MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ayyyyyyyyyy tebrikler canımmmmmmmmmm
hemengit kan ver canım.birdekanda baktır degerine
hamilesin inşallahhhhhhhhhhhh

günaydın kızlaaaaarrr bugün nasılsınız bakalım güzel haberlerle dolu mutlu bi gün olur inşallah :))

ayyyyyyyyyy tebrikler canımmmmmmmmmm
hemengit kan ver canım.birdekanda baktır degerine
hamilesin inşallahhhhhhhhhhhh

sabah aldım testi işe geldim arkadaşıma gösterdim onunda kızı var yaşamış yani hamilelik mevzularını oda dio hamilesin diye ama ne bilim ben inanamıyorum hala bide sanki adetten bi kaç gün önce test yapıp çizgi çıkan sora kanda negatif sonucunu alanları burada okuyunca çok korkuyorum şuanda :18::18::18:

canım kan versene büyük ihtimal hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn :)))))))))) inş.

testinin resmi varsabizimle paylaşırmısın canım?
o dediğin de çok az rastlanan bir durum. 5 dk da hemen çıktıysa tamamdır :13:

Günaydin fistikkkkkkkkkkkkkkkk

ay kiz yap yap hemen testi,ben yapamiyom bari sen yap

aysberk canim o zaman Insallah hamilesindir

kan verdiiiiimm 15:30 da çıkıcak sonucum...ayy çok ikilemdeyim nasıl geçicek bu 2 saat Allahım yardım et.

canim iyi degil tabi ki sigara hamilelikte her aninda

ama suan bilmiyorsun ve stressten iciyorsun yani bilerek yapanlada var ama cocuk doguyor,demem o ki korka bidenemmm

bende dua ediyorum Allahim sen bana göster eger geldiyse

suan ben tuhafim cünkü bilmem incir küründen mi yoksa....... ama iste adetim birde cok azdi normalinden

kan verdiiiiimm 15:30 da çıkıcak sonucum...ayy çok ikilemdeyim nasıl geçicek bu 2 saat Allahım yardım et.

ayyyy canim Insallah

ya arkadaşlar siz iki güne kafayı takıyosunuz gecmiyo diyosunuz 20 gün oldu ne kırmızı nede bebek ben napıyım cıldıracam artık doktor bir hafta daha bekle diyo:18:

ya siz 2 güne 2 saatte kafayı yiyonuz ben napıyım 20 gün oldu gelen giden yok doktorda bir hafta daha dedi cıldıracam................................:18::18::18::18::18::18:

ya siz 2 güne 2 saatte kafayı yiyonuz ben napıyım 20 gün oldu gelen giden yok doktorda bir hafta daha dedi cıldıracam................................:18::18::18::18::18::18:

Canim ya benim ki geldi de cok az geldi iste....bu da insani baska bi delirtiyo

yok canim ben incir kürüne bu anormal adetin ikinci günü basladim

diyorum suan olan hafif sanci gibi böyle bacaklarima vuran sey acaba incir küründen mi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…