- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
onu almış eşim başka göstermemiş eczacı bilmiyorum ben de ilk defa test yapcam zaten şimdiye kadar hiç yapmadım nasip olmadı yani 2 sattir tutuyorum tişimisabah mı yapsam yoksa 2 saat daha tutup öyle mi yapayım
ay bılmıyorum kı nerde buu göbişim var benım herhalde oralara bıyerlere sıkışıverdı:)
bat 27 marttı en son 27 subat adet olmuştum ıdar yaptım çıkmadı dun kan testı yaptırdım ondada bişe yok bugun 8 gun oldu yanıııı bu ay ılk kez korunmadım bazıları dıyorkı yumurtalıklar hamıle kalmaya hazırlanırken gecıkme olurmuş acaba dogrumu
bi yanım sabahı bekle diyo 2 tane almış zaten şimdi bi iki saat daha tutup yapayım cıkmazsa bi kaç gün sonra yaparım tekrarını duaya başla hadi iki saat dua et banakardesim 2 saatck tutmusn 1 2 saat de tutda yap olmadı yarn tekrar alır esn sabh yıne yaparsn zaten alışgz bız bol cbıkla test yapmayasaka bı yana bse olmaz yap kız hayrlısı olsn belkım cıkar insss cıkarr daaaa ya rabbımmm
bat 27 marttı en son 27 subat adet olmuştum ıdar yaptım çıkmadı dun kan testı yaptırdım ondada bişe yok bugun 8 gun oldu yanıııı bu ay ılk kez korunmadım bazıları dıyorkı yumurtalıklar hamıle kalmaya hazırlanırken gecıkme olurmuş acaba dogrumu
kızzzz valla senn içi kk da baktm o markaya pek guven etmeyn dıolar bı kız hamiş oldgu hald negatf gsterms olsn sen yıne de yap cıkar belkımm
bi yanım sabahı bekle diyo 2 tane almış zaten şimdi bi iki saat daha tutup yapayım cıkmazsa bi kaç gün sonra yaparım tekrarını duaya başla hadi iki saat dua et banasonra pozitifi görelim biiznillaaahhhh
evet öyle oluyormuş benim yengem 3 hamilelik geçirdi ilk 2 si düştü 3. duruyor su an cok şükür 3ünde de öyle oldu ilk iki ay falan adeti gecikmeli oldu 3. ay da hamişti başkalarında da duymuştum olabilir yanihadi sabret üzülme bakalım birkac aya inşallah hamiş olursun hatta belki bu ay bile olabilirsin geç döllenme olabiliyormuş burda okumuştum bende
tahmin ettigim gibi ucuz test işte olsun yaa yapayım bensn belkim cıkar yani inşallah hadi bakalım ben de mujdemi mucizemi alırım inşallah bugun biliyorsun cok halsiz ve mutsuzdum inşallah güler yüzüm
tamam kızz öle yap ozamn hatta bızm kızlar prsembe yapcakalr battslar yanı sende yap o zamn bı daha cıkmaz sa tmam mı bende yapcem ama benm cıbıkta cıkmyy kıı....tamam kız bol bol dua sana allahımm kardeşimn yuznu güldr ya rabbım hayrlı habrler ver bızeee kızzz.....ama bende benm etrafmdakılerınde ölegeckmedı cocuk isterken hamiş oldgmz ay harıç tamam bı kaç gn gecer ama ayrı ama olablr sen dıosn dgrudur
bi yanım sabahı bekle diyo 2 tane almış zaten şimdi bi iki saat daha tutup yapayım cıkmazsa bi kaç gün sonra yaparım tekrarını duaya başla hadi iki saat dua et banasonra pozitifi görelim biiznillaaahhhh
evet öyle oluyormuş benim yengem 3 hamilelik geçirdi ilk 2 si düştü 3. duruyor su an cok şükür 3ünde de öyle oldu ilk iki ay falan adeti gecikmeli oldu 3. ay da hamişti başkalarında da duymuştum olabilir yanihadi sabret üzülme bakalım birkac aya inşallah hamiş olursun hatta belki bu ay bile olabilirsin geç döllenme olabiliyormuş burda okumuştum bende
insss insss kardesm rabbim yüzünü yüzümüzü gldrsun aminnnnn...bide poztıfı dydugm anda bayılmasam senn yerıne ii valla ne heyca yaptm haaa...
hayr canım arkadsım öle bse yok tamamen uydurma o öle bse olr muinss hamişisndr de böle geckmstrrr
olur yaparız o zaman da yine bi kere yaparsam artık dewamı gelir heralde kızlara bakıyorum bazıları hergun yapıyor :)
ben de bilmem de yengem de öyle olmuştu 3 hamileliginde bi de kızkardeşimde oldu o da sormuş heralde saglık ocagında vucut kendini hazırlıyor demişler
dogrulugu meçhul yine de bunlar duyulanlar
bılmemkı öle dıyen çok olduu zaten herkes bışe dıyoo,bızde garıp garıp herkeze he dıyozzz işte aman zaten bu ay öyle şekılden şekle gırdımkıı turkıyenın yetenegı olabılırımmmmmm
amiiinnnnnn canım sagoolll valla ben su an hissizleştim mi nedir psikolojim bozuluyo heralde buralarda yalnızlıktan duyguları yaşamayı unutmaya başlıyorum
yanı kardesm dgrumu blmıoz yanlş mı kızzzz benm kaç dk sol yumrtalıgama bse oluo sankı cekılıo ama acıoo kızzz ondan once karnmda bı acı oldu sancı snra sol yumrtagıma batma oluo acı böle allah ne oluo anlamadımm kızz
kızlaar bende bekleyiş içindeyim sat 10mart bat 9nisan çok heyecanlıyım belirtilerim şöyle aşırı yeme isteği uyku dün 9da uyuyakaldım sabah 9da kalktım yumurtlama haftasındayken göğüslerim felaketti şimdi daha normal pek acımıyor 4.ayımız inşallah hamileyimdir rüyamdada bebek emziriyordum valla hadi hayırlısı :18::18:
evet yanlzlıktan neye nasl tepkı vercemz karıstııı
benim ki sagdaydı sonra ortaya dogru geldi sanırım senin dedigin gibi canım agrı gibi degil de acı gibi degişik sanki benimki de.. hadi bakalm sen hala doktora gitme beni üz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?