bak bak baaaaaakkkk balca da dahil olmuş hany yeeeeeeeeeeeee
ben sizi naapim heee
kız anam zorla mı hamiş ediceniz beni
kız sen bi söle neden çıkmıyo senin çıbıkta?
yoksa çişin çok kıymetli de damlatmaya mı kıyamıyon
kız varsa çıkar yaa?? :44:
ayyyyy bebek deözlemişken harbii diom çokii olur. hayattan ne soğucam len.sütüm de var.süt anası olurum
kız teyzesı senı sevcek bellı..kız gercekten cıbıkta cıkmıo benım bende anlamdım ama cıkmıo 2 snde de öle oldu...hheee bacımçişimi az damlatıeon ben kıyameom ....bendenn iş basladı sıyrık olunca beyazlım ve ben alt yapi senı hamiş etmeden ii ce sıyrmadan bıze hamişlk yok hahhahah
haaaaaaaaaaaaaaaaa ay allahım öldüm gülmekten sabah öle akşam günümü kaldı 20 gün gecti be daha ne olcak
woow kızlar 1000. syfa
bak bak baaaaaakkkk balca da dahil olmuş hany yeeeeeeeeeeeee
ben sizi naapim heee
kız anam zorla mı hamiş ediceniz beni
kız sen bi söle neden çıkmıyo senin çıbıkta?
ayyyyy bebek deözlemişken harbii diom çokii olur. hayattan ne soğucam len.sütüm de var.süt anası olurum
kız teyzesı senı sevcek bellı..kız gercekten cıbıkta cıkmıo benım bende anlamdım ama cıkmıo 2 snde de öle oldu...hheee bacımçişimi az damlatıeon ben kıyameom ....bendenn iş basladı sıyrık olunca beyazlım ve ben alt yapi senı hamiş etmeden ii ce sıyrmadan bıze hamişlk yok hahhahah
neyse ben yatıyorum herkeze iyi geceler öpüldünüz gece rüyanızda bebeklerinizi görünnnnnnnnnnnnnnnnnn
neyse ben yatıyorum herkeze iyi geceler öpüldünüz gece rüyanızda bebeklerinizi görünnnnnnnnnnnnnnnnnn
ii gecelr canımm cok öptum grsrz
kız tubi kız balca anacım benım sıvılceler adı valla cok var benm hiç olmazdı kızlar hamişlkte böle svlce basıom mıde bulanması bıde bunu ilk kez yasıorumm:26:
kızlarr 1000. sayfamz hayrlı ugrlu olsunnnn nice 1000 lere insssss
kızlar sanırım beyazlım da topic açmış isterseniz ordan da devam edebilirsiniz çoğu kişi bu mart topiği artık nisana girdik diye başka topiclere geçiyor benim için farketmez nerde daha rahatsanız.. yoksa topic sizinöpüyorum
canım her hamilelikaynı olmazki?
inşallah hamişsindir deondandırrrr
kesin hamişsin ondandır
ayyyy sevsin kız beniii :)
bendeonu severimm...
beni beklerseniz ohooooo çok zaman geçer.
hele sizin haberinizi bir alayım da
AMİİİNNNNN :)
iyigeceler canımmm
sabah güzelhaberlerinibekliyor olacagım.
öpüldünnnn
bybyy
neyse yafriler bende yatar.
ooluşum uyanmak üzeredir süt takviyesi için :)
öpüyorum siziii...
görüşmek üzere.
iyi geceler tatlırüyalar...
günaydın kızlaaaaaaaaarrr
bugün balca nın testsonucunu, hanny nin drsonucunu,huzur un da test sonucunu bekliyorum.
bi zahmet bilgilendirirlerse fena olmaz
hayırllı haberlerle gelin inşallahhhhhhh
ben az daha kestireyim, gelirim yine :128:
öyleyim değil mi...
insan korkuyor..hiç beklemediğim bir şekilde hamile kaldım o yüzden knedimi hemen kaptırmak istemiyorum amakaptırmanın zamanı geldi galiba...
teşekkür ediyorum..amin Allah razı olsun Rabbim bekleyenleri yalnız bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?