MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar sanırım beyazlım da topic açmış isterseniz ordan da devam edebilirsiniz çoğu kişi bu mart topiği artık nisana girdik diye başka topiclere geçiyor benim için farketmez nerde daha rahatsanız.. yoksa topic sizin öpüyorum

kız tubi kız balca anacım benım sıvılceler adı valla cok var benm hiç olmazdı kızlar hamişlkte böle svlce basıom mıde bulanması bıde bunu ilk kez yasıorumm:26:

canım her hamilelikaynı olmazki?
inşallah hamişsindir deondandırrrr
kesin hamişsin ondandır

ayyyy sevsin kız beniii :)
bendeonu severimm...
beni beklerseniz ohooooo çok zaman geçer.
hele sizin haberinizi bir alayım da

kızlarr 1000. sayfamz hayrlı ugrlu olsunnnn nice 1000 lere insssss

AMİİİNNNNN :)

neyse ben yatıyorum herkeze iyi geceler öpüldünüz gece rüyanızda bebeklerinizi görünnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyigeceler canımmm
sabah güzelhaberlerinibekliyor olacagım.
öpüldünnnn
bybyy

tsk canım sen varsın ya burada bzım için actın bu topic i senı sevıoruz bız ilgn anlaysn için tsk edrızz ayrı ayrı

senı sevmez mı kızz senı kım sevmezz senı sevmeyen catlasınn emııı

neyse yafriler bende yatar.
ooluşum uyanmak üzeredir süt takviyesi için :)
öpüyorum siziii...
görüşmek üzere.
iyi geceler tatlırüyalar...

merhabalar arkadaşlar ben çok şaşkınım galiba hamileyim
yani emin değillim daha nerdeyse 20 gündür korunmuyorduk ondada pek uğraşmadık..
3 gün geciktim dün idrar testi yaptım çok net iki çizgi çıktı...
ben kesin hamilemiyimdir...yoksa test mi beni aldatıyor..hala şoktayım inannın test 2.5 tllik bir test güvenebilirmiyimki...:44:

canım testin 2,5 tl yada 5 tl olması bişey fark etmez.
sonuçta günün geçmiş ve pozitif çıkmış testin.
hayırlı olsun hamilesin :)
Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallahhh

günaydın kızlaaaaaaaaarrr
bugün balca nın testsonucunu, hanny nin drsonucunu,huzur un da test sonucunu bekliyorum.
bi zahmet bilgilendirirlerse fena olmaz
hayırllı haberlerle gelin inşallahhhhhhh
ben az daha kestireyim, gelirim yine :128:

öyleyim değil mi...
insan korkuyor..hiç beklemediğim bir şekilde hamile kaldım o yüzden knedimi hemen kaptırmak istemiyorum ama kaptırmanın zamanı geldi galiba...

teşekkür ediyorum..amin Allah razı olsun Rabbim bekleyenleri yalnız bırakmasın

tubi hayatım ben yaptımda sanki gölge gibi bişi var ama tam görünmüyo hatta eşimde görmedi sanırım ben pisikolojikmen görüyorum yaaaaaaaaaaaaa öf sıkıldım artık olcaksan olsun kafayı yiycem ben yaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18:

aminn canımm tebrık edrım hayrlı olsun rabbım kucagına almayı da nasip etsın insss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…