- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
selam kıslar saçlarımı kestirdim ve boyattım nisan ayında hamiş kalınca bana zor olmasın diyee kendi dogal rengine boyattım:=)
adetimde hala gelmedii ama gelse ve bitsede yaniden halvet çalışmalrına başlasak yaaaaaaaaaaaaaaa yeni hofeycalar yani testlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :=)
öptüm hepinizi çok işim var yemek,ütü,çamaşırrrrrrrrrrrrrr offfffffffffffffffffffffffffffffff :=(
selam kıslar saçlarımı kestirdim ve boyattım nisan ayında hamiş kalınca bana zor olmasın diyee kendi dogal rengine boyattım:=)
adetimde hala gelmedii ama gelse ve bitsede yaniden halvet çalışmalrına başlasak yaaaaaaaaaaaaaaa yeni hofeycalar yani testlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :=)
öptüm hepinizi çok işim var yemek,ütü,çamaşırrrrrrrrrrrrrr offfffffffffffffffffffffffffffffff :=(
allah allah bacım gitsen bi dr hersey cözulecek biliosun degılmı gt yaane olr kendı iilign içinde yai sonuçta anlayalım ne varms ne yokms:18:
Hanyyyyyyyyyyyyyyy
canimmmmmm nerede bu hatular yaaaaaaa
anam normal adette böyle parcaciklarda geliyo ya
bende bu sefer gelmedi dün bi ufacik ince parca geldi:44:
yahuuuuuuuuuuuuuu bacimmmmm yok diyecek doktor bende krizlere girecem
ya ya hyırlı bi haber verırıse sen ne inatcısnın kardes ya git bak evet nrmalde parcalar gelıo sen gelmedı diosun yarın bnce git..canımcm sen nerede ikamet edıodun?
Yerim kiz seni
ben almanyadayim anam burada randevu veriyor doktor
öyle hastaneye gidip baktiramiyorsun
ayyyy kiz Hany belkide bi sebebi vardir bu tuhaf adetin veya piskolojiktir:44:
ama tuhaf oldugu kesin
yahu hic ped kullanmaya gerek kalmadan adet olma olur mu???
ii yapmaısn canımm kendıne gelmısındır ne guzell ins gelmezde hamiş olursunn:) ins tamam canım işine bak cok öptukk senii
Canim iyi yapmissin
sefan olsun
kiz Insallah gelmez kirmizilartinnnnnnnnnnnn
valla kıslar bu adet hakketten garip haaaaaaaaaa benim yumurtlama günümden sonraki bugün 14.günüm ama adet gelemdi ilginç test yaptırmıştım zaten oda 1.28 çıkmıştııı eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yani ne bilim garip vucudum benle oyun oynuyorrrr amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn s.......... etmişim yavvvv ne yapim yani ucunda ölüm yok ya elbet birgün bebiişim gelirrr yaniiii bu ay zaten evim çok kalabalık olacak düzenli halvet zor yaniiii :=) bakalım hayırlsı herşeyinnnnn :=)
aminn de bacım kov gitsin mısafrlerı senn işin varrtabi canım allahn iznyle olacak yakında sıkmayalm canımz saolsn ama bu soru işatrlerı delı edecek bizi ulennnnn
bende onu dıorum ya fıstıgımm...bılıorum almanyada oldugunu dedım karsıtrmım ondan sordum tedbir amaçlıee git bi bakıl ya senın saglıgn ve psklojn için insann kafasını yer bu sorular bılıosnkı canmcm sorularla yaşanmaz yasansa blıe nereye kadar yarın randevu al gitt :18:
kovamıyorummmmmmmmmmmmmm gelsinler yaaa kafam dagılmış olurrrr iyi gelir banada :=)
Anam sali miydi ne aradimbir kac doktoru en erken randevu 2,5 falan sonra
birinde yaptim bakalim
valla kıslar bu adet hakketten garip haaaaaaaaaa benim yumurtlama günümden sonraki bugün 14.günüm ama adet gelemdi ilginç test yaptırmıştım zaten oda 1.28 çıkmıştııı eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yani ne bilim garip vucudum benle oyun oynuyorrrr amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn s.......... etmişim yavvvv ne yapim yani ucunda ölüm yok ya elbet birgün bebiişim gelirrr yaniiii bu ay zaten evim çok kalabalık olacak düzenli halvet zor yaniiii :=) bakalım hayırlsı herşeyinnnnn :=)
anam basmadı ne zamn randevn?
bu ayin 16 falan olmaliiii
ayyyyyyyyyyyyyyyy dayanamiyacam ben bi test var daha elimde yapacam onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
silik ciktiiiiiiiiiiiiii silik silik silik ciktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?