MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım bu kadar stres yapma lütfen akışına bırak

selam kızlar ben yeniyim benim adet günüme yakın göğüslerimin şişi inerdi ve şu anda indi acaba yinede hamile olma ihtimalim varmıdır bu aybiraz umutluyum klomen kullandım çünkü.bide idrarımda beyazlıklar var gebelik belirtisi olabilirmi sizce?

kızlar fikrinize ihtiyacım var.lütfen yorum yazın.Klomenle ovitrele kullandım bu ay. sat 07 mart. dr 2 hafta sonra gebelik testi baktır dedi ve cumartesine geliyo. çok sabırsızlandım topiğe girince.acaba bugün baktırsam çıkarmı sizce.yani pozitifse belli olurmu?

selam kızlaaaaaaaaaarrrrr
ben dayanamadım ve testi yaptımmmmmmm
Rabbim gönlüme göre verdi Hamdolsunnnn
kosssssssskocaaa TEEEEKKKKKKKKKKKÇİZGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :124::124::124::124::124::124:

bilmeyenler için şöyle anlatayım,
martın başında çokistedim hamile olmayı.
çalışmalara başladık.
ama bir takım olaylar hamile olmamamın daha hayırlı olacagını gösterdi bana.
bende adetime 10 gün kala kanda baktırdım negatifti.ondan sonra korundum.
piskolojik olarak belirtiler yaşadım ama hem istiodum hem istemiodum ondan dolayı.
eşim halen istiyor ama ben mutluyum bu sonuçtan.
inanın evde şıkır şıkır oynadım :124:

ayrıca benim hamileliğim riskli geçiyor,3 ay yatmam gerekiyor.
yazın eve kapanmak istemedim.
oğlum emiyor hala.bahara kadar sütten keserim,
tuvaletini öğretirim.
sonra yeniden hamileliği düşünebilirim Rabbimin izniyle...

Rabbim herkezin gönlüne göre versin İNŞALLAHHHH

canım beklenen adet tarihin nedir?
30 gündebir oluyorsan bile günün gelmiş oluyor.
bence çıkar...
rabbim gönlünegöre versin tatlım. inşallah hamilesindirrr...

selam kızlar gebelikte cinsellik ne durumda olmalı kısıtlama mutlaka şart ama ilk aylarda dikkat edilmesi gereken şeyler varmı bilgilerinizi rica ediyorum

canlarımm geldımm benn ya dr gtmedım sabah erkenden yazdm ya yakın ark geldıı snrada eşimn yengesı cagrdı yardıma benm akrbalr gtms onlar için gttim yardm falan flan trldum ama sabh bend mısafr aksm mıllete neysee yafrularmm geldm kavstum sızeee tubılosh beyazlım aldım özel msjlarnızı canlarımm..kızlarrr naberr var mı bsee dur okım yada

canım bısey soylımı stres yapmaman gerek oluruna bırak stres yapıncada zorlaşıyo bunu unutma

arkkadaslr bu arada aramıza yenı katılan ark hoşgeldın dıorum vee yenı hamiş olanlarıda tebrık edıorummm rabbım saglıgyla kucagına almayı da nasip etsınn inssssss canlarım benıımmm:)

slm kızlar

bugun tahlıl sonuçlarımı aldım..degerım 215 çıktı:)))))

ama doktor duruma sevınmedı bastan yapalım dedı.benım bat 2 nısandı daha bugun 3. gun ama doktor degerın daha yuksek cıkması lazımdı dedı..kafamı karıstırdı yaa((
saglık ocagı doktoru bu dha jınekologa gorunmedım..sız ne dersınız??

arkkadaslr bu arada aramıza yenı katılan ark hoşgeldın dıorum vee yenı hamiş olanlarıda tebrık edıorummm rabbım saglıgyla kucagına almayı da nasip etsınn inssssss canlarım benıımmm:)

tesekur ederım bende aranıza yenı geldım ama hep takıp edıyordum

canımm hayrlıı olsunn sıkma canını dr tedbrlı davranmak istems yada gec döllenme olsmtr hem salak salak konusmasın ben 159 da da gebelık gördum canım sıkma canını benım de 1,5 ay olmstu ama degrıme göre hamişlık haftam aynı degldı dı saf saf konsmasın dgerle kese bır olmuo canım blgın olsun yasadgm bıldgm için söluorum canım sıkma canını hiçç hamişsn kızz

ayy canım moral oldu çok sağol yaa...

ya çok bozdu moralimi bellı etmedım kımseye ama uzuldum..sonuçtaa daha erken yaptırdım ben testı ve adetım gecıkelı 1 hafta bıle olmadı bugun 3. gun ayrıca tahlıl verdıgımde 2. gundu..netten bakıyorum normal aralıkta cıkıyo sonucta sat 9 mart..ama tabıdoktor olmak yetmıyo:))))

bıde bızler cogu fıkrı paylasıyoruz yasadıklarımız tecrubelerımız anlatılanlar var ne de olsa..bence hamıleyım işte:))))))

evet canım için rahatlasın bak en ufak örnek ben yaptrdım olmam gereken adet tarhden 15 gun snra düşün yanı snuç 938 di nramalde 1,5 aylık olması gerekıo ama gel gör kı kesede kanda azz noldu 4 haftalkms ögrendgm de gerıye 15 gn ee noldu gec döllenme salak o dr afardesn canm asla canını sıkma sevın sevınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…