşallh çoookk mutluyum
offf şu kistlerrr... benimde başım onlarla derttebu arada gözünaydın cnm vajinismusu atlatmışsın.. bnmde çok yakın bir arkadaşım var 1,5 yıllık evliler ondada vajinismus var doktorada gitmiyo... varmı tavsiye edebileceğin bişeyler..??
canım ben çok şeyler denedım en son bılınen bı doktora gıttım onun ılaçları ile başardım çok sukur daha ıkı ay oldu yenelı
doktor şart anlaşılan :)) neyse cnm atlatmışsın çok şükür.. darısı en kısa zamanda bebiş sahibi olmaya cnmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?