MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

benim akıntım da beyaz ama rakı beyazı gibi. bi de jöleleşmiş gibi. çok inceledim peçetede. kafayı yiyicez sanırım

ay o akıntıdan bended de mevcut nedır o yafs anlayamadım bende hemde mart reglımden sonra başladı bıtmek bılmedı yafu

nasılsınız kızlar bu arada...
akıntı bebek sancı dusun musun kafaları yıcem he az kaldı
varmı bebiş gebiş .....mart da bıttı bakalım nısan bıze bebişlerimizi mi getıreceek yoksa güç kuvvetmi çalışmalar için:26:

evet canim yaa biran once olsun istiyorum iste elimde degil.. herhangi bi ilac kullaniyormusun canim

yok canım folbiol oda aklıma gelrse ben ilaç sevmıorum ya o yzden...aynen ama insann içine dguyo hamiş oldgu inankı o ay insan daha cok düşüo üstune rabbim hıssttıro valla ins güzel habrler alırız ve verırız...

günaydın kızlar.. başlığı görünce hemen geldim.. kanda tiroidim çok fazla olmasa da azıcık yüksek çıktı. şu an ilaç kullanıyorum ama yeni başladım. tiroidin yüksek olması hamile kalma olasılığımı düşürür mü?

kizlar sabah sabah adet oldum, erken geldi bu ay. alpellacim benim bat artik 29.04 listeye eklersen sevinirim. tesekkürler

günaydın kızlar bişi sorcam yolculuk yapmak yeni hamile birine zarar verir mi.. ben köyde öğretmenim haftasonları şehirmerkezine eşimin yanına geliyorum.cuma ve pazar günlerim yolda geçio 150 km

günaydın kızlar bişi sorcam yolculuk yapmak yeni hamile birine zarar verir mi.. ben köyde öğretmenim haftasonları şehirmerkezine eşimin yanına geliyorum.cuma ve pazar günlerim yolda geçio 150 km

Günaydin canim,

yok sanman bisey olacak

sonucta normal bir sekilde yasamina devam et.

yani tabi bazi ayrintilar farkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…