MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

nan anladım bacımm ben ne dedm kök bizim ama kocalrda iş btıo bebiş konusunda onu dedm yanlş anlama canımm tabi bzde kökler ama ben kıskancm herif benım ama ne yapim kıskanıorumm sende ölemsın bacımm

insan hiç kızkanmazmı eşini ?
gerek erkekler gerekse bayanlar...
kıskançlık olmazsa olmaz bence evlilikte...

ohhh hamarat kardeşim benim :)
ev temiz olunca insanın içi rahat oluyor ya dimi.
beyazlım bugün pek gelmedi yaw çoki hmal etti biziiiii

evett hmde nasıll rahat edıoo demkkı biz temz hamaratız :)) evet yaa bse de sölemdı anacımm gtti gelmedıı leleyy lleyy

aman ne bılım işte ya ne yapcagımı sapıttım artık

kızlar günaydın uyku tutmadı ya içimde bi his var hayırlısı bişiy sorcam bat 5 idrar testi yapsam mı acaba ne dersiniz şuan akla çok ihtiyaçım var
yapmaaa test yapmak yok 5 nisanda birlikte yaparızzz canımcıımm
6-7 mart değil nisan bu arada :)

bir batdaş daha hadi bakalım bu ay cok hamile vermemiz lazım topige :)

selammmmm kızlaaaarrr nasılsınız bakalımm

insan hiç kızkanmazmı eşini ?
gerek erkekler gerekse bayanlar...
kıskançlık olmazsa olmaz bence evlilikte...

öle de bizm ark var onlar kıskanmıo brbılrını adam benm dıo kadn ama hele bı yapsan parcalrm dıo hanı bse yaparsa.....bendee dıodum kı ben mı gercekten manyagn tekımm ii oldu söledgınn benm esımde benı öle cok cok kıskanmz ama ben işte bellı etmesem ble kıskanıoru yerıne göre

başka bir konuya yazdım cvp veren yok burayada kopyalıyorum aynını kızlar..
..hayıt çörekotu kestane balı tarçın aldım...hayıt hariç hepsini karıştırdım..hayıtında demleyerek çay gibi içildiğini biliyorum..
benim bugünlerde regl olmam lazım..regl halindeykende yenir içilirmi bu aldıklarım

yapmaaa test yapmak yok 5 nisanda birlikte yaparızzz canımcıımm

bir batdaş daha hadi bakalım bu ay cok hamile vermemiz lazım topige :)

selammmmm kızlaaaarrr nasılsınız bakalımm

sözümüz devammı halen zeynom?
ayın 5 inde yapıcazmı yoksa günümüzü mü beklices

canım kestane balı agır dıe bılıorum adet olmadan ne ye ne içö canm derımm ama yanlşta bılıo olablrm ama benmö hafızam kuvvetlıdr...

waşşşş hiç kıskanılmazmı yaw?
benim eşim aşırıdır hemde :S
ama benim için sorun deil.çünki bende çok kıskancım:)

canım kestane balı agır dıe bılıorum adet olmadan ne ye ne içö canm derımm ama yanlşta bılıo olablrm ama benmö hafızam kuvvetlıdr...

bana kestane balı daha etkili dedi aktardaki bey..yarım tatlı kaşığı meraktan yedim az önce çok hoşuma gitti:))
bu arada hayıtı demledim şu an içinyorum..acaba bunun bi sınırlaması varmıdır

ii canımcım sen nasılsın battasımm

sözümüz devammı halen zeynom?
ayın 5 inde yapıcazmı yoksa günümüzü mü beklices

kızz aacım hep brlıkte mı yapsakk yoksa ben yarn dr gtmım he ne dıosn bacımm?

nan sen daha durucanmı????
yarın tıpış tıpış gidiosun hastaneyee
ve bizi sevindiriosun okeymi

ben de sabırsızım ama yapmıcam test mest yok banaa 5 nisana kadar..
5 nisan da yapcezz bebemm evet sabret yapma baaakk
hany sen gitcen yavrumm bugun nye gitmedin ki hatta bak kızarımmm senin durum farklı biraz önce varsa ögrenip önlem alman lasım

nan sen daha durucanmı????
yarın tıpış tıpış gidiosun hastaneyee
ve bizi sevindiriosun okeymi

ahh ahh bacımcım gdem mı bilemedımm hem benım gunum gelmeden neden benı yoluosunuz sızz yaaa( sizde gdın yarın o zamn hep brlıkte verelm habrlerı hayrlısı olsundaa tabii...

haklısın yafriii
5 nisan senin pozitifi benim negatifi kutluucamız gün

ahh benım canım kardesını düşünen kardeşlerımm tamam gıderım tabı sızı kırcama kafamı kırarım ulennn muck sızeeee

apella canım listeyi güncellermisinnnnnnnn bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar çok çok mutluyumm 1 saat önce idrar testiyle öğrendim hamiş olduğumu hala inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…