- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
anladım canım. hayırlısı bakalım. şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım.yaşım da 28. iyice stres oldum valla
benim akıntım da beyaz ama rakı beyazı gibi. bi de jöleleşmiş gibi. çok inceledim peçetede. kafayı yiyicez sanırım
rabbim hayirlisiyla saglikli bebekler versin canim. boylesi hem yasayamamis bebegin hemde senin icon hayirlisiymis demekki. ben.telden giriyorum cok zprlaniyorum okumakta ve yazmakta.
ben 9 aylik evliyim canim. 5aydir beek istiyouz pncesinde hapla korunduk. bu ay icinde esimle doktora gittik ende 10un uzerinde 10mm lik follikuller cikti. 15 gundur falann ara ara hayit tohumu civan percemi iciyorum.. kendimi dinledigimden mi yoksa gercektenmi bilmiyorum hamilelik.belirtileri yasiyorum. bugun bat aslinda.ama hala yok. cok.fena siskinligim var kasiklarim agriyor. oyle iste... keyfim hic yok. sanki adet.olcak gibiyim. yatiyorum su an. s kalksam karnimdaki kan inivercek gibi.. ufff cookk gerginiiiimmmm
tamam m.o canım bu arada ark bnım adım MERVE...sakın ol canm ya ins hamişsin yaa:)
ozel mesaj attim canim cok memnun oldum.yasim 26 bu arada. hamilelik belirtilerin var mi
aynen lmaz mı canım ya karnımda szı agrı belımde sıvlce ve bi kaçç sey daha bnm hamişlklerım zor gcıo kalr kalmaz srunlar baslıo bndee
kac gun gecti adetinin ustunden yada ne kadar kaldi.. ayy cok heyecanli ve stresli bekleyislermis yaa. yarin da aksi gibi pazar. saglik ocagi kapali..tabi adet olmazsammm
alxfa test yaptın mı evde hiç? ne kadar geçti adetin
ozel mesaj attim canim cok memnun oldum.yasim 26 bu arada. hamilelik belirtilerin var mi
canımcım grdum msj nı ama cvp yazbılmem için senn öncekı özel msj lrında braz sil olar mı canımm
kac gun gecti adetinin ustunden yada ne kadar kaldi.. ayy cok heyecanli ve stresli bekleyislermis yaa. yarin da aksi gibi pazar. saglik ocagi kapali..tabi adet olmazsammm
canım ins adet olmazsın sennde belıryılrn var cunkıı..bnm işte 5 bat bakalım hayrlsı allahtann
afetime sanirim 5 gun vardi negatif cikti. erken yaptimbiliyorum. yarin da yapamam gorumcem hala bizde. ebde yest yok yani gidip almak zor..
telden giriyorum ya canim silemiyorum yaa. yarin aksam bilgisayarimi alirim artik. o zman tanismaya devam ederiz.
tamam canımcım rahat rahat tanısır knynasırıkk eed erken yapmısn canım cıbıkta adettn kesn 1 hafta snra cıkıo genelde zaten send benm gbi sabrszsın arkadasmm
evet canim yaa biran once olsun istiyorum iste elimde degil.. herhangi bi ilac kullaniyormusun canim
afetime sanirim 5 gun vardi negatif cikti. erken yaptimbiliyorum. yarin da yapamam gorumcem hala bizde. ebde yest yok yani gidip almak zor..
tamam canımcım rahat rahat tanısır knynasırıkk eed erken yapmısn canım cıbıkta adettn kesn 1 hafta snra cıkıo genelde zaten send benm gbi sabrszsın arkadasmm
arkadaşalr selam artıkk kafayıı yiyeceğim bende benimde bat 5 offfff bu nasıl bir duygudur böylee kendimi dinlemekten mahvolduuu beynim yorulduu artıkkk((5 gün önce test yaptım evde negatif çıktıı kahroldum fakat burdaki arkadaşalrın yazdıklarından ümitlendim şimdi bat gününü bekliyorum inşallahh gelmezz (( yumutlama günlerinden sonra kasıklarımda ağrım çok oldu özellikle sol kasığımda ve arada sıradada sızlamalar 3 4 gün sürdü sonra daah aza indı fakat yinede ara sıra var sızlamalar yani ümitlenmek iszemiyorum hayal kırıklığıyla karşılaşmamak için allah hepimizn gönlüne göre en hayırlısını nasip etsinn inşallahh....
arkadaşalr selam artıkk kafayıı yiyeceğim bende benimde bat 5 offfff bu nasıl bir duygudur böylee kendimi dinlemekten mahvolduuu beynim yorulduu artıkkk((5 gün önce test yaptım evde negatif çıktıı kahroldum fakat burdaki arkadaşalrın yazdıklarından ümitlendim şimdi bat gününü bekliyorum inşallahh gelmezz (( yumutlama günlerinden sonra kasıklarımda ağrım çok oldu özellikle sol kasığımda ve arada sıradada sızlamalar 3 4 gün sürdü sonra daah aza indı fakat yinede ara sıra var sızlamalar yani ümitlenmek iszemiyorum hayal kırıklığıyla karşılaşmamak için allah hepimizn gönlüne göre en hayırlısını nasip etsinn inşallahh....
evet canım battaşız hepimzz cognlk o gnlerde zaten canım ılk önce cıpıkla olan testı erken yağmısın farkıdasın ama bunlrda gercekten belırdı özllıkle anı harektlrdekı agrı ve sancılara dıkkat inss hamişsndr sende canımm hayrlısı olsun hakkımzda...
evet canım battaşız hepimzz cognlk o gnlerde zaten canım ılk önce cıpıkla olan testı erken yağmısın farkıdasın ama bunlrda gercekten belırdı özllıkle anı harektlrdekı agrı ve sancılara dıkkat inss hamişsndr sende canımm hayrlısı olsun hakkımzda...
inşallahh canımm, inşallah hepimizde hamişizdirr.. allahın izniyleee güzel haberlerr veririz hepimiz 5 den sonraaaaa cevapın içinde çook teşekkürlerr:))
günaydın kızlar bişi sorcam yolculuk yapmak yeni hamile birine zarar verir mi.. ben köyde öğretmenim haftasonları şehirmerkezine eşimin yanına geliyorum.cuma ve pazar günlerim yolda geçio 150 km
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?