MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ok canim...sende kendine iyi bak

Allah yüzümüzü tez zamanda hayirlisiyla güldürsün

beyazlım sat 27 subattı ya ben halen hasta olmadım balım ama testım negatıf napcagımı sapıttım askım yaaa

Canimmmmmmm kan verdin mi???

Ayyyyyyyyyyyyyyy Insallah

slm kıslarrr nasılsınız...
var mı yeni hamişimiz...nisan göbüşümüzz...bende hala tık yok ama gecen ay 7sınde olduydum bu ayda 5ıne yarına kadar var zaman...şişliğim var regl olcam gibi sankii..
hakkımızda hayırlısı olsun cancanlar yaaa...mayıs göbüşü yapmak için çabalaşırız bisde napalım tutmazsa...

selam canim hosgeldin

kendinden bahsedermisin

hoşbulduk cnm ben 17 yasında evlendım ve bı kızım var suan 12 yasında esımden ayrıldım 10 sene oldu ve yenı 10 aylık evlıyım ve bebek ıstıyoruz ılkınde 4 aylık evlıyken hamıle kaldım ama simdı kur yaptım 2ay sogan kuru esıme kecıboynuzu ıcırdım ama olmadı adetım duzenlı 28 gunde oluyom 1nısan adet oldum buay sıtede okudum duaları yapıcam kısmet inşallah

hmmm ne desem

burada olan bicok arkadas tasindilar baska topik acip

bekleeeee bekleeeee bekleeeeeee nireye kadar

Hayirlisi olsun canim

bekliyecez

kızlar değerimi öğrendim pozitif ama biraz düşük 23 çıktı umarım çarçabuk yükselir

maşşallah canım yükselir daha gününe vardı sanırım hayırlısı ilede kucağına alırsın inş.

Bizede dua et tamam mıı :) bizimde göbişimize melekler insin

Masallah canim

Allah tamamina erdirsin

darisi bizlerin basina

maşşallah canım yükselir daha gününe vardı sanırım hayırlısı ilede kucağına alırsın inş.

Bizede dua et tamam mıı :) bizimde göbişimize melekler insin

adete 4 günüm var cumartesi tekrar yaptırıcam test inşallah sıkıntı çıkmaz sağlıkla sıhhatle kucağımda olur meleğimi melekler korusun
Rabbim sizede isteyen herkesede nasip etsin tez zamanda inşallaaaaaaaaaaaaaahhhh

ben bu ay bıayda ıkı kere adet olacam ınsallah olmam da nısan 1 adet oldum 29 nısan da ıkıncı adet gunum normalmı bu

ben bu ay bıayda ıkı kere adet olacam ınsallah olmam da nısan 1 adet oldum 29 nısan da ıkıncı adet gunum normalmı bu

canım üzme kendini en azından sen birkez yaşadın bu duyguyu demekki anne olabiliyorsun kontrollerinide olursun gerekirse tabii
keçi boynuzu kürüne devam bende yapıyorum eşimee eğer eşinde sorun varsa canım proxeed plus 'ı öneririm biraz pahalı gerçiii
birazz mıı bayaaa pahalıııııııı ((

bu arada gelmesin diye umitlenirken ben bu ayda kirmizilari gordum onumuzdeki ve sonraki 9 ay hayirlisi ile bebek vesilesi ile bir daha gormem insallah:)
Alpella ortalarda yoksun ama benim yeni batim 2 Mayis yenilersen sevinirim

Son düzenleme:

haklısın ama esım ıstıyo ben yasadım ama oda yasamak ıstıyo zaten ben gttım doktora smer testı yaptırdım temız sogan kuru yaptım ama bu ay sıtede okudum duaları yapacam kısmet ınsaalah rabbım herkese versın cok guzel bı duygu

Kızlarr artık mot,vasyonum sıfırrr neden böyle oldun anlayamıyorum dün geceden beri ağlamaktan helak oldummm çokk mutsuzummm bugun bat günüm yokk ama dün gece çokk hafif çokk açık bir pembemsi leke geldi o beni bitirdii off ama tehlikeli günden sonradan beri sürekli kasık ağrılarım var özellikle iş yaptığım zamn vede ayakta çokk kaldığımda baya sancım olu yorr artık kafayı yiyecemm her şeyi okuyup kendime pay çıkarmaktan yorullummmm nelerr oluyorr bana böylee sankı kırmızıyı görcekmişim gibii bir his varr içimdeeeeeee:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…