- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
hahahaha
dur kiz hele birtane gelsinde Allahin izniyle
hahahaha
dur kiz hele birtane gelsinde Allahin izniyle
Canım 14 nisan oldu, dersime bu ay cok iyi calisamadim ama bir olasilik var sanirim
Sen nasilsin nasil geciyor?
iyi dielim ii olalım benım basm cokk agrıooo( sen nasılsn canm
tamamdır canım
ya kızlar bişi sorucam... geçen ay incir kürü yapmıştım... 21 gün yaptım 7 gün ara verdim... 2. 21 güne başladım fakat ağır geldi bıraktım...yapılan kürler sadece o ay için mi geçerli yoksa diğer aya da etkisi olur mu? :44:
benim reglim yeni bitti... çalışmalara başladım...
Sagol hany bende iyiyim, bat i bekliyorum diyelim
Bu sefer bıraktım valla kısmet neyse görücez
beyazlım evet gec yumurtlama dogru benım öle oldu ama kan gelmedı hiç adetten 43 gun snra ögrendım hamiş oldugumu düşüunn yanii bacımm
Selam kızlar nasılsınız bakalım?
Canım 14 nisan oldu, dersime bu ay cok iyi calisamadim ama bir olasilik var sanirim
Sen nasilsin nasil geciyor?
batın ne zaman canım bnm 6 sı
canım o hiç belli olmaz... benim bi ark. yaklaşık 1 yıldır istiyordu... sürekli çalışıyorlardı...hamiş kaldığı ay 2 kere yapabilmişler... koskoca ay da 2 kez... hiç umudu yoktu... şimdi 6 aylık hamiş... ilişkiden sonra ne bacak kaldırması ne yana dönüp yatmak hiç bişi yapmamış kısaca, kafasına takmadığı ay hamiş oldu...
bende 4 günlük adet gecikmesinden sonra adet şokunu atlatmış ve de çalışmalara başlamış olarak karşınızdayım
tamamdır canım
ya kızlar bişi sorucam... geçen ay incir kürü yapmıştım... 21 gün yaptım 7 gün ara verdim... 2. 21 güne başladım fakat ağır geldi bıraktım...yapılan kürler sadece o ay için mi geçerli yoksa diğer aya da etkisi olur mu? :44:
benim reglim yeni bitti... çalışmalara başladım...
canım o hiç belli olmaz... benim bi ark. yaklaşık 1 yıldır istiyordu... sürekli çalışıyorlardı...hamiş kaldığı ay 2 kere yapabilmişler... koskoca ay da 2 kez... hiç umudu yoktu... şimdi 6 aylık hamiş... ilişkiden sonra ne bacak kaldırması ne yana dönüp yatmak hiç bişi yapmamış kısaca, kafasına takmadığı ay hamiş oldu...
bende 4 günlük adet gecikmesinden sonra adet şokunu atlatmış ve de çalışmalara başlamış olarak karşınızdayım
bende öyle düşünüyorum canım... gün aşırı falan değil fırsatını buldukçaa
Oyoyoyyy canim 4 gün cok fena yahu, yani her turlu senaryo kurulmustur:) ayni durum bende olsa cocuk odasi+puset+ perdesi ve hastane cikisi planlarini yapmis olabilirdim :))))))
Saka bi yana uzunmus be ya, iyi gordum ama seni
Kısmet tabi ya, aman ne bileyim ben saldım bu isi.
Onemli gunlere dikkat etmeye calistim ama esim goreve gidince tum hayallerim ve planlarim yalan oldu
O yuzden bu donem topu topu 3 kere firsatimiz oldu ve sadece 2si yumurtlamaya yakindi sanirim:)
Ya su sümüksü yapı yumurtlamaya yakın geliyordu degilmi?
Bu arada incir kuru hakkinda bilgim cok yok
Sadece gecen ve bu regl bitimi hergun bir-iki incir yedim belki etki eder diye o da acayip gaz yapti uzarmadan biraktim
Hepimiz icin hayirlisi minnoslarrrr
Bu arada idilgayi goren varmi yaww?
kızlarr özur dlerım cenem calışmıo basım agrıo yazamıorum sinir oldm kendme az dınlenm gecr gelır yıne öptm hepinizi....bacım beyazlm bura sana emanet geldgmde burada ol yafruuu muck
canimmmm bende yapiyorum incir kürünü suan....ama eminim bir kere yapmakta faydalidir
hahaha canim yaaa adete sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya evet ya öyle olanda var adamlar dogru dürüst iliski yasamazken bile hamile kalabiliyor
dün bi akrabanin esi anlatiyor: biz gercek anlamda cinsel beraberlik yasamadik bile ilk cocugumda,ben kendimi bakire saniyordum....
cünkü evli degildik diye....adetim gecikti ve ben test yaptim hamileydim....
canim nasil yani bazen hergün mü yapmayi düsünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?