MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

gölge mı nasıl eşin grmedı ya dıkkatlı baksaydı neyse sen yıne tekrarla canım 3 4 saatlık idrarla canımm..nasıl olsa cıbık kullnmak serbest

Selam.Yani aynı tip konudan bir sürü açılmasının manası yok aslında.Burda güzel bi muhabbet vardı zaten.

tatlım bende de öyle çıkmıştı.
test bozuk olabilir.
bir tane daha yap isteren?

gölge mı nasıl eşin grmedı ya dıkkatlı baksaydı neyse sen yıne tekrarla canım 3 4 saatlık idrarla canımm..nasıl olsa cıbık kullnmak serbest

sen ne yaptın kuzu?
nezaman gitcen dr a?

ya tubi hany benim bu cubuk yeni yeni koyulaşıyo ikinci cizgi 2-3 oldu ama ben yapalı sizceeeeeeeeeeeeeee bu neeeeeeeeeeeeeeeeee cabuk söyleyin ya

ya tubi hany benim bu cubuk yeni yeni koyulaşıyo ikinci cizgi 2-3 oldu ama ben yapalı sizceeeeeeeeeeeeeee bu neeeeeeeeeeeeeeeeee cabuk söyleyin ya

resmi varmı canım?
görebilirmiyiz?
belkio zaman bişey söyleyebiliriz.
çok yaptıgımiçin az çokbişey diyebiliriz.
çizgipembemi?

oyy 1000 i geçmiş..uzak kaldım pff...umarım herkes iyidir..benim 4 günüm kaldı. regli belirtileri yaşıyorum. sanırım bu ayda olmadı...

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın işallahhhhhhhhh

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın işallahhhhhhhhh

amiin inşallah yaşayacağız birgüünn....seni de tebrik ederiiimmm....hayırsıyla kucağına al inşallahhh...

tebrik ederim canım allah tamanına erdirsin seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım hayırlı olsunnnnnnnn
süper bir haber buuuuuuuuuu
kan testi yaptırdınmı kuzu???
idrardamı çıktı yoksaa

Kız tuğbaaaa!!! 2.'yi mi düşünüyorsun? Benim kız 14 aylık oldu ve ben 5 haftalık hamileyim Yani bende Mart ayında çalışanlardan olmuşum SAT net değil ama tahminen 1 MART.Tahmini doğum 06 aralık gözüküyor.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar yanımda olsaydınız sizlere yemek ısmardım ama yoksunuz yemiş gibi olun bari allah herkeze dileyene isteyene versin nasip etsin işallah kan degil hani sabah demiştimya silik cıktı diye bida yaptım bu sefer direk cift cizgi cıktı cokkkkkkkkk mutluyum işallah haftaya doktora giderim

kızlar ya size birşey sorucam benim bat 8 nisan. dün çamaşırıma çok hafif kahverengi leke gelmiş adet oldum sandım bugün çamaşırımda tekrar normal beyaz akıntı gördüm. sizce bu nedir yerleşme falan olabilir mi. ama karnımda adet olacakmışım gibi ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…