MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

arkadaşım kan testide yaptırdım cıkmadı doktotuda aradım gec döllenmiş olabilir bir hafta daha bekle dedi bida kan yap sonra cıkmassa gel dedi
:18::18::18::18::18:

evet beklemek çok sıkıcı gerçekten,takvime bakıp saymaktan hesap yapmaktan helak oluyorsun.İnşallah gönlüne göre olur.sende hamiş olursun

kızlar merhaba
dbest hamilelik testi nasıldır? kullanan var mı?
hany beybim hadi yorumla beni bakıyım sabah yapayım yoksa 4-5 saat idrarımı tutup onla mı yapim? testte ikiside olur yazıyor

kızlar merhaba
hany beybim hadi yorumla beni bakıyım sabah yapayım yoksa 4-5 saat idrarımı tutup onla mı yapim? testte ikiside olur yazıyor

canımm o markayı ne yalan sölım bılmıorum ama 3 4 saatlık idrarlada oluo canımcım...ayy sen smdı test mı yapcannn

kızlar merhaba

canımm o markayı ne yalan sölım bılmıorum ama 3 4 saatlık idrarlada oluo canımcım...ayy sen smdı test mı yapcannn

kızlar merhaba

onu almış eşim başka göstermemiş eczacı bilmiyorum ben de ilk defa test yapcam zaten şimdiye kadar hiç yapmadım nasip olmadı yani 2 sattir tutuyorum tişimi sabah mı yapsam yoksa 2 saat daha tutup öyle mi yapayım

kırmızılar yokkkkk bebiş yokkkk kayboldu bebişim içimde bi yerde yaaaaaaaaaa kayıp ılanı verıcemmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kardesim 2 saatck tutmusn 1 2 saat de tutda yap olmadı yarn tekrar alır esn sabh yıne yaparsn zaten alışgz bız bol cbıkla test yapmaya saka bı yana bse olmaz yap kız hayrlısı olsn belkım cıkar insss cıkarr daaaa ya rabbımmm

bat geçti mi? kacıydı ve test yaptın mı? yaptıysann markası neydi

bat 27 marttı en son 27 subat adet olmuştum ıdar yaptım çıkmadı dun kan testı yaptırdım ondada bişe yok bugun 8 gun oldu yanıııı bu ay ılk kez korunmadım bazıları dıyorkı yumurtalıklar hamıle kalmaya hazırlanırken gecıkme olurmuş acaba dogrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…