bir umut ne yapalim
püfffffffff
hamile olayim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah hayırlısıyla olcaz canım. Topiğe girmemeye karar vermiştim ama insanda bağımlılık yapıyor
hala adet olamayınca aranızda buldum kendimi gene:)
öpüyorum canım 5te gelcek kocam evimi toplamadan atladım aranızakendine iyi bak sıkma canını
beyazlım sat 27 subattı ya ben halen hasta olmadım balım ama testım negatıf napcagımı sapıttım askım yaaa
Canimmmmmmm kan verdin mi???
Ayyyyyyyyyyyyyyy Insallah
verdım gulum ya çıkmadı ama 0,100 negaıtffffffıı yedım ama gelen gıden yok testı 2 nısanda yaptırdımm
merhaba aranıza ynı katıldım benıde topıke alırmısınız29
selam canim hosgeldin
kendinden bahsedermisin
slm kıslarrr nasılsınız...
var mı yeni hamişimiz...nisan göbüşümüzz...bende hala tık yok ama gecen ay 7sınde olduydum bu ayda 5ıne yarına kadar var zaman...şişliğim var regl olcam gibi sankii..
hakkımızda hayırlısı olsun cancanlar yaaa...mayıs göbüşü yapmak için çabalaşırız bisde napalım tutmazsa...
hoşbulduk cnm ben 17 yasında evlendım ve bı kızım var suan 12 yasında esımden ayrıldım 10 sene oldu ve yenı 10 aylık evlıyım ve bebek ıstıyoruz ılkınde 4 aylık evlıyken hamıle kaldım ama simdı kur yaptım 2ay sogan kuru esıme kecıboynuzu ıcırdım ama olmadı adetım duzenlı 28 gunde oluyom 1nısan adet oldum buay sıtede okudum duaları yapıcam kısmet inşallah
kızlar değerimi öğrendim pozitif ama biraz düşük 23 çıktı umarım çarçabuk yükselir
kızlar değerimi öğrendim pozitif ama biraz düşük 23 çıktı umarım çarçabuk yükselir
Masallah canim
Allah tamamina erdirsin
darisi bizlerin basina
maşşallah canım yükselir daha gününe vardı sanırım hayırlısı ilede kucağına alırsın inş.
Bizede dua et tamam mıı :) bizimde göbişimize melekler insin
ben bu ay bıayda ıkı kere adet olacam ınsallah olmam da nısan 1 adet oldum 29 nısan da ıkıncı adet gunum normalmı bu
canım üzme kendini en azından sen birkez yaşadın bu duyguyu demekki anne olabiliyorsun kontrollerinide olursun gerekirse tabii
keçi boynuzu kürüne devam bende yapıyorum eşimee eğer eşinde sorun varsa canım proxeed plus 'ı öneririm biraz pahalı gerçiii
birazz mıı bayaaa pahalıııııııı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?