ayyyyyy inşallah hamilesindir canımmmm
bat kaçtı senin??
bu arada kızlar rüyamın tabirine bakın
Hamile olan kadın rüyada evlendigini görse bir kız çocugu dogurur. Gelin gibi halka gösterilirse, bir çocuk dünyaya getirir. Erkek çocugu olan kadın rüyada evlendigini görse, çocugunu evlendirir.
Gelinlik giymek, ummadığınız bir yerden elinize para geçeceğinin işaretidir.Kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günlere işaret eder.
herkese ayrı ayrı çoook teşekkür ederim. darısı hepinize inşallah
hany hani bana cevapppppppp
kızlar hamile kalanlar beli içten içe çekilio gibi ağrıyan var mı?
evet canım haha önce 2 kez hamiştım ama bı bebişlere bıle sahip cıkmadımmmcahillik işte ama artk akıllandım olursa 3 üncü gebelıgm olcak inss saglıgyla kucagımı alırım yavrumu
selam anne adaylari arkadaşlarım.... bugün bat günüm. gelen giden yok. adet belirtilerim gece ve sabah kalktığımda vardı artık yok. şu icerdim anormal bi şekilde. herşey sıradan şu an. anormallik yok. adet olmadım. gorumcem bilgisaysrimi istila etti telefonumdan giriyorum. batdaslarim naptilar varmı gelen gidden.. opuldunuz hepiniiiiixzzzz
hanyy nasilsin canikoo ya ben dun ruyamda dus aliyodum ve yumurtaliklarim elime geldi boyle avucumun icine kucuk kucuktu hepsi cok garipti ya birde esim evi istmak icin ugrasiyodu bebek usumesin diyodu bana ama bebek gormedim ruyamdanedir kii acaba
yaaa kizlarrrr ruyamin anlamina bakin ruyamda da dus alirken yumurtalarim elime gelmisti ne bu simdi yaa((((( BANYO YAPMAK
Rüyayı gören hamile bir kadın ise çocuğunu düşürme tehlikesiyle karşı karşıya demektir.Rüya sahibi genç ise, karşılıksız bir aşk yaşayacak sevgisinin karşılığını göremeyecek ve mutsuz olacak demektir.
oyyy kuzuu kiyamam sana senin sucun neki allahim oyle istemis hayirlisi boyleymis( ins olcak ve sen saglicakla kucagina alcaksinn AMINNNNN:)
hosbuldum canimmm inşallah glmezler bebeğim annsine tutunmustur sikicaaaa...
rüyalardan pek anlamam ama iyiye yoralim iyi olsun. bende erik agacinda yesil yesil erikleri goruyordum. yiyemedim ama. esim iyiye youmlanir dedi. hayir olsun insallah[/
canım h.g bu arada saol hakkımzda hayrlısı erık de erkek cocogu derler yada mal ele gececek mala derler canım
hosbulduk canim:) esim murattir demisti bebekmi geliyor yoksa diye sevindirdi beni ama ruyayla amel olunmazmis.. yapazartesiye kadar gelmzse kan tesyine gitcem insallah gelmeezzz
inssss gelmezz canımcım send hamişsindir inss ya rabbim yüzünü güldrsün canımm
evet caım sölemıcektım ama okumussun sen benmde öle bılıorum evladın olacak ama düşücek düşeblir yani üzmemek için sölemek istemedım ama sen dıkkatlı ol bnfdan snra canım ne olur olmaz tamam mı canm üzme kendını ruya dıe olacak sey deil hamiş kalacaksn ama allahn iznyle dogacak yavrun temkınlı ol yetr canm
hosbuldum canimmm inşallah glmezler bebeğim annsine tutunmustur sikicaaaa...
rüyalardan pek anlamam ama iyiye yoralim iyi olsun. bende erik agacinda yesil yesil erikleri goruyordum. yiyemedim ama. esim iyiye youmlanir dedi. hayir olsun insallah
amiiinnnn canm 5 aydir bekliyorum kuzumu. sen ne zamandir istiyorsun korundunuz mu kac yillik evlisin. kendinden bahsetsene biraz :)
tabi bahsedrim smdik söle ben 1,5 senedr evlıyım ve 1 kez bılmedene 8 aylık evlyken kalmsm ama habrm yok ve düştü ben dahaa ögrenemeden düştü snra kasım ayında gercekten o ay istedk ve o ay kaldm fakat bebegımn kalbı drdu 2 aylıkken kurtaj olmak zrunda kaldım snracıma bu ay korunmasız grdık fakat saırım old rabbim tekrar nasip etti bakalım bu arada ist yasıorum şirinevlerdym
offff yaaaaa(((( canim cok skildi simdi yine de tsk ederim cnm insallah Rabbim herseyin en iyisini biliyor hepimizi butun bebisleri korusun amin....
amiiinnnn canm 5 aydir bekliyorum kuzumu. sen ne zamandir istiyorsun korundunuz mu kac yillik evlisin. kendinden bahsetsene biraz :)
ee simdi arkadasım smdı sen bahset kendınden canım:)
canım neden moral bozuosn ihtımal dedm ins hamiş olacaksn yakında ve tedbirini al taktırı allaha bırak fıstık üzme hemn kendınıı ltfenn
ins kuzu ya bundan sonra daha cok dikkat edcem kendime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?