cok cokk sevındımm kızz biliosn sılıkte cıkınca hamiş oluosunnn sonunda yaptn bakk ne cıktıı
hahahaha 1 nisan sakasi
ne yapiyom ben yaaaaa niye sakasini yapiyom ben bu durumun...
anam kafayi yedim
hahahaha 1 nisan sakasi
ne yapiyom ben yaaaaa niye sakasini yapiyom ben bu durumun...
anam kafayi yedim
olsun üzülmee senn belkıde vardır blmeden söledınnn
merhaba kızlar
bugün sabah test yaptım hiç bir şey çıkmadı. nagatif. ama 3 gün geçti hala adetim yok. bel ağrım da baya azaldı bugün
Merhaba canim
belki sende benim gibi gec yimirtladin:26:
Canim hosgeldinnnnnnnn
nasilsin?
bilmiyorum valla canım. bugün çok umutluydum. 3 gün geçti kesin idrarda çıkar dedim Ama olmadı
özledim siziii
Ama dedim gibi sende belki gec yumurtladin ve o zaman adetinin gec gelmesi normal ki insallah gelmez
o yüzden umudunu yitirme bekle...
hem test te adet gectikten sonra bile negatif cikip ama hamile olanda var....anam hersey mümkün
Selam kızlar nasılsınız bakalım?
evet bacım benım öle oldu ya en buyuk örnek bnm adetm 1 hafta gctı kaç kez test yaptm yok cıktı kan verdm 2 kez yok cıktı snra cıktı hamiş oldgmm
Selam kızlar nasılsınız bakalım?
iyiyiz canım sen nasılsın? bat ne zaman?
geç döllenme mi oluyo bu canım? kaçıncı günde yumurtlamış oluyosun? bi de hep yumurtlaman öyle mi oluyor?
iyiyim canım sağol... tam alıntı yapıp tebrik edecektim seni ama şaka olduğunu görünce sinir oldum ya....bende nasıl heveslenmiştim hamişsin diye... hevesimi kursağımda bıraktın... inşallah ikiz üçüz doğurursunda buralara uğramaya fırsatın bilem olmazz.... ohhhh...........
bazi insanlr hanı gec adet oluo ya 30 gund blkı daha fazla işte onlar gec yumurtlaya bılıo hamiş kaldklarında mesla nrmalde adetten 14 gun snrasa yumurtlaması 18 20 gu degıso o aralar yumurtluo ve dogal olarak bız bılmıo oluorz adetn gecse ble kanda cıkmo ulrtsnda cnku o zzamn daha döllenmems oluo adet zamnnda işte snra cıkıo bklenen adettn 15 gn snra yanı cnm alatabldım mı blmem ama
iyiyiz canım sen nasılsın? bat ne zaman?
geç döllenme mi oluyo bu canım? kaçıncı günde yumurtlamış oluyosun? bi de hep yumurtlaman öyle mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?