MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

amin canım aminn hep brlıkte inss..

baska oldu mu belirtilerin????

kızlarrr bse dicemmm benım karnımda yıne anormal sancılar basladı dun yoktuu yaaa.benim hamişken hemn karnım cıkıo aynı böle ne yapcam bennn

kuzucuklar ben kaçtım hadi görüşürüüüzzzzzzzzzzzzzz
Allah'a emanet olun. ben şu işleribitirim...

kızlarrr bse dicemmm benım karnımda yıne anormal sancılar basladı dun yoktuu yaaa.benim hamişken hemn karnım cıkıo aynı böle ne yapcam bennn

sen daha bekle tamam mı??
gitme doktora felan
nediyim sana ben yaaa???
hem durumunubiliosun hemde almıyosun önlemini.
belki yapabilceeen bişivardır?
ilaçmilaç verir. yadaistirahat?

baska oldu mu belirtilerin????

evet oldu bu kahverengi olaydan önceki 6-7 gün canım deli gibi çikolota istedi.ama hep aynı çikolotayı bakkala gidip on tane almıştım.Eşim sende bişiler var dedi,sonra bu kahverengiler geldi,sonra gece ateşi(sadece 1 gün), göz buğulanması ...bu kadar canım,,,göğüslerimde hiçbişi yok hala

evett hatunlarr benımde cıkolata istemstı pastaaa..braz önce yazdm smdi de kaymaklı ekmek kadayıfı istediiiii...ve gecn sefr ayrıca hiçç sevmedıgmm kabak tatlısı cekmstı heee

neden istemiyomusun bebek

canım istıorum ama daha 3 ay oldu bebgım karnımda öldu ve o arada kaç kez serum takıldım bunyem kaldrmıo böle hemn agılarm baslıo kardesim yıne ölse dıe korkuoyrm yoksaa kurban olrm ben bebgıme tam alışmsken öldüü yaa

Ayyyyy hamie miyim yaaa acaba???

kiz hanyyyy sen hamilesin o kesin

arkadaşım senin yaşadıgını 6 sene önce bende yaşadım 4 aylık bebegim karnımda öldü ondan sonra bebek sahibi olamadım nedenmi 1sene korun dediler korundugum icin 5 senedirde olmuyo bence umudunu kaybetme bişey olcak diyede korma işallah vardır ve bişi olmaz

ins canım inss

ya ben napıyım adetim geceli 20 güne yaklaştı ne bebek var nede adet kafayı yiycemmmmmmmmmm aglamak istiyorum beklemek cok zorrrrrrrr

kızlarr canlarımm ben cıkıyorum işim var hala bişe yemedm kahvaltı bılem yapmadımmm eşimd gelr smdı hazrlım bseler cok öptum sizii muckk

arkadaşlar ikiniz içinde üzüldüm.Ama şunuunutmayalım hayırkı zamanda hayırlı evlat...ben kendime parola edindim bunu

ya ben napıyım adetim geceli 20 güne yaklaştı ne bebek var nede adet kafayı yiycemmmmmmmmmm aglamak istiyorum beklemek cok zorrrrrrrr

benim hamilelikten önceki ay öyle olmuştu,adetim gecikmişti ama sonra olmuştum,,,kan testi yaptırmıştın değilmi?

benim hamilelikten önceki ay öyle olmuştu,adetim gecikmişti ama sonra olmuştum,,,kan testi yaptırmıştın değilmi?

arkadaşım kan testide yaptırdım cıkmadı doktotuda aradım gec döllenmiş olabilir bir hafta daha bekle dedi bida kan yap sonra cıkmassa gel dedi
:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…