günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniki gün sonra tekrar geldim.şükür kızlar ADD... ne yaptı bilgisi olan varmı.son durumlar nedürrrrrr
günaydınlar kimsecikler yok herhalde. Cumartesi acilden kan testi yaptıdım bişi çıkmadı.
Adetime 6,7 gün var. Dayanamdım. Ama 2 gündür ağzımda garip bi tat var anlamadım. Kızlarcım gelince bana bi cvp verseniz.
Sonuç kanda çıkmayabilir mi
sanırım vardı böyle birkaç kişi.
günaydın yokmuş bebiş. önümüzdeki aya kaldı. umudu kesmiyoruz
günaydın battaşım)) bukadar önce çıkaması gayet normal herkeste bir olcak diye bir kaide yok hemen ümidini kesme daha çok var batına ağzındaki tada gelince buda bi belirti olabilir genelde olurmuş böyle inşallah hamişsindir tatlım
hımmm anladım.neyse hayırlısı olsun.gelcek aya inşş tutar.sen naptın kaç gün var regline[
inş. benim 1 hafta var ama ben test yaptırdım kandan çıkmadı. ama ağzımda 2 gündür hiç yaşamadığım tat var ve midemde yanıyo.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniki gün sonra tekrar geldim.şükür kızlar ADD... ne yaptı bilgisi olan varmı.son durumlar nedürrrrrr
günaydın kızlaaaaarrrrr,bol hamişli bir hafta olur inş
günaydınn battaşşş :)) nasılsın nasıl gidiyo,başladın mı calısmalara :)
bide özel bişeler yapmaya basladın mı,kürler falan..
günaydın canım inşallah öyle olur senin duan dafazla geçer bol bol dua et)
tşk ederim balım sen nasılsın.başlayamadım temizlenemedim henüz.ama akşam başlıyorum inş.incir kürüne başlıcam inş bide eşüme bol bol keçiboynuzu artı fındık fıstık oooooooooooha bide unutmadan birinden duydum bal ve ceviz karışımı yumurta gelişimini artırıyormuş.tıbbi olarak tabi araştırma yapmadım [/QUO
bende iyiyimm canımm cok sükürrr..bu haftasonuna kadar büyük ihtimalle
yumurtlamıs olcazz inşallahh,bu ay tuttururuz..günaşırı daha iyiymiş
hergün yapmaktan :)) bende kuru incir alıp öle yicem gecip cıkıp..faydası olur
inşallahh allahın izniyle..
sizlere de günaydın kızlaaaaaarrr...
benim BAT 31 marttı. ama gelmedi şükürki..
bekledim bugün sabah kan verdim şimdi geldim eve. 4 te çıkcak dedi sonuçlara hayırlısı bakalım..
Gelirken de test aldım..salak gibi.. niye alıyorsam sanki az daha bekle....
negatif.. ikinci çizgiyi gözlerimi koca koca açtım baktım yine de göremedim.
doktora kasığımdaki batmayı sordum idrar yolu enfeksiyonu olur genelde dedi. idrarımıyaparken batma yanma olup olmadığını sordu yok dedim..
sonuç çıktıktan sonra bunu da değerlendirelim dedi. ok kib bye dedim
sizlerden haberleri alalııııımmmmm...
benim batdaşlarımdan varmı haber.. merak ettim
bende iyiyimm canımm cok sükürrr..bu haftasonuna kadar büyük ihtimalle
yumurtlamıs olcazz inşallahh,bu ay tuttururuz..günaşırı daha iyiymiş
hergün yapmaktan :)) bende kuru incir alıp öle yicem gecip cıkıp..faydası olur
inşallahh allahın izniyle..
amiiiinnnnnnnnnn canım yaa inşallah güzel haberlerle gelirim..
4 e kadar beklemek çok zor. uyusammı biraz
sende duurm ne?
kızlar günaydın uyku tutmadı ya içimde bi his var hayırlısı bişiy sorcam bat 5 idrar testi yapsam mı acaba ne dersiniz şuan akla çok ihtiyaçım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?