MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kimse Yokmu yaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi kalkın bakimmmm,,,
GÜNAYYYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrr

rüyamda neler neler gördüm yawwww

ayyyy ben kafayi yiyecem

ama gidip bi test daha yapmamak icin icimdeki korku sesi diyor yapma beyazlim ya degilsen?

o zaman üzüleceksin yine.

kızlargünaydın herkese.. gebelikte bikini bölgesine epilatör aleti kullanmak zararlımı

bu ay için çok umutluyum ama benim adetime bikaç gün kala göğüslerimin şişi iner ve şu anda indi yinede hamile olma ihtimalim varmıdır sizce arkadaşlar?bide idrarımda beyaz tortular var yani beyazlıklar bu hamilelik belirtisi olabilirmi?şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

beyazlım senin bat ne zmandı ki?

anam bende bat mat mi kaldi

canin gecen hafta carsamba güya adet oldum derken

adet 4 gün sürdü demesem daha dogru olur cünkü dogru düzgün kan gelmedi

yani nerdeyse hic pede iyhtiyacim yoktu

gercekten normalinden cok az geldi

persembede incir kürüne basladim simdi

ise böye hafice sancilar olabiliyo böyle suan mesela sanki tekrar adet gelecek gibi sancilar var hafif:26:

ne gördün rüyanda merak ettim

Canim rüyamda ünlü erkek ölüyordu ama nasil feci sekilde

böyle yer hafif yariliyor ve o yerde sanki bu markette kasanin badi var ya yerde öyle yuvarlaniyo ve o acik olan kisimda bunu vücudu tabi ezilerek yer yutuyo ama kan man yani görülüyo

ama isin tuaf yani

birde birileri beni olayin oldugu yere götürüyo tekrar henüz olay olmamisken

yani sanki beni tekrar filim izletmeye götürüyo

ben korkuyorum sadece o tekrar bakmaya giden insanlar arasinda yani bi arabadayiz var bir kac kisi

ama benim tek korkan ve o an aglayip oraya bakamayan

birde iki at yavrusu vardi benim kiyafetimi hafif isrdilar.....

gerci dün isteyken at gördüm ondan mi acaba aklimdanyadi bilncalti

beyazlım yeniden test yapsaydın

kızlar güzel bi gün geçirirsiniz umarım topicin 1.sayfasından beri sizi takip ediyorum çok faydalı şeyler öğrendim tam bi hamile kalmayı bilgilendirme topici sizi tebrik ediyorum...

gelelim bana bizde 2 aydır çalışma yapıyoruz yani bu ay 2 ayımız sat 12 mart bat 8 nisan ama ben bi kaç belirti üzerine dayanamadım bu sabah test yaptım silik bi çizgi çıktı.3 gün öncede yapmıştım ordada bi kaç saat sonra silik bi çizgi çıkmıştı..napsam karar veremedim batımı beklesem gitsem bi kan testimi yaptırsam bi yardım edin biraz akla ihtiyacım var şuanda :18:

selam canim silik cizgi ne zamanda cikti?

güüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııınnnnnnn
naber yafrileeeeeeeeeeerrrrrr
hamiş varmı hamişşşşşşşşşş

bugün test alıciim bakalım.
dayanabilirsem sabaha yapıcam
hanyyyyy gitmedin dimi dr aa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…