MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Hanyyyyyy

canimmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba nasilsin

fıstıgımm ii deliimm afedrsinn seyyy gibi uyuyorummmm kalkamıorum 2 3 gundr cok uyumak istıyrumm bundann nefrettt ettımmm benn salak gbii oluorummm yaa zaten herifte yok ona sarıp uyumım uyuz gtti işe...senn ne yapan canımm arkdasımmm nasılsınn...

aahh ahh:106: nerdesiniz güzel anne adaylarıı yoksunuzz canım arkdaşlarımm nedenn yoksunuzz?? sorarım sıze neden yoksunuzz

ben dün giremedim takip edemedim.ADD nin sonucu belli oldu mu yaaa hany

1 dk ne sonucu arkdasımm? beynım durdu galıba alala ne yapcktıkı o?

cuma günü kan tahlili vermişti 3,5 ta alıcaktı sistemde sorun varmış 5 demişlerdi de tlflara cvp vermemşlerdi cts ye kalmıştı ya benmi yanlış hatırlıyorum yaaa..

cuma günü kan tahlili vermişti 3,5 ta alıcaktı sistemde sorun varmış 5 demişlerdi de tlflara cvp vermemşlerdi cts ye kalmıştı ya benmi yanlış hatırlıyorum yaaa..

canım yok cıktı ooo(( ama biz ümıt yıtırmıoruz tabii cunkum hala adet olmadııııııı ins hayrlısı olr hakkımzda hepimizn

kizlar sabah sabah adet oldum, erken geldi bu ay. alpellacim benim bat artik 29.04 listeye eklersen sevinirim. tesekkürler

hayırlısı olsun canım arkdasım demekkı bol bol calışma olmamıs regl den hemn snra bol bol halvete hıııııı:) takılıorum canımm sakınn uzme kendını bacım bu ay olmadı nisandaa inssssssssssssssssssssss allahn ıznylede olacak...göbişin dolacak arkadasım yakında

beyazlım canım arakadasım nasılsın özledımm senıı yavrummm bnde ii ce tırlattım ya sıvlceler cogaldıı yaa

Canim iste geldim burdayim ben bu iste ustayim diyecem amaaaaa yooook degilim

Hanycimmmmmmmmmmmm desene sen hamilesin

kiz dün yine aksam kontrol ettim karnimi,hahahah artik ha bire kontoll ediyom,doktorami yazayim birde al sana tippa kazandirilan yeni bir cehver....hocammmm hanyyyy

anam bende kilo var diye elime böyle ufak udak yag parcalari geliyor....

peki bu hisedilen kese ne kadar oluyor ?????

alemsınn bak senım cım tutmana gerek yok nasıl bılıomsn yatagına uzan ii oku bak snra ayaklarını dumdz uzat snra dört elınle dairesel bak yer yer karınında ama karnın tam altına bak önce böle oval yumurta gbi bde bastrırken o sey agrıo sa yanı orası inss bebiş o iştee hadii anacım kalk aynen yap dene

hem canım yaglar et gbi ele gelmez içirıde yanı zaten bebiş kesesı sert oluo dene bak dgrelrınden sert bebegn oldgu kese ve oval dgrelrı yuvarlak smdı bak dene
caımmm hadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…