- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
bize günaydın yok tabi hany günaydın pekiii
Hanyyyyyy
canimmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba nasilsin
bize günaydın yok tabi hany günaydın pekiii
fıstıgımm ii deliimm afedrsinn seyyy gibi uyuyorummmm kalkamıorum 2 3 gundr cok uyumak istıyrumm bundann nefrettt ettımmm benn salak gbii oluorummm yaa zaten herifte yok ona sarıp uyumım uyuz gtti işe...senn ne yapan canımm arkdasımmm nasılsınn...
ay ben burayada üye oluym bari
ben dün giremedim takip edemedim.ADD nin sonucu belli oldu mu yaaa hany
1 dk ne sonucu arkdasımm? beynım durdu galıba alala ne yapcktıkı o?
cuma günü kan tahlili vermişti 3,5 ta alıcaktı sistemde sorun varmış 5 demişlerdi de tlflara cvp vermemşlerdi cts ye kalmıştı ya benmi yanlış hatırlıyorum yaaa..
canım yok cıktı ooo(( ama biz ümıt yıtırmıoruz tabii cunkum hala adet olmadııııııı ins hayrlısı olr hakkımzda hepimizn
kizlar sabah sabah adet oldum, erken geldi bu ay. alpellacim benim bat artik 29.04 listeye eklersen sevinirim. tesekkürler
inş. daha sonra şimdi çıkmam lazım see you
hımmm hayırlısı o zaman hany cevabın için teşekkürler..
fıstıgımm ii deliimm afedrsinn seyyy gibi uyuyorummmm kalkamıorum 2 3 gundr cok uyumak istıyrumm bundann nefrettt ettımmm benn salak gbii oluorummm yaa zaten herifte yok ona sarıp uyumım uyuz gtti işe...senn ne yapan canımm arkdasımmm nasılsınn...
Canim iste geldim burdayim ben bu iste ustayim diyecem amaaaaa yooook degilim
Hanycimmmmmmmmmmmm desene sen hamilesin
kiz dün yine aksam kontrol ettim karnimi,hahahah artik ha bire kontoll ediyom,doktorami yazayim birde al sana tippa kazandirilan yeni bir cehver....hocammmm hanyyyy
anam bende kilo var diye elime böyle ufak udak yag parcalari geliyor....
peki bu hisedilen kese ne kadar oluyor ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?