Kızlarr artık mot,vasyonum sıfırrr neden böyle oldun anlayamıyorum dün geceden beri ağlamaktan helak oldummm çokk mutsuzummm bugun bat günüm yokk ama dün gece çokk hafif çokk açık bir pembemsi leke geldi o beni bitirdii off ama tehlikeli günden sonradan beri sürekli kasık ağrılarım var özellikle iş yaptığım zamn vede ayakta çokk kaldığımda baya sancım olu yorr artık kafayı yiyecemm her şeyi okuyup kendime pay çıkarmaktan yorullummmm nelerr oluyorr bana böylee sankı kırmızıyı görcekmişim gibii bir his varr içimdeeeeeee:18::18::18:
kızlar değerimi öğrendim pozitif ama biraz düşük 23 çıktı umarım çarçabuk yükselir
kızlar fikrinize ihtiyacım var.lütfen yorum yazın.Klomenle ovitrele kullandım bu ay. sat 07 mart. dr 2 hafta sonra gebelik testi baktır dedi ve cumartesine geliyo. çok sabırsızlandım topiğe girince.acaba bugün baktırsam çıkarmı sizce.yani pozitifse belli olurmu?
kızlar ben kan testini yaptım pozitif
canım beklenen adet tarihin nedir?
30 gündebir oluyorsan bile günün gelmiş oluyor.
bence çıkar...
rabbim gönlünegöre versin tatlım. inşallah hamilesindirrr...
Kızlarr artık mot,vasyonum sıfırrr neden böyle oldun anlayamıyorum dün geceden beri ağlamaktan helak oldummm çokk mutsuzummm bugun bat günüm yokk ama dün gece çokk hafif çokk açık bir pembemsi leke geldi o beni bitirdii off ama tehlikeli günden sonradan beri sürekli kasık ağrılarım var özellikle iş yaptığım zamn vede ayakta çokk kaldığımda baya sancım olu yorr artık kafayı yiyecemm her şeyi okuyup kendime pay çıkarmaktan yorullummmm nelerr oluyorr bana böylee sankı kırmızıyı görcekmişim gibii bir his varr içimdeeeeeee:18::18::18:
arkkadaslr bu arada aramıza yenı katılan ark hoşgeldın dıorum vee yenı hamiş olanlarıda tebrık edıorummm rabbım saglıgyla kucagına almayı da nasip etsınn inssssss canlarım benıımmm:)
slm kızlar
bugun tahlıl sonuçlarımı aldım..degerım 215 çıktı:)))))
ama doktor duruma sevınmedı bastan yapalım dedı.benım bat 2 nısandı daha bugun 3. gun ama doktor degerın daha yuksek cıkması lazımdı dedı..kafamı karıstırdı yaa((
saglık ocagı doktoru bu dha jınekologa gorunmedım..sız ne dersınız??
tesekur ederım bende aranıza yenı geldım ama hep takıp edıyordum
canımm hayrlıı olsunn sıkma canını dr tedbrlı davranmak istems yada gec döllenme olsmtr hem salak salak konusmasın ben 159 da da gebelık gördum canım sıkma canını benım de 1,5 ay olmstu ama degrıme göre hamişlık haftam aynı degldı dı saf saf konsmasın dgerle kese bır olmuo canım blgın olsun yasadgm bıldgm için söluorum canım sıkma canını hiçç hamişsn kızz
ayy canım moral oldu çok sağol yaa...
ya çok bozdu moralimi bellı etmedım kımseye ama uzuldum..sonuçtaa daha erken yaptırdım ben testı ve adetım gecıkelı 1 hafta bıle olmadı bugun 3. gun ayrıca tahlıl verdıgımde 2. gundu..netten bakıyorum normal aralıkta cıkıyo sonucta sat 9 mart..ama tabıdoktor olmak yetmıyo:))))
bıde bızler cogu fıkrı paylasıyoruz yasadıklarımız tecrubelerımız anlatılanlar var ne de olsa..bence hamıleyım işte:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?