MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

günaydınlar kimsecikler yok herhalde. cumartesi acilden kan testi yaptıdım bişi çıkmadı.
adetime 6,7 gün var. dayanamdım. ama 2 gündür ağzımda garip bi tat var anlamadım. kızlarcım gelince bana bi cvp verseniz.
sonuç kanda çıkmayabilir mi
sanırım vardı böyle birkaç kişi.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniki gün sonra tekrar geldim.şükür kızlar ADD... ne yaptı bilgisi olan varmı.son durumlar nedürrrrrr

günaydın battaşım )) bukadar önce çıkmaması gayet normal herkeste bir olcak diye bir kaide yok hemen ümidini kesme daha çok var batına ağzındaki tada gelince buda bi belirti olabilir genelde olurmuş böyle inşallah hamişsindir tatlım

Son düzenleme:

inş. tatlım ağzına sağlık. midemde de yanma oluyo. bide bulantım oldu akşam.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniki gün sonra tekrar geldim.şükür kızlar ADD... ne yaptı bilgisi olan varmı.son durumlar nedürrrrrr

günaydınn battaşşş :)) nasılsın nasıl gidiyo,başladın mı calısmalara :)
bide özel bişeler yapmaya basladın mı,kürler falan..

günaydınn battaşşş :)) nasılsın nasıl gidiyo,başladın mı calısmalara :)
bide özel bişeler yapmaya basladın mı,kürler falan..

tşk ederim balım sen nasılsın.başlayamadım temizlenemedim henüz.ama akşam başlıyorum inş.incir kürüne başlıcam inş bide eşüme bol bol keçiboynuzu artı fındık fıstık ooooooooooo ha bide unutmadan birinden duydum bal ve ceviz karışımı yumurta gelişimini artırıyormuş.tıbbi olarak tabi araştırma yapmadım

ayy hadi bakalım inş güzel haberler alırız bugün sendenok kib bye dedim
bu kısma bayıldım .......çok hoşsun yaaa beni güldürdün inş Rabbimde bugün seni güldürür

Son düzenleme:
kızlar günaydın uyku tutmadı ya içimde bi his var hayırlısı bişiy sorcam bat 5 idrar testi yapsam mı acaba ne dersiniz şuan akla çok ihtiyaçım var

evettttt bu hafta bizim kader haftamızzzzzzzzzzzz ayyy heyecanlandımye yeee bol bolll ye şifa niyetine inşşş

amiiiinnnnnnnnnn canım yaa inşallah güzel haberlerle gelirim..
4 e kadar beklemek çok zor. uyusammı biraz

sende duurm ne?

başka şeyler düşün dicem ama düşünemezsinde.farklı şeylerle oyalan uykun varsa uyu biraz zamn geçsin

aranıza yeni katıldım sizinle aynı heyecanı paylaşıyorum mart 'ın 6-7 si gibi belli olcak benimde inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz Allah'ın izniyle.baharı karnımızda bebişlerimizle karşılamayı diliyorum.sevgilerimle...

kızlar günaydın uyku tutmadı ya içimde bi his var hayırlısı bişiy sorcam bat 5 idrar testi yapsam mı acaba ne dersiniz şuan akla çok ihtiyaçım var

canım alpella karar almıştı kimse günü gelmeden test filan yapmayacak diye....sen bilirsin yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…