herkese mutlu akşamlar
bugun biri sormuştu Bcgh değerimi 168.9 imiş
arkadaşlar birşey sormak istiyorum son adetin ilk günü 27 şubat ve dün yapılan BHCG ye göre çıkan değer 3500..yani 4+5 günlük falan diyor nette ama değer niye bu kadar yüksek anlayamadık.kese de henüz gözükmedi.sizce çoğul gebelik midir ya da mol gebelik falan olablr mi?bu değer normal mi haftasına göre?BANA YÜKSEK GELDİ.
kızlar hala belim ağrıyor ve adet olmadım
gelmedik kandan umut kesilmez diyorum ben de
hany üzüldüm canım.inşallah en kısa zaman da bebeğin olur. var mı bu ay belirti
Slmm KIZZZZZLLLAAAARRR ben adet olmadım hala bugun günümdü ağrılarımda gitti sancımda yokk...:124::124:
ve acabalar başladı bende ama akıntım oluyoo onu sorcam sizlere böyle koyu beyazz sarı gibi ve ilaç gibi kokuyor
acaba folik asittenmidir ki...:44::44:
ins canm hamişindr böle anoı harektlrde kasıklarnda sancı vurumu canım
Slmm KIZZZZZLLLAAAARRR ben adet olmadım hala bugun günümdü ağrılarımda gitti sancımda yokk...:124::124:
ve acabalar başladı bende ama akıntım oluyoo onu sorcam sizlere böyle koyu beyazz sarı gibi ve ilaç gibi kokuyor
acaba folik asittenmidir ki...:44::44:
evet oluyoo bide kendimi dinlediğim zaman oluyoo belimm ağrıyordu cok ama şuan birden kesildi....:124::124:
benim akıntım da beyaz ama rakı beyazı gibi. bi de jöleleşmiş gibi. çok inceledim peçetede. kafayı yiyicez sanırım
benim akıntım da beyaz ama rakı beyazı gibi. bi de jöleleşmiş gibi. çok inceledim peçetede. kafayı yiyicez sanırım
ama benim belim sürekli ağrıdı bugün.acaba başka bişeyden mi ağrıyor. gene bebeğe yorduk
canımcım baze gun boyu bazen 2 saat bellı olmuo baslrda canım ben onu dedm sreklı olmuo die agrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?