kızlar güzel bi gün geçirirsiniz umarım topicin 1.sayfasından beri sizi takip ediyorum çok faydalı şeyler öğrendim tam bi hamile kalmayı bilgilendirme topici sizi tebrik ediyorum...
gelelim bana bizde 2 aydır çalışma yapıyoruz yani bu ay 2 ayımız sat 12 mart bat 8 nisan ama ben bi kaç belirti üzerine dayanamadım bu sabah test yaptım silik bi çizgi çıktı.3 gün öncede yapmıştım ordada bi kaç saat sonra silik bi çizgi çıkmıştı..napsam karar veremedim batımı beklesem gitsem bi kan testimi yaptırsam bi yardım edin biraz akla ihtiyacım var şuanda :18:
ayyyyyyyyyy tebrikler canımmmmmmmmmm
hemengit kan ver canım.birdekanda baktır degerine
hamilesin inşallahhhhhhhhhhhh
kızlar güzel bi gün geçirirsiniz umarım topicin 1.sayfasından beri sizi takip ediyorum çok faydalı şeyler öğrendim tam bi hamile kalmayı bilgilendirme topici sizi tebrik ediyorum...
gelelim bana bizde 2 aydır çalışma yapıyoruz yani bu ay 2 ayımız sat 12 mart bat 8 nisan ama ben bi kaç belirti üzerine dayanamadım bu sabah test yaptım silik bi çizgi çıktı.3 gün öncede yapmıştım ordada bi kaç saat sonra silik bi çizgi çıkmıştı..napsam karar veremedim batımı beklesem gitsem bi kan testimi yaptırsam bi yardım edin biraz akla ihtiyacım var şuanda :18:
sabah aldım testi işe geldim arkadaşıma gösterdim onunda kızı var yaşamış yani hamilelik mevzularını oda dio hamilesin diye ama ne bilim ben inanamıyorum hala bide sanki adetten bi kaç gün önce test yapıp çizgi çıkan sora kanda negatif sonucunu alanları burada okuyunca çok korkuyorum şuanda :18::18::18:
güüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııınnnnnnn
naber yafrileeeeeeeeeeerrrrrr
hamiş varmı hamişşşşşşşşşş
bugün test alıciim bakalım.
dayanabilirsem sabaha yapıcam
hanyyyyy gitmedin dimi dr aa?
canım kan versene büyük ihtimal hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn :)))))))))) inş.
testinin resmi varsabizimle paylaşırmısın canım?
o dediğin de çok az rastlanan bir durum. 5 dk da hemen çıktıysa tamamdır :13:
Günaydin fistikkkkkkkkkkkkkkkk
ay kiz yap yap hemen testi,ben yapamiyom bari sen yap
aysberk canim o zaman Insallah hamilesindir
Kizlaaaar gununuzguzel olsun gunaydinlaaarrr.. Bat31 martti ya benim.. Hala 31 mart.. Ne gelen var ne gideeennnn... Kendimi sigarayaverdim sikintidannnn
çıkmadıkiiiii... kanda da çıkmadııı.. 2 gün geçtikten sonra yaptım pazartesi günü yani. yookkk..
yoookk hiiç sanmıyorum canım ya. benim günü gününe gelen adetlerime bişeyler olduuuu
yumurtlamamda şimdiye kadar hiiiç aksaklık olmamıştı.. uuff çok endişeliyiimmmm..
ayy seni çoookk iyi anlıyorum şimdi beyazlım ya.. gerçekten çook kötüymüş.. insan kafayı yicek. gelcekse gelsin kırmızılar. yoksa çıksın ortaya bebişim.. Sigara ilk ayda bebeğe çokmu zararlı acaba
kan verdiiiiimm 15:30 da çıkıcak sonucum...ayy çok ikilemdeyim nasıl geçicek bu 2 saat Allahım yardım et.
canim iyi degil tabi ki sigara hamilelikte her aninda
ama suan bilmiyorsun ve stressten iciyorsun yani bilerek yapanlada var ama cocuk doguyor,demem o ki korka bidenemmm
bende dua ediyorum Allahim sen bana göster eger geldiyse
suan ben tuhafim cünkü bilmem incir küründen mi yoksa....... ama iste adetim birde cok azdi normalinden
ayyyy canim Insallah
ayy seni çoookk iyi anlıyorum şimdi beyazlım ya.. gerçekten çook kötüymüş.. insan kafayı yicek. gelcekse gelsin kırmızılar. yoksa çıksın ortaya bebişim.. Sigara ilk ayda bebeğe çokmu zararlı acaba
kan verdiiiiimm 15:30 da çıkıcak sonucum...ayy çok ikilemdeyim nasıl geçicek bu 2 saat Allahım yardım et.
ya siz 2 güne 2 saatte kafayı yiyonuz ben napıyım 20 gün oldu gelen giden yok doktorda bir hafta daha dedi cıldıracam................................:18::18::18::18::18::18:
hayırlısı olsun hakkında aysberk...
bende bikaç kez civanperçemi hayıt tohumu içmiştim. onlar bozdu heralde dengemi yaa.. sende bitki kürü denemişsin bak.. heralde onlardannnn
aaaaaaaaayyyyyyyy inannmıyorruuuummm 20 gün müüüüüüü....
normalde düzensizlik varmıydı? periodların nasıldı?
bilmiyorumki canım belki... bu konuda bilgim hiçç yok. çok bilinçsizce kullandım bu bitkileri de zaten.. ooff keçinin bilmediği ot başını ağrıtırmış sözü geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?