aha bizim resmimiz :118:
sıyırık kardeşler
bizde seni seviyoz tatli seyyyy seniiiii
ben 27 yasindayimm
hahahaha basta ki benim ortada fol yok yumurta yokken kafayi yemisim yani
ortadaki hany o relax takiliyooooooo
ve onuncuda sensin diyorsun anammmm takiliyoz iste olursa olur
aminnn iii dilekkerın için tsk canımm...benım kaynm var smdı eşimden buyuk ama biz sevdık die sırayı aldık tamm mı kaynımı ben nısanladmı memlekette tatıldeyken ben yaptm yaı ne dılr dktum anacım kız daha 18 yasnda ama bi dill varrr anammm neler söluo rahat rahat bend nrmalde ters bı ınsanım kmseden sözumu sakınmam söler ınctmeden cekılrm buu farklı bse ben hamişken bana dedık beklesydın ben gelseydım de yapardık aynı anda manyak m ne tövbbeee aklıma gelıo bazen sınır oluorm sana m sorcam benmle öle konlarda hrkes konsmaz izin vermm ama bu hanı daha aileye gelmeden neler ner planlar falan bı dr allahn iznyle bı evlen ne istıosan yap hakıszmıyım canlarımm
bizde seni seviyoz tatli seyyyy seniiiii
ben 27 yasindayimm
aminnn iii dilekkerın için tsk canımm...benım kaynm var smdı eşimden buyuk ama biz sevdık die sırayı aldık tamm mı kaynımı ben nısanladmı memlekette tatıldeyken ben yaptm yaı ne dılr dktum anacım kız daha 18 yasnda ama bi dill varrr anammm neler söluo rahat rahat bend nrmalde ters bı ınsanım kmseden sözumu sakınmam söler ınctmeden cekılrm buu farklı bse ben hamişken bana dedık beklesydın ben gelseydım de yapardık aynı anda manyak m ne tövbbeee aklıma gelıo bazen sınır oluorm sana m sorcam benmle öle konlarda hrkes konsmaz izin vermm ama bu hanı daha aileye gelmeden neler ner planlar falan bı dr allahn iznyle bı evlen ne istıosan yap hakıszmıyım canlarımm
muhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha
deliye bak yahuuuuu hahahahahahahhahahah
Allahim ya Rabbim
deseydin heeee basüstüne yaparken canli yayin kuralim,tövbe tövbe
oh daha pıtırcıkmışın yaw...
canım arkadaşımbenim
aaaa lafa bak
bekleseydin de ben geldiğimde beraber hamile kalsaydık mışşşşş harbiden ya ona mı sorcan
herkezin kararı kendine.o bi yana, bu tür muhabbetleri bende sevmem istemediğim insanlarla konuşmayı.
insanın özeli sonuçta.
herkezin yapısı farklı tabi... bişi de diyemezsinki...
neyse fıstıklar size doyum olmaz. ben bi aldıklarımı yerleştirim. dahamutfakta ortadapoşetler
mucxxx by byyy
hayırlısı Allah'tan be canım
bekliip görcez
Rabbim Ol demşse olmuştur.
ama Ol dememişse hayırlısı buymuş demekten başka yapcak bişi yok.
beyazlım sohbetten uzak kaldın yafri
nerdesin?
yoksa göbegini mi yokluyosun
elin değmişken bana da bakıversene kız
hoşbuldum sıyırıklar kervanına
hahahaha
Sen cok yasa emiiiiiii
yok kiz yoklamaya ara verdim
tabi anammm elime mi yapisir gel yoklim,zati uzman olacam bu gidisle
oh daha pıtırcıkmışın yaw...
canım arkadaşımbenim
aaaa lafa bak
bekleseydin de ben geldiğimde beraber hamile kalsaydık mışşşşş harbiden ya ona mı sorcan
herkezin kararı kendine.o bi yana, bu tür muhabbetleri bende sevmem istemediğim insanlarla konuşmayı.
insanın özeli sonuçta.
herkezin yapısı farklı tabi... bişi de diyemezsinki...
neyse fıstıklar size doyum olmaz. ben bi aldıklarımı yerleştirim. dahamutfakta ortadapoşetler
mucxxx by byyy
beyazlımm bacım tubiloshh benım odayı görse kaçarrelım kalkmıo yaa ( ellerim şişti sızlıo saka bi yana benım gecen hamişlıgmde aynı böle ödem oluodu ondan cok süphelenıorum hamiş oldgma rabbim hayrlısını nasip etsnde benm öle hamişlrm hep işirek gececkms dr öle sölemstı smdı de 10 gndr öle elım ayagım şişio sızlıooo amaa
Hayirlisi olsun canim
icini ferah tut
aklina güzel seyler getir,
negatifleri bosver emiii
verdım gtti canım arkadasımm elım ayagım yanıo smdii...dun aks ayagmda corap olmasına rgmen btn gn yataga grdık eşim ayakarnda corp ykmuyduu senn dedı buz gbi dedii bı üşüorum bı yanıorum
Anammmm Insallah sen hamilesin
Bugün incir kürününde 4 günü
Ayyy yakinda bizde diyecez kiz hany cok aseriyom
kiz beyazlim kasiklarim agriyo
kiz hany bu bulantilar yok mu
kiz beyazlim bu gün yavrucumun kalp atislarini duydukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Allahim uzun ömür versin
aminn canım kardesım amınn..eevet sölıcez teyzesii biz buyyoruz...hanyy biz buyudkk bak resmımıze dıeee ayyy:18: o gnler gelse yakında ya rabbimm
O günler bizlere en güzel bayram olsun
aynenn bizlere en buyuk bayram olacak allahın iznyle göbişlermz dolacak
Anam bu akinti suan var hala yani koyu kahve rengi azicik kan af edersin kagida sürülüyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?