MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bizde seni seviyoz tatli seyyyy seniiiii

ben 27 yasindayimm

canım arkadasım yasın cok güzel kendın de ölesın ben zaten hep benden olgunlarla hep ii anlasırım arkadaslrm hep sizle aynı yaslarda benı yasıtlarım toy oluo genelde ama istrsenız size abla derım valla he nasıl sölememı istıosaz öle sölerım yani

muhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha

deliye bak yahuuuuu hahahahahahahhahahah

Allahim ya Rabbim

deseydin heeee basüstüne yaparken canli yayin kuralim,tövbe tövbe

bizde seni seviyoz tatli seyyyy seniiiii

ben 27 yasindayimm

oh daha pıtırcıkmışın yaw...
canım arkadaşımbenim

aaaa lafa bak
bekleseydin de ben geldiğimde beraber hamile kalsaydık mışşşşş harbiden ya ona mı sorcan
herkezin kararı kendine.o bi yana, bu tür muhabbetleri bende sevmem istemediğim insanlarla konuşmayı.
insanın özeli sonuçta.
herkezin yapısı farklı tabi... bişi de diyemezsinki...

neyse fıstıklar size doyum olmaz. ben bi aldıklarımı yerleştirim. dahamutfakta ortadapoşetler
mucxxx by byyy

muhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha

deliye bak yahuuuuu hahahahahahahhahahah

Allahim ya Rabbim

deseydin heeee basüstüne yaparken canli yayin kuralim,tövbe tövbe

aynen bacım ya sinir edıo benı oda kaynımda ne yapıo bılıomsn biz yenı evlyken her hareketımıze bakıod kı bz severk evlenmemıze ragmn insanlarn yannda sevıyelı davranıorz davranırdıkta kaynım nısan asla beklemzdm kıza nasıl sarılıo bde hep kadnlarn içinde abii dedm ayıp bizede o bi kere öle yapmstı ama konu sarılmak deil mors ettm onu görmemsce konuso kız rahat rahat ayynennn canlı yayın istıo ohoooooo yanii sınırımı blsın en azından agr olsnn

aynenn bak fikirlerımız de aynı sıyırık kardeslerınn ama haksız deilm kızmakta delüü yaaa....tamam canımm kolay gelsın cok öptm senı de ogluşunudaa:)

hahahaha

Sen cok yasa emiiiiiii

yok kiz yoklamaya ara verdim

tabi anammm elime mi yapisir gel yoklim,zati uzman olacam bu gidisle

beyazlımm bacım tubiloshh benım odayı görse kaçarr elım kalkmıo yaa( ellerim şişti sızlıo saka bi yana benım gecen hamişlıgmde aynı böle ödem oluodu ondan cok süphelenıorum hamiş oldgma rabbim hayrlısını nasip etsnde benm öle hamişlrm hep işirek gececkms dr öle sölemstı smdı de 10 gndr öle elım ayagım şişio sızlıooo amaa

o senin pitircikligin canimmmm

ok bebekkk görüsürükkk

Hayirlisi olsun canim

icini ferah tut

aklina güzel seyler getir,

negatifleri bosver emiii

Hayirlisi olsun canim

icini ferah tut

aklina güzel seyler getir,

negatifleri bosver emiii

verdım gtti canım arkadasımm elım ayagım yanıo smdii...dun aks ayagmda corap olmasına rgmen btn gn yataga grdık eşim ayakarnda corp ykmuyduu senn dedı buz gbi dedii bı üşüorum bı yanıorum

verdım gtti canım arkadasımm elım ayagım yanıo smdii...dun aks ayagmda corap olmasına rgmen btn gn yataga grdık eşim ayakarnda corp ykmuyduu senn dedı buz gbi dedii bı üşüorum bı yanıorum

Anammmm Insallah sen hamilesin

Bugün incir kürününde 4 günü

Ayyy yakinda bizde diyecez kiz hany cok aseriyom

kiz beyazlim kasiklarim agriyo

kiz hany bu bulantilar yok mu

kiz beyazlim bu gün yavrucumun kalp atislarini duydukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Allahim uzun ömür versin

aminn canım kardesım amınn..eevet sölıcez teyzesii biz buyyoruz...hanyy biz buyudkk bak resmımıze dıeee ayyy:18: o gnler gelse yakında ya rabbimm

selam kıslar saçlarımı kestirdim ve boyattım nisan ayında hamiş kalınca bana zor olmasın diyee kendi dogal rengine boyattım:=)
adetimde hala gelmedii ama gelse ve bitsede yaniden halvet çalışmalrına başlasak yaaaaaaaaaaaaaaa yeni hofeycalar yani testlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :=)
öptüm hepinizi çok işim var yemek,ütü,çamaşırrrrrrrrrrrrrr offfffffffffffffffffffffffffffffff :=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…