MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

o kadr bılmım tatlımm valla:26:

kızz bızde robotlaşacak tip yokk merak etme sen bizse bse olmaz allahı iznylee

neyse hadi bakalım dedigin gibi olsun inşallah hamilesindir canım sen de tubiloşum nerelerde bu arada yaa göremedim iki gündür özlediiimm

İnşallah canım ya allah isteyen herkese versin sende ne var ne yok

aminn canımm smdı söle anatım daha önce 2 hamişlk gecrdm fakat 2 sinide kucagma alamadım 1 i ögrenemedn dstu dgrenn kalbı drdu hayrlısı olsun en snncusu işte kalbı dran 3 ay oldu krtaj olalı suanda olma olasılıgı var benm bnye dengesz hamiş olnca hmn ödem flan oluo smdı de aynısı old bakalım hayrlısı olsn canımm..kendnden bahsetsene ne karlık evlısın?

Ahh ya neyse geçmişler olsun inşallah hamişsindir ve sorunsu geçer ben 1,5 senelik evliyim 23 yaşındayım şu an çalışmıyorum evdeyim bebişimin gelmesini bekliyorum umarım şu an içimdedir

Ahh ya neyse geçmişler olsun inşallah hamişsindir ve sorunsu geçer ben 1,5 senelik evliyim 23 yaşındayım şu an çalışmıyorum evdeyim bebişimin gelmesini bekliyorum umarım şu an içimdedir

ins canım bende 1,5 senelık evlıyımm ins hayrlısı olsunda insan hemnn olsun istıo kararı verdıkten snra..

ins canım bende 1,5 senelık evlıyımm ins hayrlısı olsunda insan hemnn olsun istıo kararı verdıkten snra..

Evet haklısın inşallah fazla bekletmez bizi bebişlerimiz birlikte paylaşırız güzel haberlerimizi
evet adım merve görüşmek üzereee

test yaptım negatif cıktı şimdilik ama yüzümün şekli bile degişmedi sonucu görünce coook sükür sabrı veren Rabbime.. hem umut bitmeezz ben de hala umutluyum hala MUTLUYUM :101::101::101:

test yaptım negatif cıktı şimdilik ama yüzümün şekli bile degişmedi sonucu görünce coook sükür sabrı veren Rabbime.. hem umut bitmeezz ben de hala umutluyum hala MUTLUYUM :101::101::101:

evet kardesm moral bozmak yok birde pers yaparsn farklı test marksyla canmm ii kı üzlmedınn senı sevıorum kızzz mutlusn mutluyuz

Neler olmuş ya burda böyle...
Bence de buranın tadı kaçmış,amacı dışına çıkmış, ben de bu topiğe girmiycem artık.
Alpella özür dilerim senle ilgili değil biliyosun...

kızlar merhaba
dbest hamilelik testi nasıldır? kullanan var mı?
hany beybim hadi yorumla beni bakıyım sabah yapayım yoksa 4-5 saat idrarımı tutup onla mı yapim? testte ikiside olur yazıyor

naaaaaaaaaaaannn sabırsız garııııı
beraber yapmayackmıydık testiiiiiiiii
bende bilirdim bugün yapmayıı, sırf beraber yapcaz die beklediiiimmmm

öglen bı geldı canım ama evde işi var temzlk falan geır 1 2 saate canımm

iş biraz uzun sürdü be yafrii
sonrasında da kayınvalidelere çaya gittik.
degişiklık olmuş oldu.

hee temizlikler başlamış bakıyorum ohh ne güzel :) dikkat etsin de hamişse bişey olmasın ya
tubiloşuuumm gel de duy canım dikkatt ett

ooo başladı da bitti bileeeee

dikkat ettim etmesine de bebiş göbüşte deel ki ossun belimi incitmemiş olurum deemi

söledım dkkat et die ama ins dkkat edr yoksa onu dayak delisi edrımm

dayak delisi yapman bile tatlı nan
ben geldim siz yoksunuz yaw

Neler olmuş ya burda böyle...
Bence de buranın tadı kaçmış,amacı dışına çıkmış, ben de bu topiğe girmiycem artık.
Alpella özür dilerim senle ilgili değil biliyosun...

tadı kaçmış veya kaçmamış karar senin canım.
nerde istersen orada takıl ama ortada bişey yok yani...
herkez istediği kararı vermekte özgür.
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…