- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
tubi hayatım ben yaptımda sanki gölge gibi bişi var ama tam görünmüyo hatta eşimde görmedi sanırım ben pisikolojikmen görüyorum yaaaaaaaaaaaaa öf sıkıldım artık olcaksan olsun kafayı yiycem ben yaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18:
kızlar sanırım beyazlım da topic açmış isterseniz ordan da devam edebilirsiniz çoğu kişi bu mart topiği artık nisana girdik diye başka topiclere geçiyor benim için farketmez nerde daha rahatsanız.. yoksa topic sizinöpüyorum
tubi hayatım ben yaptımda sanki gölge gibi bişi var ama tam görünmüyo hatta eşimde görmedi sanırım ben pisikolojikmen görüyorum yaaaaaaaaaaaaa öf sıkıldım artık olcaksan olsun kafayı yiycem ben yaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18:
gölge mı nasıl eşin grmedı ya dıkkatlı baksaydı neyse sen yıne tekrarla canım 3 4 saatlık idrarla canımm..nasıl olsa cıbık kullnmak serbest
gölge mı nasıl eşin grmedı ya dıkkatlı baksaydı neyse sen yıne tekrarla canım 3 4 saatlık idrarla canımm..nasıl olsa cıbık kullnmak serbest
ya tubi hany benim bu cubuk yeni yeni koyulaşıyo ikinci cizgi 2-3 oldu ama ben yapalı sizceeeeeeeeeeeeeee bu neeeeeeeeeeeeeeeeee cabuk söyleyin ya
kız hanyyyy beni kazımıyonmuuuu
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAllah hepinize bu duyguyu yaşatsın işallahhhhhhhhh
Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tubiş beni duydunmu hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAllah hepinize bu duyguyu yaşatsın işallahhhhhhhhh
Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tubiş beni duydunmu hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım hayırlı olsunnnnnnnn
süper bir haber buuuuuuuuuu
kan testi yaptırdınmı kuzu???
idrardamı çıktı yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?