MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

adetim hala yok ama eli kulagındadır her an gelebilirr :)

gelsede sonrasında yeni çalışmlara başlasak dimmmmmmmmmmiiiiiiii yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv :)
bu ay bal-tarçın-çörekotu karışımını deneyecegim bakalım ne olacak?
gerçi bu ay çok misafirim gelip gidecek hemde yatılı misaafir ama ne yapalım artık bebek çalışmalarına ara vermeden devammmmmmmmmmmmmmmmmm:=)

arkadaşlar birşey sormak istiyorum son adetin ilk günü 27 şubat ve dün yapılan BHCG ye göre çıkan değer 3500..yani 4+5 günlük falan diyor nette ama değer niye bu kadar yüksek anlayamadık.kese de henüz gözükmedi.sizce çoğul gebelik midir ya da mol gebelik falan olablr mi?bu değer normal mi haftasına göre?BANA YÜKSEK GELDİ.

aynen canım böle olmaz 4+5 miş kesın cogul o canım bu arada hayrlı olsncanımm allah kucagına almayı nasip etsn yavrularını:)

kızlar hala belim ağrıyor ve adet olmadım

gelmedik kandan umut kesilmez diyorum ben de

hany üzüldüm canım.inşallah en kısa zaman da bebeğin olur. var mı bu ay belirti

kızlar hala belim ağrıyor ve adet olmadım

gelmedik kandan umut kesilmez diyorum ben de

hany üzüldüm canım.inşallah en kısa zaman da bebeğin olur. var mı bu ay belirti

evet canım hamişlkte yasadgm sorunlar oluo benım hamişlkker braz agır gececkms bunye mselesi yani ins canmm ins

Slmm KIZZZZZLLLAAAARRR ben adet olmadım hala bugun günümdü ağrılarımda gitti sancımda yokk...:124::124:
ve acabalar başladı bende ama akıntım oluyoo onu sorcam sizlere böyle koyu beyazz sarı gibi ve ilaç gibi kokuyor
acaba folik asittenmidir ki...:44::44:

ins canm hamişindr böle anoı harektlrde kasıklarnda sancı vurumu canım

benim akıntım da beyaz ama rakı beyazı gibi. bi de jöleleşmiş gibi. çok inceledim peçetede. kafayı yiyicez sanırım

ama benim belim sürekli ağrıdı bugün.acaba başka bişeyden mi ağrıyor. gene bebeğe yorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…