hem canım yaglar et gbi ele gelmez içirıde yanı zaten bebiş kesesı sert oluo dene bak dgrelrınden sert bebegn oldgu kese ve oval dgrelrı yuvarlak smdı bak dene
caımmm hadiii
Walla iyi cesaret kızlar ben korkarım bişe olacak diye bastıramam bile
Adım atmaya korkuyorum be çok tırsağım
Abarttım ama di mi
alemsınnbak senım cım tutmana gerek yok nasıl bılıomsn yatagına uzan ii oku bak snra ayaklarını dumdz uzat snra dört elınle dairesel bak yer yer karınında ama karnın tam altına bak önce böle oval yumurta gbi bde bastrırken o sey agrıo sa yanı orası inss bebiş o iştee hadii anacım kalk aynen yap dene
Ben kendi kendime gelin güvey oluyorum...
hec biseyde yok
ben hamile falan degilim bu kesin
amaaaaaaaaaaaaaaan
ya nie öle söluosun yaaa hala adet olmadınnn sen yapamıosundryaa olmadın ve belirtılerın varr....he canımcm bı belrtı daha aklıma glmsken söleım hamişken nefes alırken benztmek gbı olmasın astımlar hanı nefes alırya içirdenderın alırlar hamişken öle oluo
ben gecen kalma gripten hala öksürüyom ve cigerlerimde böyle sanki su var gibi guruldama sesi var.
ya anam sadece adetim az geldi....aman yok ki hamilelik
kiz seni duyan diyecek kariya ultraason yaptida gördü keseyi hahhahahahahaha
hhaahahhahhha patalatıcam smdı görcennnkız bacım ne alakası var ama adet az gelmezkı geldıyse bile adet olup ta hamiş olanınıda gördum ben gülümm
hahahaha kiz hani sen beni hamile yaptin kocama gerek yok
Anam Insallah Insallah
ins kızzz hamişsin yoksa bile yakında kalcan ben bılıorummm hissdeıorumm canımmm....
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahim sen duy sesini Arkadasimin ya Rabbim
Allahim sen onada ve tümmmm isteyenler en hayirli sekilde tez zamanda evlat ver..
aminnn canım aminnnn....kız bacım ne oldum cıktım ben masada atıştrmaılk seyeler var koltuga otruorum ara ara gdip atıstrıp otruorum içecek flan böle gderse benn bommmmmmmmböle deıldım ben yaa
Hamilesin anammmmm
kiz ben yine duygulanip agladim
hamileler yazmis duygularini bi topikte
Hanymmm ah bi gelse
heee yahu deliyizzzzzzzzzzzzzz
esim gitti kuzenine yardima yan tarafta aksamadA ise gidecek
selam kızlaaaaarrrr nasılsınızz... varmı güzel haberler?
geçmişe bi göz atiim bakim neler kaynatmışınız :)
evet olmazmı güzel haber beyazlımla brlıkte karar verdık allahın iznyle 4 üz bebek yapacagz olmadı 3 üz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?