MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

hem canım yaglar et gbi ele gelmez içirıde yanı zaten bebiş kesesı sert oluo dene bak dgrelrınden sert bebegn oldgu kese ve oval dgrelrı yuvarlak smdı bak dene
caımmm hadiii

Walla iyi cesaret kızlar ben korkarım bişe olacak diye bastıramam bile
Adım atmaya korkuyorum be çok tırsağım
Abarttım ama di mi

Walla iyi cesaret kızlar ben korkarım bişe olacak diye bastıramam bile
Adım atmaya korkuyorum be çok tırsağım
Abarttım ama di mi

tsk canımm yok canım ne dmek insan ilk yaparken korkuo ama bse olmaz merak etme orada bebişimzi koruyan zırh varr allahın iznıyled bse olmaz mrak etme ama sen yapmaabız sıyırdıkta saka bı yana dgru olmasa ne sölerım ne yaptrrım canımm senn nasıl gıdıo hamişlk annesı bu arada hayrlı olsu allah saglıgyla kucagna almayı nasıp etsın

Ben kendi kendime gelin güvey oluyorum...

hec biseyde yok

ben hamile falan degilim bu kesin

amaaaaaaaaaaaaaaan

Ben kendi kendime gelin güvey oluyorum...

hec biseyde yok

ben hamile falan degilim bu kesin

amaaaaaaaaaaaaaaan

ya nie öle söluosun yaaa hala adet olmadınnn sen yapamıosundr yaa olmadın ve belirtılerın varr....he canımcm bı belrtı daha aklıma glmsken söleım hamişken nefes alırken benztmek gbı olmasın astımlar hanı nefes alırya içirdenderın alırlar hamişken öle oluo

ben gecen kalma gripten hala öksürüyom ve cigerlerimde böyle sanki su var gibi guruldama sesi var.

ya anam sadece adetim az geldi....aman yok ki hamilelik

kiz seni duyan diyecek kariya ultraason yaptida gördü keseyi hahhahahahahaha

hhaahahhahhha patalatıcam smdı görcennn kız bacım ne alakası var ama adet az gelmezkı geldıyse bile adet olup ta hamiş olanınıda gördum ben gülümm

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Allahim sen duy sesini Arkadasimin ya Rabbim

Allahim sen onada ve tümmmm isteyenler en hayirli sekilde tez zamanda evlat ver..

aminnn canım aminnnn....kız bacım ne oldum cıktım ben masada atıştrmaılk seyeler var koltuga otruorum ara ara gdip atıstrıp otruorum içecek flan böle gderse benn bommmmmmmm böle deıldım ben yaa

aminnn canım aminnnn....kız bacım ne oldum cıktım ben masada atıştrmaılk seyeler var koltuga otruorum ara ara gdip atıstrıp otruorum içecek flan böle gderse benn bommmmmmmm böle deıldım ben yaa

Hamilesin anammmmm

kiz ben yine duygulanip agladim

hamileler yazmis duygularini bi topikte

Hanymmm ah bi gelse

selam kızlaaaaarrrr nasılsınızz... varmı güzel haberler?
geçmişe bi göz atiim bakim neler kaynatmışınız :)

heee yahu deliyizzzzzzzzzzzzzz

esim gitti kuzenine yardima yan tarafta aksamadA ise gidecek

aynen aynen benımmkıde öglenden snra gtti işe normak gtmıcektı ama ark cagrdi enn iisi biz 3 üz 4 üz yapak yanlızlıgımz gitsinn oyalanırırz ayyy 4 cocukk

evet olmazmı güzel haber beyazlımla brlıkte karar verdık allahın iznyle 4 üz bebek yapacagz olmadı 3 üz

heheheheheeee alemsiniz yaa
dimi, yalnızlıgınızı ancak giderirsiniz.
ama 3 e 4 e gerek yok bence
yalnızlıgı gidercem die kafayı yersiniz allah korusun
ben şuncacık sıpayla bazen deliriyorum:)

bizim babamız dabugün çalışıyor,
o market senin bu market benim gezdik ooluş paşayla.
darısı başınıza kızlarr...

bu arada beklemeye devam.
7 gün kaldı bat a
ama harbiden bebiş olmazsa daha çok sevinicem allah bilio ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…