- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
arkadaşım kan testide yaptırdım cıkmadı doktotuda aradım gec döllenmiş olabilir bir hafta daha bekle dedi bida kan yap sonra cıkmassa gel dedi
:18::18::18::18::18:
Hoş geldin arkadaşım
kızlar merhaba
dbest hamilelik testi nasıldır? kullanan var mı?
hany beybim hadi yorumla beni bakıyım sabah yapayım yoksa 4-5 saat idrarımı tutup onla mı yapim? testte ikiside olur yazıyor
kızlar merhaba
hany beybim hadi yorumla beni bakıyım sabah yapayım yoksa 4-5 saat idrarımı tutup onla mı yapim? testte ikiside olur yazıyor
kızlar merhaba
canımm o markayı ne yalan sölım bılmıorum ama 3 4 saatlık idrarlada oluo canımcım...ayy sen smdı test mı yapcannn
kırmızılar yokkkkk bebiş yokkkk kayboldu bebişim içimde bi yerde yaaaaaaaaaa kayıp ılanı verıcemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
onu almış eşim başka göstermemiş eczacı bilmiyorum ben de ilk defa test yapcam zaten şimdiye kadar hiç yapmadım nasip olmadı yani 2 sattir tutuyorum tişimisabah mı yapsam yoksa 2 saat daha tutup öyle mi yapayım
kırmızılar yokkkkk bebiş yokkkk kayboldu bebişim içimde bi yerde yaaaaaaaaaa kayıp ılanı verıcemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bat geçti mi? kacıydı ve test yaptın mı? yaptıysann markası neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?