MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

tamam o kürü blmıorum ama sen bol bol halvete tamam mıı canımmm

Canım 14 nisan oldu, dersime bu ay cok iyi calisamadim ama bir olasilik var sanirim

Sen nasilsin nasil geciyor?

canım o hiç belli olmaz... benim bi ark. yaklaşık 1 yıldır istiyordu... sürekli çalışıyorlardı... hamiş kaldığı ay 2 kere yapabilmişler... koskoca ay da 2 kez... hiç umudu yoktu... şimdi 6 aylık hamiş... ilişkiden sonra ne bacak kaldırması ne yana dönüp yatmak hiç bişi yapmamış kısaca, kafasına takmadığı ay hamiş oldu...

bende 4 günlük adet gecikmesinden sonra adet şokunu atlatmış ve de çalışmalara başlamış olarak karşınızdayım

Oyoyoyyy canim 4 gün cok fena yahu, yani her turlu senaryo kurulmustur:) ayni durum bende olsa cocuk odasi+puset+ perdesi ve hastane cikisi planlarini yapmis olabilirdim :))))))

Saka bi yana uzunmus be ya, iyi gordum ama seni

Kısmet tabi ya, aman ne bileyim ben saldım bu isi.

Onemli gunlere dikkat etmeye calistim ama esim goreve gidince tum hayallerim ve planlarim yalan oldu

O yuzden bu donem topu topu 3 kere firsatimiz oldu ve sadece 2si yumurtlamaya yakindi sanirim:)

Ya su sümüksü yapı yumurtlamaya yakın geliyordu degilmi?

Bu arada incir kuru hakkinda bilgim cok yok

Sadece gecen ve bu regl bitimi hergun bir-iki incir yedim belki etki eder diye o da acayip gaz yapti uzarmadan biraktim

Hepimiz icin hayirlisi minnoslarrrr

Bu arada idilgayi goren varmi yaww?

kızlarr özur dlerım cenem calışmıo basım agrıo yazamıorum sinir oldm kendme az dınlenm gecr gelır yıne öptm hepinizi....bacım beyazlm bura sana emanet geldgmde burada ol yafruuu muck

canimmmm bende yapiyorum incir kürünü suan....ama eminim bir kere yapmakta faydalidir

hahaha canim yaaa adete sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya evet ya öyle olanda var adamlar dogru dürüst iliski yasamazken bile hamile kalabiliyor

dün bi akrabanin esi anlatiyor: biz gercek anlamda cinsel beraberlik yasamadik bile ilk cocugumda,ben kendimi bakire saniyordum....

cünkü evli degildik diye....adetim gecikti ve ben test yaptim hamileydim....

bende öyle düşünüyorum canım... gün aşırı falan değil fırsatını buldukçaa

canim nasil yani bazen hergün mü yapmayi düsünüyorsun?

sen ne diyosun neler neler kurdum kafamda... herşeyi düşünmeye başlamıştım... dahası ve en önemlisi ayaklarım yerden kesilmişti çok mutluydum... ama sancılar eşliğinde geldi kırmızılar... ama beni üzmesine fırsat vermeden diğer aya umudumu bağladım... çünkü moralimin iyi olması gerek....

2 adet döngüsünün ortasında o uzyan akıntı geliyor onun sonrasında 24-36 saat içinde yumurtan çatlıyo diye biliyorum canım... ilişki sayısı o kadar da önemli değil. önemli olan yumurtayla spermi buluşturup kavuşturmak... hakkımızda hayırlısı canım...

kızlarr özur dlerım cenem calışmıo basım agrıo yazamıorum sinir oldm kendme az dınlenm gecr gelır yıne öptm hepinizi....bacım beyazlm bura sana emanet geldgmde burada ol yafruuu muck

Kuzummmmmmmmmmmmmm kendine iyi bak emiiiiiiiiii

Insallah bunlarin sorumlusu yegenimdirrrrrr

evet canım dedim ya fırsatını buldukça ve ilişkiden sonra ayaklarımı havaya falan dikmek yok... bebiş için değil istediğimiz için halvet... bu ay ın sloganı bu olsun...

incir kürünü belki 1 hafta falan daha yapabilrim.. ovulasyona yakın belki faydası olur... benim bat 23 nisan bayrama kadar herkes müjdesini hayırlısıyla alır inşallah...

buralar başıboş mu kalmış yahuuu herkesler nerede aaaa napıorsunuz gençlerrrrrrrrr son durumlar nedirrrrrrrr çalışmalar son hız devam ediyor muuu batı gelenler yaklaşanlar hu huuuuuuuuu

ben buradayım:))

bat 5 nisan. ama bugün ağrım oldu biraz, geçti şimdi. korkuyorum adet ağrısıdır diye:) ümitsiz oldum bugün(
akıntım da arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…